miercuri, 20 iulie 2016

Subiecte mici, subiecte medii, subiecte mari..

Subiecte mici, subiecte medii, subiecte mari – 1 iulie 2016

Stefan Kovacs

Subiecte mici, subiecte medii, subiecte mari
-----------------------------------------------------------
Acum vreo 8 luni s-a întâmplat chestia cu Colectivul. Nici până azi nu s-a schimbat legea care-ți dă voie să-ți "auto-evaluezi" bombe (în mod real) cum a fost cea de la Colectiv. În loc să-ți vină niște inspectori de protecția muncii- așa cum ar fi normal- și să-ți verifice sediul- poți să declari acolo că ai și sistem de salvare spațială (deși mai bine nu că ISU e cretin și cine știe ce mai înțelege) și ești crezut- iar dacă mai ard niște oameni "nu suntem noi vinovați, au semnat pe propria declarație". 
Dna. Codruța cică a fost spionată de niște israelieni. Care cică au avut OK-ul de la cele mai înalte niveluri. Ceva, cumva ?
Ha,ha,ha- plagiatorul Ponta a fost declarat plagiator. 
Ha,ha,ha- Oprea se retrage . De fapt nu se retrage că n-a fost niciodată.
Alt ministru tehnocrat "bites the dust". Singura regulă la vai de mama lor- luați de pe stradă- ar fi trebuit să fie- luați naibii șase luni salariu de ministru dar tăceți din gură. Dl.Bostan descoperă că va exista datorie excedentară din cauza profesorilor.
Alt ministru tehnocrat scrie o scrisoare. De ce n-a scris-o pe vremea guvernării Ponta- când scrisoarea aia avea o valoare ??? 
Condrea e tot mort, nu știm dacă Hexi vindea ceva inutil, diversele doamne Condrea apar pe la televizor. 
S-a dat un subiect cu grafice. Așteptăm cu interes declarația oficială a lui Vlaston. Care era cică consilier alături de dna. Moraru...

 

Smaranda Dobrescu Dar credeti cumva ca Vlaston s-a prins cu graficul de clasa opta?

 

Stefan Kovacs Am apucat să citesc pe Hotnews și constat că nu s-a prins...acuma ce-i drept eu sunt cam dinozaur dar pe vremea mea îmi aduc aminte foarte clar că se făceau reprezentări grafice pe axe în clasa a 8-a. Și că știam ce-i aia o variabilă (zice dl. Vlaston că "de unde să știe elevii ce-i în capul profesorilor" - chestie care m-a dat pe spate- și mai zice că de unde să știe ce e o variabilă)

 

Smaranda Dobrescu Numai una din axe putea fi cea alocata notelor intrucat avea 10 pozitii. Mica, mititica logica fara extenuarea intelectului...

Niciun comentariu: