marți, 19 septembrie 2017

George Maior decorat de CIA

George Maior, decorat de CIA – 30 august 2017

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

Ce-are...cu... Sau de ce ar decora CIA un serviciu de informatii interne al unei tari departate, chiar si partenera strategic?

 

 

George Maior, decorat de CIA

Ambasadorul României la Washington, George Cristian Maior, a fost decorat cu Ordinul Earl Warren de către directorul CIA, Michael Pompeo. Distincţia i-a fost oferită pentru "parteneriatul deosebit cu Statele Unite şi excepţionala viziune de…

ADEVARUL.RO

https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/p64x64/21432977_10209857674819160_611707302410136541_n.jpg?oh=9133738aa8bc751c287bf0bd4b4915b6&oe=5A4F2B9BSmaranda Dobrescu

Preda Mihailescu Deci este inca departe de soarta lui Saddham, este inca agreat -- acesta va fi mesajul?

 

Smaranda Dobrescu In urma cu trei luni se pare ca a avut loc evenimentul cu decoratiile prinse-n piept. Sa ne reamintim ce evenimente au avut loc atunci incat sa se intample asa o onoare (sic). Poate ca de supararea pensionarii, Coldea o fi amintit de presupusul pasaport , iar in locul acestuia poate i s-a oferit o frumoasa steluta bine frecata si lucitoare, precum margelele stralucitoare din colonii..

 

Draghi Puterity Îti dai seama ce înseamnă acea steluță lucitoare pentru un multiplu repetent complexat si cu un IQ sub temperatura corpului? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff6/2/16/1f609.png;)

 

Prospectiv A-z .
http://www.cotidianul.ro/invazia-americanilor-in-romania.../

 

 

Invazia americanilor în România

Vizita recentă a lui Klaus Iohannis la Washington s-a lăsat în scurt timp cu o invazie a companiilor americane în…

COTIDIANUL.RO

 

Preda Mihailescu "Compania Philip Morris vrea să transforme fabrica de la Otopeni într-o unitate care să producă exclusiv rezervele de tutun HEETS pentru dispozitivele IQOS. " - Haita, dupa atatea interdictii si campanii anti-tabac, au gasit ultima bresa: reclama pentru tabac ca si arma de atac? Mai dar jmekeri sunt Philpii astia https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)

 

Prospectiv A-z .
Dan Dungaciu:

"Ce trebuie să înţelgem e că cel mai mare lucru de care se tem inamicii noştri, putem spune că e vorba despre ruşi, de exemplu, sunt banii americani şi, implicit, armata americană. Niciodată Rusia nu va ataca o zonă în care sunt mulţi bani americani. România trebuie să convingă SUA să investească mai mult. Chestiunea aceasta seamănă cu parteneriatul româno-moldovean, în care se vorbeşte mereu de acest parteneriat, dar nu se pune nimic pe masă. Investiţii militare, fabrici, proiecte care să aducă investiţii americane, nu există. Trebuie să ai o viziune, instituţii şi oameni.

Cel mai puternic lobby pe care îl poţi avea, pentru ţară, sunt afaceriştii americani care fac investiţii, investiţii militare sau civile. Deocamdată nu ne-am conturat proiectul foarte bine.

Vorbim de Marea Neagră ignorând elefantul din cameră, adică Federaţia Rusă. Când înţelegem că M. Neagră a fost lăsată mai moale...trebuie să ne întrebăm unde influenţăm puţin. Dacă nu ai o politică răsăriteană în care să fii partener strateg al americanilor, nu poţi pretinde să se întâmple lucruri.

De 25 de ani România nu are o conferinţă internaţională, nici măcar la nivel de preşedinte, în care, anual, să faci o conferinţă pentru cei care vor să afle ce se întâmplă la Marea Neagră. Dacă nu ştii să te plasezi pe hartă, nu exişti.

România nu influenţează ce se întâmplă la Casa Albă. Dar cu investiţii puternice, putem avea o şansă"

Dungaciu nu pare sa observe un cerc vicios: Americanii nu investesc caci Romania nu-i asa strategica pe cat o trambiteaza simbriasii; Mai mult, rusii au 'atacat' unde d-na Neuland spunea ca americanii investisera. 

https://www.realitatea.net/dan-dungaciu-despre-singurul...

 

 

Dan Dungaciu, despre SINGURUL lucru de care se tem ruşii. Ar salva România

comentarii, Dan Dungaciu a vorbit despre singurul lucru…

REALITATEA.NET

 

Alexandru Stanescu Îl uitară pe portar !

Niciun comentariu: