vineri, 6 iulie 2018

Interviul interzis in presa romaneasca

Interviul interzis in presa romaneasca – 20 mai 2018

 

Gheorghe Gradinaru shared a link.

May 20

În această conversație îmi asum un rol de jurnalist cu tendințe de avocat al diavolului, provocându-l pe dizidentul Mihai Șerban să răspundă la subiecte sensibile.

Interviul relevă o realitate suprimată de mass media și instruiește cititorul în arta retoricii moderne prin răspunsurile la întrebări puse semi-agresiv.

Natura democrației din U.E., metisajul și marea înlocuire, emigrarea românilor, perioada ceaușistă, cum a revoluționat Dan Puric românismul, jurnaliștii ca niște trupe de ocupare mintală ș.a., sunt câteva dintre chestiunile atinse mai jos.

Fără falsă modestie, vă prezint cel mai exploziv interviu din presa românească; provocator, agitator, brutal de sincer, incisiv, grozav și adevărat, un interviu incorect politic:""

 

 

INCORECTPOLITIC.COM

EXPLOZIV ȘI EXCLUSIV: Interviul INTERZIS în Presa Românească - Incorect Politic

"Nu mai putem vorbi de pluralitate politică, simple amăgiri pentru naivi. După fapte și realități, observăm că spectrul politic reprezentativ este compromis, neputincios, vândut și lucrează concertat împotriva interesului național, împotriva interesului popular.

 

Eva Feilinger Nu- l cunosc pe domnul Mihai Serban . Un lucru pot sa spun cu certitudine , orice om cu o minte cat de cat rationala nu se poate sa nu se fi gandit macar odata in anii care au trecut de caderea regimului comunist , la problemele puse in dezbazere in articolul de mai sus https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f8d/1.5/16/1f914.png🤔https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f5d/1.5/16/1f60f.png😏https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f65/1.5/16/1f620.png😠

 

Prospectiv A-z .
Trebuia scris si un asemenea text. 

Doua idei mi-au atrs atentia:

1) "S.C. – După părerea dvs., grupul Vișegrád este pro-rus?

M.S. – Grupul Vișegrád formează o antiteză sănătoasă și demnă de respect în fața agendei marxiste impusă de U.E. Dar este la fel de adevărat că fără sprijinul neoficial al Rusiei, nucleul de rezistență format din acest grup ar fi anihilat în 24 de ore după modelul Iugoslaviei în aplauzele occidentalilor care, cel mai probabil, ar striga că democrația a învins, Ura!, Ura! etc."

Adica rusii au acel cuvant de spus, constituind de fapt si/sau de drept al doilea Triaj. De fapt, ar insemna ca elitele pro-sovietice s-au perpetuat/transformat. De drept, ar insemna ca la Malta s-au pus niste chestiuni in scris--ceea ce nu s-ar fi facut despre extinderea NATO...

2) "Conștiința reacționară a Neamului Românesc se află în exil."

2

 

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/TheEconomist/posts/10156578183674060

 

Smaranda Dobrescu In interviul exploziv si exclusiv, sunt cateva lucruri pe care le gasesc si eu corecte, in special cele care tin de epoca Ceausescu, de inceputurile capitalismului romanesc. 
In rest, raman sa ma gandesc de unde au aparut unele idei si cui sunt adresate
1.D-l Serban nu da nicio sansa regasirii tarii in identitatea sa normala in structura sa actuala. Daca va reveni D-lui si diaspora plecata de la revolutie pana in prezent in tara, va reusi sa salveze Romania. Milioanele de romani din diaspora au dovedit insa la mai toate alegerile noastre ca agreaza mersul tarii sub Basescu, sub Johannis. De ce ar schimba ceva?
2. "S.C. – Unele voci din diaspora, o să-l amintim doar pe Paul Goma, vorbesc despre un plan de înlocuire a populației din România. În ce constă această înlocuire?

M.S. – Înlocuirea despre care a vorbit Paul Goma este o problemă strict românească și face referire la înlocuirea poporului român cu populația actuală a Israelului. De partea cealaltă, în Occident se vorbește despre „Marea înlocuire" și este o problemă abordată de intelectualii din Vest. În Franța, Renaud Camus a demonstrat că „Marea înlocuire" nu este un concept ideologic, ci o realitate palpabilă și este, probabil, cel mai mare șoc civilizațional pe care l-a cunoscut Franța și, mai pe larg, Occidentul"

Ideea cu inlocuirea populatiei actuale a tarii cu cea din israel, pusa pe tapet de cei doi, e mult peste puterea mea de intelegere. Cui foloseste, sau mai degraba e nevoie de reanimarea unui sentiment antisemit pe care il credeam disparut?
3. Daca grupul V4 este inerent sprijinit de Rusia, altfel ar fi fost spulberat de mult, de ce pretinde D-l Serban ca acolo ne e locul? 
Si sunt inca multe nelamuriri...


Prospectiv A-z .
Unul din numele mentionate in articol, Stephen Smith:
https://youtu.be/RFeii1BNJoI
Manage

 

 

YOUTUBE.COM

Africa's 'Scramble for Europe': Stephen Smith

 

Prospectiv A-z .
https://youtu.be/CQ7EwuMRNKE
Manage

 

 

YOUTUBE.COM

Stephen Smith : "Nous ne voulons pas être un continent…

 

Prospectiv A-z .
https://www.breizh-info.com/.../africanisation-de-leurope...
Manage

 

 

BREIZH-INFO.COM

Africanisation de l'Europe. Stephen Smith est-il un…

Prospectiv A-z .
Alt nume, Renaud Camus, autorul francez al tezei *Marea inlocuire* https://en.wikipedia.org/wiki/Renaud_Camus
Manage

 

 

EN.WIKIPEDIA.ORG

Renaud Camus - Wikipedia

 

Prospectiv A-z .
Dela acesta, wikipedia trimite aici:https://en.wikipedia.org/wiki/Eurabia

"Eurabia is a political neologism, a portmanteau of Europe and Arabia, used to describe a conspiracy theory of globalist elements, allegedly led by French and Arab powers, to Islamise and Arabise Europe, thereby weakening its existing culture and undermining a previous alignment with the U.S. and Israel."
Manage

 

 

EN.WIKIPEDIA.ORG

Eurabia - Wikipedia


Niciun comentariu: