sâmbătă, 27 august 2016

Securitate 2.0?

 
Draghi Puterity
Un articol interesant din presa sidestream germana. Autorul, care pare a avea ceva afiliatii britanice, deplange prin intermediul unui interviu, imixtiunea SRI-ului in actul de justitie din Romania si sugereaza ca el ar fi devenit "creierul statului" roman.
Cum nu pot sa cred ca Perfidul Albion a devenit brusc preocupat de corectitudinea actului de justitie din Romania, despre ce poate fi vorba? Cui vrea sa ii scuipe in supa? SUA si proxy-ului sau Germania? De urmarit...
P.S. Sau extrapolez eu prea mult dint-un articol obscur?


Wie der rumänische Geheimdienst die Unabhängigkeit der Justiz und die Rechtsstaatlichkeit untergräbt
HEISE.DE|BY OLIVER PAHNECKE

Prospectiv A-z.
Vor sa i/lustreze ceva...

Mihai Ion Turcu Problema preocupa societatea romaneasca in primul rand. Despre un serviciu secret se fac presupuneri. Parlamentul are atributiunea de a controla activitatea serviciilor de informatii . Avem dubii privind eficacitatea acestui control.

Preda Mihailescu Un interview! Eu nu am auzit de acest Telepolis. Poate cauta si ei sa se profilieze - au gasit o tema si o persoana (cine este?) de interviewat - si au facut un articol. De remarcat este faptul ca totul se reduce la interviu. As fi prudent cu concluzia ca ar semnifica o directie majora in curs de devenire.

Niciun comentariu: