miercuri, 9 martie 2016

Marko Bela, reprosuri ambasadorului SUA

Marko Bela, reprosuri ambasadorului SUA – 28 februarie 2016


Draghi Puterity
 

In timp ce unii se inghesiue sa pupe papucul licuricesc, altii ii amenintza ca le vor strica "povestea de succes". Ce credeti, care strategie are sanse mai mare de reusita?

 

 

Marko Bela, reproșuri pentru ambasadorul SUA: Este inadmisibil

Senatorul Marko Bela a declarat, sâmbătă, de la tribuna Consiliului Reprezentanţilor Unionali de la Târgu Mureş, că 'este foarte bine că ambasadorul SUA la Bucureşti…

DCNEWS.RO|DE DCNEWS

 

Dinica Roman Depinde de anotimp. Acum nu este évad.

 

Preda Mihailescu Ehehe - asta nu are o piele de scapat, si o scapa cu populism orbanic? Spre deosebire de romani, acestia ma tem ca pe cat este cu putinta, au mereu strategii bine pregatite pentru diverse scenarii. Mult mai tenaci strategi. Ce ii pierde este detasamentul de realitate. Nu poti face politica fara a reveni din cand in cand si pe terenul realitatii si al adevarului, si acolo nu prea au ce deplange!

 

Mihai Ion Turcu Da exista tensiuni "interetnice" atent cultivate de politicienii unguri din Ungaria in fostele posesiuni ungare si in fiecare din ele de politicienii unguri ai minoritatii ungare. Proiectul utopic este refacerea Regatului Ungariei, pentru care nu exista nici conditii, nici interes european sau american si desigur opozitie in statele natiune care includ minoritati ungare.Gloria Ungariei s-a datorat puterii sale militare. Ungurii au sa-si raspunda intrebrii : In ce a constat puterea lor militara si de ce a decazut ? Daca accepta o sugestie, sa analizeze greselile ultimului arpadian.

 

Dinica Roman "Da exista tensiuni "interetnice" atent cultivate de politicienii unguri din Ungaria in fostele posesiuni ungare" Asta este caracteristica imperiala (fost, prezent, viitor).

Niciun comentariu: