duminică, 19 noiembrie 2017

Actiunea lui Base in Basarabia

Actiunea lui Base in Basarabia – 31 octombrie 2o17

 

Preda Mihailescu shared Anatol Salaru's post.

October 31 at 11:06am

Iata cum vede Promotorul lui Base in Basarabia, actiunea acestuia. Un punct de vedere cumva perpendicular pe asteptari: ara teren electoral nedefrisat. Comentarii?

 

Anatol Salaru

October 23 at 12:00pm

Este primul reprezentant al elitelor de la București care a trecut Prutul nu ca voiajor, ci ca actor al scenei politice moldovenești. Și-a luat rolul în serios și ară sârguincios terenul electoral nedefrișat din partea locului.

 

 

Petru BOGATU // Inamicii din față și din spatele lui Băsescu

Nu știu dacă Traian Băsescu își dă seama că ambarcațiunea sa a intrat într-un fel de Triunghi al Bermudelor. Fostul marinar a coborât în șalupa politicii…

DESCHIDE.MD

 

Smaranda Dobrescu De aceea imi sunt mie dragi moldovenii: sunt curati, naivi, creduli, neaparati.. daca noi ii aparam prin Basescu sau il trimitem pe el drept "salvatorul " lor si unicul care le da atentie, atunci le vom face mult rau. Asta nu scuza insa lipsa mai multor initiative romanesti de colaborare, de asteptare in comun a unei oportunitati ...

 

Paul Ro Si mie !

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu EXACT. Sunt puri la suflet, cu pacatele lor, aproape copilaresti. Anatol mi-este prieten din zilele Marii Adunari Nationale si ale Clubului Mateevici -- i-am scris o lunga scrisoare cautand sa il incurajez puternic, dar sa si ii atrag atentia, mai ales asupra pericolului de a il urma pe Base in provocarea directa a lui Putin. Credeti ca ar servi sa il invit la noi pe grup?

 

Smaranda Dobrescu Preda Mihailescu Desigur, cu toata placerea,daca nu i se va modifica prea tare metabolismul in contact cu apetenta noastra moderata fata de partenerii doriti de moldoveni. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu S-ar putea ca nici sa nu aiba timp de noi. Riscul exista, desigur -- dar de aceea as si face pasul. El este fiu de tarani gospodari, self-made cum se spune. Dar in 30 de ani a acumulat experienta politica, si din tinerii fruntasi ai miscarii nationale din 1989, a ramas cam singurul care nu a scaldat-o. Si determinarea sa unionista s-a intarit tot mai mult.

Dana Fantu Le doresc sa-si pastreze terenul nedefrisat. Noi stim ce iese din solul pe care-l ara Basescu. 
Parca i se retrasese cetatenia, totusi?

 

Daniel Mindru Parcă semnase Dodon decretul prin care i se retrăgea cetățenia.

 

Dana Fantu Asa retinusem si eu. Dar nu mai stiu ce s-a intamplat.

 

Daniel Mindru Nici eu. Habar nu am dacă retragerea cetățeniei s-a finalizat sau nu.

Niciun comentariu: