duminică, 1 iulie 2018

Impiedicata de SUA, Merkel cade in bratele lui Putin

A devenit celebră afirmația lui Vladimir Putin că, dacă renunță la gazele din Rusia, Germania va trebui să ardă lemne. Iar lemele vor veni tot din Siberia.

Doar 14% dintre germani mai consideră SUA un partener de încredere, în timp ce 35% dintre germani creditează astfel Rusia lui Putin [...]
Like
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Comment
Comments
Andrei Mocearov
Andrei Mocearov Merkel e in bratele lui Putin in aceeasi măsură in care Putin e in bratele lui Merkel!
Manage
 · Reply · 6w
Smaranda Dobrescu
Smaranda Dobrescu Ne confrumtam zilele astea cu zeci de variante posibile in viitorul apropiat pornind toate de la oponenta Frantei si Germaniei de a aplica penalizari Iranului. In afara intereselor economice, exista si alte interese pe care nu se va grabi nimeni sa le renege. Ca se face o politica tranzactionala la mai multe capete e de acceptat. Nu putem face inca pronosticuri dupa parerea mea.
Manage
 · Reply · 6w
Andrei Mocearov
Andrei Mocearov Fara pronosticuri, din documente si declaratii oficiale: Franța și Germania (mai exact, Macron si Merkel) sprijină planul in 4 piloni care este echivalent cu capitularea Iranului(fara politica externă, fără politica de aparare, fara politica nucleară). Diferenta fata de Trump este ca acesta a denunțat pilonul 1 pe care nu-l vrea valid atata timp cat nu sunt negociati toți ceilalți piloni. Obiectivul este însă comun pentru Trump, Merkel si Macron. Este foarte probabil ca Putin este si el parte la acest obiectiv. Nu e clar ce negociază Rouhani, aici nu dau niciun pronostic.
Manage
 · Reply · 6w · Edited
Doina Nicolescu
Doina Nicolescu Americani nu mai pot continua cu tocarea Siriei (subiect rasuflat si implicarea Rusiei cu care nu vor conflict direct) si s-au gandit ca Iranul are si mai mult petrol si bani. Dar aici au interese si Germania si Franta. Asa incat sa vedem cine castiga! Eu cred ca China va castiga economic, Germania va pierde economic. Nu stiu cat va castiga SUA.
Manage
 · Reply · 6w · Edited
Andrei Mocearov
Andrei Mocearov Obiectivul principal a fost de la început Iran. Tocarea Siriei este parte integrantă a acestui obiectiv.
Manage
 · Reply · 6w
Paul Ro
Paul Ro Obiectivul principal este protejarea statului Israel.
Manage
 · Reply · 6w
Smaranda Dobrescu
Write a reply...
Eduard Virgiliu
Eduard Virgiliu Merkel nu e in bratele lui Putin ci in bratele lui Soros.
Manage
 · Reply · 6w
Ioan Sorin Leoveanu
Ioan Sorin Leoveanu Germania poate cumpăra petrol și gaze din Norvegia și Anglia, provenite din Marea Nordului, dar, ar fi mai scumpe și nu se face. Sau din Golf ca Japonia și Coreea, dar, navele de transport sunt și ele scumpe. Există soluții la nevoie, cu puțină bunăvoință.
Manage
 · Reply · 6w
Prospectiv A-z
Prospectiv A-z Germania poate cumpara de acolo doar atata timp cat subscrie la ordinea mondiala curenta sau aceasta din urma ramane in picioare. Rusia ar constitui pentru Germania o polita de asigurare. Marea Nordului e in sistem.

Insa si pe timp de pace renteaza 
sa sugi la doua tevi, una a sistemului, cealalta a Rusiei. In felul acesta, te asiguri ca macar la o teava e pretul mai bun. Intr-adevar, pretul la teava sistemului s-a apreciat recent, daca tu insa ti-ai asigurat un contract multi-anual din partea cealalta, nu te mai afecteaza asa tare cresterea de pret.
Manage
 · Reply · 5w
Smaranda Dobrescu
Write a reply...


Niciun comentariu: