vineri, 18 martie 2016

Un miliard de euro..

Un miliard de euro.. – 6 martie 2016


Smaranda Dobrescu
 a distribuit post publicată de Constantin Gheorghe.

 

Interesant: NIMENI, dar NIMENI, nici de la Ministerul Justiției, nici de la DNA, nici de la SRI, nu a contrazis-o pe madam Macovei în legătură cu aberanta cifră de 1 miliard de euro, costul sistemului de interceptări din România. Deci madam nu era pe perfuzii cu tescovină. Nu! Știa ce vorbea!

 

Stefan Kovacs Păi pe spionat cetățenii se dă oricât. Cu școlile e mai greu, nu sunt bani...

 

Smaranda Dobrescu In sfarsit ne comparam in performante cu marile puteri! Poate le si depasim!


Smaranda Dobrescu "Monica Macovei considera ca judecatorii CCR sunt "intelepti" si vor acorda un ragaz de un an pentru ca DNA sa achizitioneze echipamentele necesare interceptarilor, dar si o perioada in care sa fie valabile cele deja efecutate in dosarele in lucru, astfel incat acestea sa nu fie aruncate in aer."
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20846393-monica...

 

Smaranda Dobrescu Daca interceptarile deja aflate la dosare spune CCR ca nu sunt facute conform legii, de ce un fost ministru al justitiei , aparator vajnic al statului de drept, vrea sa le considere valabile?

 

Draghi Puterity Eu cred ca 1 mld ne-a costat (sa traiti bine!) de fapt doar o legatura rapida si bine criptata cu NSA-ul pe care noi trimitem datele brute. Sunt aproape sigur ca prelucrarile de date se fac la ei si nu la noi (ca cine stie ce am mai putea face noi cu un astfel de soft) iar ce primesc baietzii nostri de la SRI ca sa le dea mai departe baschetbalistei pentru executare (era sa scriu executii), e doar ce trebuie pentru indeplinirea agendei licuriceasti.

Oricum, cat timp banditzii care ne-au ajuns stapani reusesc sa convinga multimea ca in felul asta moare si capra lui Ion si a lui Gheorghe, vor avea tot sprijinul "maselor largi populare".

 

Draghi Puterity Smaranda Dobrescu - toata treaba arata cat de amatori sunt de fapt banditzii care ne-au ajuns stapani. Au vrut sa scoata SRI-ul de pe fir, si l-au pus pe agentul Morar sa-i traga o neconstitutionala. Abia apoi s-au prins ca stai, daca a fost o chestieneconstitutionala, poate scapa careva dintre cei pe care i-am scos din joc. Pe bune, daca am fi uniti, chiar si cu o inteligentza medie, asa am f... afara cu astia de nici nu si-ar da seama ce li se intampla.

P.S. Urmariti filmul "Idiocracy". Eventual in paralel cu campania pre-electorala din SUA...

 

Smaranda Dobrescu Draghi Puterity exact de asta am subliniat declaratia lui MM. Mai bine nu iesea cu ea in presa, ca poate nici nu ne gandeam. In mod normal ar trebui rejudecate mii de dosare. Nici nu poate invoca neretroactivarea hotararii HCM, intrucat CCR doar a subliniat lipsa permisiunii.

 

Preda Mihailescu Nu stiu daca este asa - aici dealul de obicei este cu NSA care vrea sa aiba date din toata lumea. In schimba, mai da pomana cate o informatie din cand in cand! Si ascultarea se mondializeaza!

 

Draghi Puterity Daca ar fi sa fac o paralela cu centrul NSA de la Bad Aibling in Germania, as fi inclinat sa cred ca ceea ce doresc americanii e de fapt un "stat in stat". In Germania il au, dupa cum confirma diversi senatori si deputati care au fost pe acolo si au iesit ingroziti. Recent a fost un mic scandal cand s-a aflat ca serviciile de informatii germane fac inclusiv spionaj industrial impotriva firmelor germane in folosul SUA. Dar poate ca romanii au coloana vertebrala mai rigida decat germanii si nu le-au permis americanilor asa ceva...

 

Mihai Ion Turcu CCR sustine ca integistrarile au valoare juridica discutabila, deci nu se cere investit in asa ceva , cele care exista sunt destinate exclusiv securitatii nationale si punct. Nu rezulta ca fiecare organizatie de forta sa dispuna de propriul sistem de ascultare.

Niciun comentariu: