miercuri, 9 martie 2016

"Riscam o miscare de 3,5 milioane de refugiati "

„Riscam o miscare de 3,5 milioane de refugiati" – 28 februarie 2016

 

Smaranda Dobrescu
 

""Din păcate, problema siriană se înrăutăţeşte, chiar dacă, din nou, noi am avertizat că Assad va trebui să plece de la putere, din cauză că este un lider al unei ţări care a ucis peste 300.000 oameni. Dacă rămâne, aceşti refugiaţi nu se vor întoarce. Nu se vor simţi în siguranţă pentru că el este cel care i-a forţat să îşi părăsească propriile case şi să trăiască în tabere. Familiile lor au murit din cauza bombardamentelor."

Daca ar fi fost doar problema asta cred ca lucrurile s-ar fi rezolvat pana acum..


 

 

Ministru turc: Riscăm o mișcare a 3,5 milioane de refugiați

Ministrul turc pentru afaceri europene Volkan Bozkir, fost ambasador al Ankarei la București, afirmă într-un interviu acordat emisiunii „Paşaport diplomatic" de la Digi…

COTIDIANUL.RO

 

Draghi Puterity Am senzatia ca dupa ce Turciei i s-a inchis conducta de bani provenita din contrabanda cu petrol arab, refugiatii, mai exact oprirea lor, a devenit o noua sursa de venit.

 

Smaranda Dobrescu Parca au cerut 3 mld. euro Germaniei. Astia cunosc ce e santajul!

 

Draghi Puterity 3 mld. a fost doar "deschiderea" 

 

Prospectiv A-z .
In sprijinul lui Assad au venit rusii si chinezii. Jocul s-a schimbat, nu mai e primavara araba. Turcii incearca sa umble la PR de cand li s-a spus ca NATO nu le va sterge mainile de sange rusesc.

 

Doina Nicolescu Refugiatii sirieni reprezinta cca 28% din numarul de refugiati. dece nu se vorbeste de tarile de origine ale restului de refugiati?

 

Gheorghe Gradinaru Daca finalizarea crizei siriene va include si o recunoastere a unui teritoriu kurd( sub orice forma) Erdogan poate sa plece linistit.

 

Mihai Ion Turcu Romania trebuie sa ramana ferma pe pozitie - primm in limita capacitatilor strict refugiati sirieni si cu titlu de azil umanitar temporar. Este o tragedie sfasietoare la care nu trebuia sa se ajunga. Cei direct implicati trebuie in gestiunea evolutiilor din zona, in ordinea responsabilitatilor, sa se implice .

 

Draghi Puterity Ati prins stirea cu Erdogan care a declarat ca "nu comenteaza deciziile justitiei, insa nu o sa respecte decizia de a-i pune in libertate" pe ziaristii care au adus dovezi ca trimitea armament ISIS-ului?

 

Smaranda Dobrescu Ce coincidenta! Nici la noi Presedintele nu recunoaste decizia privind acea casa..

Niciun comentariu: