luni, 22 august 2016

Consultanta lui Tony Blair

Consultanta lui Tony Blair – 20 iulie 2016
 
Dinica Roman shared Vladimir Bortun's post.
 

Victor Ponta i-a platit protection-money lui Blair sau platindu-l pe Blair se vedea si el continuatorul celei de-a 3a Cai initiata in Romania de mentorul sau?

 

Vladimir Bortun

La școala de vară a CWI, delegatul din Kazahstan ne spune cum Tony Blair primește 8-9 milioane de euro pe an pentru serviciile de consultanță oferite lui Nazarbaev, unul dintre cei mai despotici și corupți lideri din lume, la putere din 1991, dar și unul dintre cei mai pro-capitaliști: pe fondul unora dintre cele mai mici salarii din fosta URSS, regimul a introdus recent o lege care-ți cere să semnezi la angajare o scrisoare de demisie nedatată, astfel încât angajatorul să te poată concedia pe loc când vrea. Se cheamă flexibilitate pe piața muncii. În schimb, șomerii nu au nici o indemnizație de la stat, dar sunt puși la muncă silnică în schimbul unui bol cu supă la sfârșitul zilei. Capitalism pe pâine.

 

Prospectiv A-z
Din abonamentul platit lui Blair a iesit imaginea asta:
http://www.romania-insider.com/.../ponta-obama-blair.


Preda Mihailescu Orice are un pretz - aici am inteles ca pretzul este ridicat. Cat de des i se deschid lui Obama nasturii dela haina? Caci o incheie foarte des.

 

Mihai Ion Turcu Nasturele hainei se incheie cand te aflii inpicioare si se descheie cand te asezi. Domnul Blair ignora regula.....

 

Niciun comentariu: