joi, 14 aprilie 2016

Echilibru in politica externa

Echilibru in politica externa – 28 martie 2016


Gheorghe Gradinaru
 

"Nu cred că trebuie să ne autoflagelăm și să ne explicăm între noi fără să ne întrebe nimeni cât de slabă și lipsită de imaginație este politica externă a României (...). Până la urmă, riscăm să părem noi înșine mai, iertați-mi cuvântul neacademic, proști decât suntem. Dacă ne uităm la ultimul an (...), nu cred neapărat că România nu a făcut mutările cele mai bune și cele mai inspirate și nu a câștigat, inclusiv în rândul partenerilor transatlantici și europeni, ideea, imaginea unei țări pe care se poate conta", a afirmat consilierul prezidențial.


 

 

Mihalache: Trebuie să menținem echilibrul unei abordări unitare în materie de politică externă –...

Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, susține că în materie de politică externă trebuie menținut echilibrul unei abordări unitare, arătând că astfel…

AGERPRES.RO

 


Prospectiv A-z Interesant, cei dela putere sunt multumiti pe cand fostii-puterii sunt nemultumiti de politica externa romaneasca de azi. Cum romanilor le e din ce in ce mai greu, e usor de vazut cine are simpatia populara, dar cum nu cred ca Mihalache a iesit la pescuit astfel de simpatie, ma intreb de ce acum auto-evaluarea asta? Sa fie (nevoie de) niscaiva semnale? Daca da, interne sau externe?

 

Gheorghe Gradinaru trebuie corelata cu interventia cons de pol externa a lui Ciolos

 

Prospectiv A-z .
Pe ce s-ar fi desprins cele 2, problema refugiatilor sau chiar mai grav?

Niciun comentariu: