marți, 19 ianuarie 2016

Lucian Isar - Ponta, Rompetrol, Blair

Lucian Isar - Ponta, Rompetrol, Blair – 14 ianuarie 2016

Prospectiv A-z
"Serviciile de consultanta sunt scumpe si sunt dificil de achitat de la bugetul de stat. In consecinta o poza pe stadion in Africa de Sud care sa ascunda realitatea poate sa coste un stat capturat o companie, o stergere majora de datorii … "Noroc" ca au intrat la pachet simultan si altele ca prea era data tara pe nimic.

Este in continuare de mare interes cat ar plati Gazprom at large pentru prelegerea unui fost premier care poate explica cum a amanat resetarea redeventelor timp de 4 ani. "

Lucian Isar - Ponta, Rompetrol, Blair

Grupul de firme de consultanta guvernamentala a fostului premier Blair anunta triplarea profitului si extinderea echipei. Aceasta perioada se suprapune cu gestionarea echipei de la Bucuresti pentru fostul premier Ponta. Sursa Bloomberg…

LUCIANISAR.COM

"Former British Prime Minister Tony Blair had a bumper year as profit at the firm managing his business interests more than tripled.


Windrush Ventures Ltd., the main company running his government advisory business, reported operating profit of 2.6 million pounds ($3.8 million) in the year through March 2015, up from 812,000 pounds a year earlier, according to accounts published on Blair's website . Turnover rose to 19.4 million pounds from 14.2 million pounds.


The former Labour Party leader runs a network of companies and charities that operate in more than 20 countries. Windrush is the company overseeing one of Blair's most lucrative contracts: advising Kazakhstan President Nursultan Nazarbayev on government reforms.


Staff shared in the profits. The highest paid director earned 403,000 pounds, up 34 percent from the previous year. Catherine Rimmer, a former Downing Street aide who is his chief of staff, and David Lyon, a former Barclays Plc banker, are Blair's top directors. The increase in profits allowed Blair to hire 11 more people, bringing total staff to 48. Operating costs rose to 16 million pounds from 13 million.


Another of his companies, Firerush Ventures Ltd., published partial accounts showing a 1.9 million-pound loss for the year.


The Office of Tony Blair stressed that the accounts don't show the full picture. "The financial results released today do not present the overall profits of the Windrush and Firerush businesses," it said in a statement. "Instead they present the operating costs of the businesses.""


http://www.bloomberg.com/.../former-u-k-prime-minister...Vezi traducerea

Former U.K. Prime Minister Tony Blair Sees Profits Triple

BLOOMBERG.COM

Gavrila Ch Clinton, Blair.../astia aproape ca au desfiintat social-democratia; acum isi primesc dividendele

Prospectiv A-z ...macar de-ar fi fost numai "aproape". Au facut-o chiar... nefrecventabila. So much so, ca si unul ca Nastase fuse luat de curent. De Geoana& Ponta nici nu mai pomenesc in relatie cu prezumata lor identitate de Stanga.

Preda Mihailescu Schröder plânge ca l-ati uitat!

Gavrila Ch ala e din liga a doua/are si plusuri, unul fiind ca n-a muscat din minciuna cu Iracul.

Mihai Ion Turcu Domnul Ponta care continua sa aiba o cota de "piata electorala" buna, are legatura cu social-democratia cat Lucius Cornelius Sulla cu prefectura. Acest baiat de cartier, istet, alunecos si obraznic, avid de bani si grandoare ( sarbatorirea zilei de nastere, imensa adunare de sustinere de pe National-Arena), cu vacante de neam prost in Dubai, carat der SPP cu barcuta pneumatica prin baltoace pentru a fi "prezent" pe ecranele TV la inundatii, caruia-i fuge vocea spre stridernta cand se vrea elocvent , si s-ar vine mama la " ne intalnim la jumatete" cum s-a lasat nevasta si copilul pentru o reccasatorie in medii influente, este persoana careia milioane de cetateni din zonele defavorizate ale Romaniei ( capitve ale PSD) i-au dat votul pentru a-l face Presedintele Romaniei, principalul sau merit, scos in fata, fiind acela de a fi "tanar". De la un om vulnerabil si lipsit de caracter , poti lua pe nimica ceva ce nu-i apartine dar asupra a ce dispune. Exista caracterizarea cuiva asupra starii Romaniei postbelice ca fiind "epoca toapei", care se supraune pessim peste "tara formelor fara fond" (pentru care exista explicatie ca urmand decalajului istoric). Din pacate generatiile acuma in viata, care au admis final ca normalitate sa fie conduse de juavra targului in contul "originii sale sanatoase" care ar fi sursa virtutilor si reprezentativitatii pentru "popor", continua sa subscrie la ierarhia valorica pe dos.

Smaranda Dobrescu Sunt de acord cu cele expuse. In conditiile date toate aceste aspecte palesc in fata fortarii demisiei sale in afara unei logici incriminatorii.. Circula pe internet un material care explica adevaratul motiv ca fiind oponenta lui Ponta in fata FMI care considera ca avem nevoie de o noua centura de siguranta.. Poate, da, poate nu?

Gavrila Ch Mai oameni buni, toti stim ca Dl. Turcu impartaseste o induiosatoare solidaritate sibiana/a.k.a provinciala cu presedintele in exercitiu. Limbajul grosier folosit in descrierea fostului prim-ministru nu-i face deloc cinste si poate fi lesne aplicat/n-o voi face eu aici/ favoritului sau. Inainte sa-l cautionati pe presedinte poate ar fi instructiv sa explicati cum ramane cu acele case dobandite de acesta, de implicarea timpurie in ceva trafic cu copii, si cel mai important sa ne spuneti ce parfum a folosit pentru a-i cuceri pe moldovenii de peste Prut/pe care refuzase sa-i intalneasca in campania electorala pe stranii motive de extrateritorialitate - victorie ce aminteste de alt 'black swan' precum succesul lui Tokes in Dobrogea; probabil amandoi vor fi folosit aceeasi agentie de PR. p.s. procentajul greselilor de ortografie este atat de ridicat in scrisul dv, ca ma intreb daca n-ar fi cazul sa angajati un proof-reader, o mica chestiune de respect pe care sunt convins ca o veti intelege.

Preda Mihailescu Avem si noi un nain-ileven, am intrat in lume - nu este motiv de speranta emoticon frown ?

Gavrila Ch Declar cu placere/nepatriotica/ aceasta observatie retorica drept soparla lunii ianuarie/sic!

Mihai Ion Turcu Gavrilla Ch., sigur ca mi-am sustinut si sustin candidatul nu pentru ca ar fi perfect. Sustin si PSD, pentru ca in situatia concreta in care ne aflam, politici social-democrate autentice sunt absolut necesare.Cred ca PSD pentru a avea taria necesara impunerii de politici social-democrate trebuie sa aiba alt eltectorat si alt fel de presedinte. Ca persoana , Domnul Ponta , in pozitia de presedinte al PSD , pe mine nu m-a convins. Inafara de aceasta pozitie nu ma intereseaza.

Gavrila Ch In sfarsit enuntati un truism la care ader de rigueur, anume ca nimeni nu-i perfect. Diversiunea ca PSD nu satisface asteptarile electoratului poate fi lejer extinsa si presedintelui in exercitiu. Cat despre contradictia intre aderenta manifesta la concetateanul dv si suportul pentru un guvern PSD, poate ne lamuriti cum adecvati aceasta cu dorinta expresa pentru 'guvernul meu'. Incercati oarecum patetic sa transferati PSD catre un electorat himeric, macar pentru a salva o aparenta de obiectivitate - poate ne si desenati cum ar arata o asemenea struto-camila.


Niciun comentariu: