joi, 30 martie 2017

Ponta de fata cu alegatorii

Ponta de fata cu alegatorii – 3 martie 2017


Dinica Roman shared Victor Ponta's post.

 

Victor Ponta

March 3 at 2:02pm

Aici chiar au dreptate - din pacate/ "nivelul de ambitie" al Romaniei in politica europeana este fix ZERO!!!

Il vedeti pe Dl Iohannis ( sau chiar pe Dl Grindeanu) batand cu pumnul in masa Germaniei, Frantei sau Olandei pentru pozitiile si interesele Romaniei? As vrea eu !

O sa ramanem cu catusele si protestele noastre pro "catuse" , cu zero oameni de afaceri si companii romanesti, zero fonduri si proiecte europene, zero initiative si zero aliati in regiune! Si zau ca nu e vina altora ci doar a noastra .

Update - vreau sa fac cateva precizari pentru cei care citesc si gandesc cu mintea lor :
- cand imi spun opinia asupra unui subiect cea mai stupida si inutila reactie este "dar tu care .... bla bla"/ eu nu pretind nici ca sunt mai bun nici mai destept decat altii/ dar am dreptul la opinia mea si am si argumente din creier nu din ficat/ 
- oamenii care nu au propria opinie folosesc lozinci : "lista rusinoasa a lui Barosso", "pactul de coabitare" , "demisia pe Facebook" etc / pun pariu ca cei care le invoca nu au habar despre ce a fost cu adevarat - doar repeta niste clisee ale unor "prieteni" ( care din prostie fac mai mult rau decat dusmanii) - si asta ne impiedica sa gasim solutii la problemele actuale / ca exemplu va reamintesc ca Referendumul din 2012 a fost invalidat de 6 judectori romani de la CCR din Romania nu de Barosso sau altcineva
- in 2012-2014 firmele romanesti au prosperat, am luat 10 miliarde de euro bani europeni, am inchis Acordul cu FMI, am crescut pensii si salarii si am redus TVA desi Comisia Europeana era contra, am dus Romania in relatii foarte apropiate cu toti vecinii nostri/ faptul ca dupa 2014 s-a ales "un altfel de politica" cred e doar "ghinion" ( sau prostie din partea celor care cred ca lozincile tin loc de gandire)!

http://m.ziare.com/…/franta-si-germania-sustin-europa-cu-do…

 

 

Franta si Germania sustin Europa cu doua viteze: Trebuie sa tinem cont de nivelurile diferite de ambitie ale statelor UE

M.ZIARE.COM|BY FLORIN NECULA

 

Preda Mihailescu De ambitie, nu le este lor rusine de pacatosi? De ambitie, nu de bogatie, sau avantaje, de ambitie. Adica cei care sunt tratati de colonii, sunt mai putin ambitiosi, caci altfel ar fi fost in fruntea bucatelor ... ?

 

Dinica Roman Eduard Rădulescu 
Deja e prea mult, domnule Ponta! Corect, Iohannis si (momentan) Grindeanu nu sunt acei lideri puternici care sa se bata pentru Romania, asa cum liderii Slovaciei,Ungariei,Cehiei si Poloniei o fac, fiind cu adevarat un exemplu de demnitate si suveranism! Dar dvs., in cei 3 ani jumatate ca premier, cand v-ati comportat la maniera la care solicitati alotra s-o faca? La Bruxellez, dupa referendumul de demitere a lui Basescu, cand cu Barosso si lista rusinii? In vie cu Codruta, facand planuri cu aceasta in timp ce la tv o identificati, in mod corect, ca fiind un mare rau pentru tara si, ulterior, propunand-o in fucntia de sef DNA intr-un alt troc "onorabil" cu Basescu? Cand, domnule Ponta, atunci cand v-ati batut in piept ca-i eliminati pe fostii securisti din SRI fix inaintea alegerilor prezidentiale, practic punandu-i in tema cu planurile dvs. si,astfel, dandu-le oportunitatea (de succes, s-a vazut) ca sa va impiedice sa le castigati? Sau poate cand v-ati dat demisia de frica strazii. Macar Grindeanu a rezistat, vorba zilelor noastre, in ciuda zecilor (sau sutelor) de mii din strada. Vrem sa stim si noi cand ati fost dvs. acel lider pe care-l solicitati?

Ada 
Doar Acum sunteti viteaz, de pe margine. Sa ne aducem aminte cine s-a intors umil cu o lista de cereri ce trebuiau indeplinite? Atunci de ce nu ati batut cu pumnul in masa? Ar trebui sa mai vizionati filmuletul cu aparitia la declaratii de dupa intalnirea cu Barroso. Mai umil de atat si mai mic, nu puteati fi. Cat ati fost prim ministru ce ati facut? Ati numit-o pe Kovesi de frica, v-ati dat demisia cu prima ocazie, tot de frica. Nu sunteti in masura sa dati lectii pe care tocmai dv. nu le-ati aplicat.

Florin Urtila 
Stimate Domn Ponta:
Sunt simpatizant si voi ramane simpatizant psd.
Insa nu pot sa uit cum Dumneavoastra ati facut rau Roamniei prin mentinerea Codrutei kovesi, in conditiile in care puteati sa nu o mai numiti in functie!!! Deci cum e chestia cu batutu in masa pentru interesele romaniei??? In rest apreciez anumite politici ale Dumneavoastra. Succesc si poate reusiti odata sa aveti puterea sa o daramati pe Doamna Kovesi

 

Dinica Roman Voiculescu Lidia 
Aveti toate motivele sa va fi pierdut increderea.Noi speram de la Dv, dimpotriva, sa sustineti sperantele noastre, slabe, e drept, de a ne emancipa ca tara si indivizi. Deceptia Dv e maxim demobilizatoare, avand in vedere cata incredere v-a acordat majoritatea electoratului votant la ultimele alegeri. Chiar nu mai credeti deloc in resursele tarii? Sunteti o persoana initiata, noi ce sa mai zicem, ca simpli muritori?

Farcus Costin 
Valentin Pai acum fie vorba intre noi, nici dumneavoastra nu ati abtut cu pumnul in masa in fata nimanui.


Ani Kasa 
D-le Ponta,ce spui d-ta este adevarat,chiar foarte adevarat!Cind ati fost premier(dupa ce ati luat de la U.E .cele 11 porunci)ce ati facut,pentru interesele Romaniei?Ati batut(vreodata)cu pumnul in masa la Bruxelles,sau macar la Basescu,cu care ati incheiat,acel pact rusinos?Dupa razboi,multi viteji s-arata!.Poate,totusi ,ar trebui sa rezolvati problemele,care va framinta,in interiorul partidului,nu sa va aratati coltii afara.Nu o sa va aduca beneficii,procedind asa.Poate o sa pierdeti si capitalul de simpatie,pe care l-ati avut.

Mihai Dima 
Victore, de ce nu spui tu lucrurile astea cu voce tare, de la tribuna Parlamentului?

Ica Avram 
Domnule Ponta...e adevarat ca Dragnea a cedat Sie la PNL?....Da vorbeste cineva despre ACEASTA STIRE?....


Gigi Arnold 
Da a dumneavoastra este vina ca ati promovat nulitatile la nivel national ! Singurul om care intelege economia de piata capitalista din PSD se pare ca este Chirica !!! Restul Psd-ului traieste in economia centralizata comunista ! 
Comunismul a dat faliment ! 
Acum aveti ocazia sa indreptati lucrurile !!!! Promovati-l pe Chirica si pe oamenii din partid care gandesc in termani capitalisti !!!!


Dinica Roman Se va sparge PSD? Sau va cade un varf?

 

Smaranda Dobrescu PSD-ul la anumite butoane are sefii celor doua servicii la PNL, respectiv PDL si fostul PNL. Cezar Preda, sef al spionilor s-ar putea sa aibe ceva stofa, caci rar l-am auzit la TV sa spuna ceva adevarat. Un fel de girueta imi pare a fi. Daca presedintele l-a numit!!! Oare in ce alta tara serviciile sunt in grija opozitiei, ambele, sau cate or fi? Pana sa aibe vreo oponenta comisiile parelamentare respective conduse de PSD, s-au epuizat toate evenimentele de competenta serviciilor, pozitive sau mai putin, cu comanda opozitiei. Dragnea, nu mai stiu unde sa-ti caut meritele!

 

Smaranda Dobrescu Presedintele nostru are un cartof prea fierbinte in mana ca sa nu actioneze si sa-l paseze Parlamentului. Nu este normal ca europarlamentarii sa ia cuvantul la Bruxelles si sa sustina propria parere, atata vreme cat tara sau poate propriile partide nu au exprimat un punct de vedere. Stiu, azi e vineri si se pleaca la Sibiu. Intre timp va aparea si raportul lui Juncker. Poate a ramas cineva la Cotroceni sa raspunda presei internationale. Poate Doamna Pralong?
http://www.ziare.com/.../ce-inseamna-europa-in-doua...

 

 

Ce inseamna Europa in doua viteze si cat de mult au schimbat protestele imaginea…

 

Smaranda Dobrescu Tarile Visegrad au enuntat punctul lor de vedere, chiar daca acesta nu se regaseste printre cele 5 propuneri. Este de fapt punctul de vedere cel mai angajant fata de ideea pastrarii idealurilor care au stat la baza crearii Europei egalilor.Nu pot fi invinuiti ca ar dori sau ar forta vreun exit. Patru state pot cadea de acord, la noi, cateva partide nu pot convinge presedintele sa discute aceasta problema. Daca presedintele nu vrea schimbare, sa se alieze tarilor Visegrad si ideilor lor.
http://www.agerpres.ro/.../grupul-de-la-visegrad-cere-o...

 

 

Grupul de la Vișegrad cere o reformă a UE care să respecte interesele tuturor…

AGERPRES.RO

 

Doina Nicolescu Planul Junker este foarte important pentru viitorul nostru. Nu inteleg dece presedintele nu are timp pentru stabilirea opiniei in aceasta problema! Daca nu poate sa ceara parlamentului sa decida ce punct de vedere va avea Romania in 25 martie la Roma.

Niciun comentariu: