joi, 30 martie 2017

Schimbarea la fata a Suediei

Schimbarea la fata a Suediei- 3 martie 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.
 

In anii `90, o vizita in Suedia era o reverie.. Plecai de la hotel si lasai usa deschisa, mergeai pe strazi pline de tineri care iti zambeau, te ajutau cu placere cand aveai nevoie de o indicatie pentru o strada, o institutie.. Acum..

 

 

Suedia, țara unde Femeile au DISPĂRUT de pe străzi

Ziarista britanică Katie Hopkins a realizat pentru Daily Mail un reportaj terifiant pe străzile din Suedia, țara considerată cea mai liberală din lume....

EVZ.RO

 

Rizea-manea Marius Macar sunt mai atente in propriile case ...https://www.facebook.com/images/emoji.php/v8/feb/2/16/1f642.png:)

 

Smaranda Dobrescu Nu neg posibilitatea ca ziarul care a publicat sa fi folosit ceva stiri exagerate. E totusi dificil de inghitit atatea enormitati.Pana si eu incep sa cred ca poate fi vorba de fake news

 

Preda Mihailescu Pe linia asociatiilor de idei, pretinsele agresate de Assange, nu erau si ele tot un fel de Suedeze? Si fara indoiala, victime la comanda guvernului?! Nu stiu exact cum merge implicatia, este una mai cu meandre, dar corelatia mi se pare foarte plauzibila. Fenomenele sunt corelate ...

 

Smaranda Dobrescu De ce s-ar prezenta in mod fals sau exagerat o situatie? Cine o distorsioneaza si la ce nivel?

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Fals si distorsionat sunt notiuni relativ distincte. Ceva sa petrece in Suedia, si in timp ce in Anglia si Franta se aude foarte mult vorbindu-se de problemele generate de areactivitatea motivata politic corect, Suedia desvolta un fel de imagine tara simbol chiar a acestui gen de pasivitate. 

Nu stiu daca se exagereaza sau nu. Un interes pentru exagerare in Anglia poate sa fie strategia straveche "bate calul sa inteleaga iapa". Nu vorbesti din problemele din Anglia, dar dai de inteles ca daca nu se trag anumite limite, iata o tara vikinga ca si Anglia unde a putut ajunge. 

Pentru mine, participarea scarboasa la un coup monte impotriva unui om, la comanda unui guvern strain - fie el si al Americii - mi s-a parut insa si mai penibila!

 

Smaranda Dobrescu Preda Mihailescu Eu ma gandesc ca aceasta campanie negativa privind sistemul de ordine publica si aparare in primul rand al Suediei ar putea avea legatura cu interesul slab al nucleului dur european ca Suedia , poate si Danemarca sa nu ridice pretentii la acest statut.

 

Preda Mihailescu Smaranda Dobrescu @ Cam toti si-au adus macar o transa dintre cetateni in conditii periculoase, au musca pe caciula. Atat lucru este clar. Si clar este ca mesajul este: "Haide sa nu ajungem ca ei". Daca mesajul este o rafuiala cu Suedezii, sau o incercare de a indemna pentru o anumita politica interna (UK) sau chiar EU ... ma depaseste. In asa masura ca imi este foarte neplacut chiar si sa incerc sa alcatuiesc o lista de ipoteze plauzibila. Le doresc numai binele pe care ni l-au dorit si ei noua.

Niciun comentariu: