joi, 14 aprilie 2016

Abolirea smechereasca a democratiei in Romania

Abolirea smechereasca a democratiei in Romania – 31 martie 2016


Smaranda Dobrescu
posteaza articolul lui Contele de Saint Germain
 

"Şi pe cine aveţi de gând să puneţi în loc? apuc să mai intreb, cu un apăsător sentiment al vinovăţiei.
Cum pe cine? Doar v-am arătat! Oameni de calitate, precum miniştrii guvernului Cioloş!
Înţelegeţi, dragi cititori, ce ni se pregăteşte? Ce clasă politică de aventurieri, pe care nu-i mai leagă de ţară decât dorinţa de a sta cât mai departe de ea?"

 

 

Abolirea şmecherească a democraţiei în România

Abolirea şmecherească a democraţiei în România Contele de Saint Germain 31/03/2016 Abolirea şmecherească a democraţiei în România2016-03-31T11:35:34+00:00 Editoriale No Comment Scorul acestui articol[Total: 0 voturi.…

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO

 

Delia Bogdan Foarte adevarat. Ramane, insa, o intrebare a carui raspuns nu mi se pare evident. Noi, noi oare ce avem de facut? Asistam tacuti si ne acceptam destinul?

 

Prospectiv A-z .
Pana una alta, angrenati mai multi in conversatie, doamna Bogdan! Si cand nu este ceva clar, dupa ceva efort de intelegere, nu ezitati sa intrebati! In felul acesta se vor contura organic optiunile si se reduce/elimina riscul de a cadea victima vreunui demagog.

 

Smaranda Dobrescu Forme de protest exista, sunt diverse cel putin pana cand forma de stat politienesc nu ia o noua alura. Ce faci insa daca iata, saptamana asta spre sfarsit sunt prevazute iesiri in strada pentru a se protesta impotriva Parlamentului care nu da aprobare de arest preventiv unor colegi luati in vizor, lucru de altfel constitutional? Formele de revolta impotriva Parlamentului sunt de fapt atacuri la democratie. Cand se demonstra impotriva clasei politice parca mai avea ceva sens.. In lumea asta a schimbarilor multiple, chiar si forma de democratie se poate schimba. Nu degeaba se straduiesc unii si altii de vrei 2-3 ani..

 

Eugénia Paraschiv Ce virtuţi manipuleazá mecanismele democraţie? Slujeşte cuiva principiul terţului inclus de nu inversiunilor medierii minoritate-majoritate ?Nu cumva prin el abia mai stá-n concept check and balance-ul "párinţilor" fondatori ai democraţiei americane...

Niciun comentariu: