vineri, 18 martie 2016

Apel PNL la negocieri pentru Primaria Capitalei

Apel PNL la negocieri pentru Primaria Capitalei – 7 martie 2016
 

Smaranda Dobrescu
 

In timpul zilei Catalin Predoiu viseaza se pare sa preia sefia unei mai mari coalitii a dreptei, pentru inceput in jurul ideii de castigare a Bucurestiului de catre dreapta esichierului. Adica doreste sa se consulte cu Basescu, Macovei si Nicusor Dan (a propos, de unde cunoaste D-lui ideologia lui Nicusor Dan, care a candidat doar la primaria capitalei sub ochii binevoitori ai lui Basescu?) Daca era sa aibe aceasta initiativa in sprijinul candidatului PNL, Ludovic Orban nu trebuia sa anunte si prezenta acestuia la discutii ca sa-i convinga pe ceilalti de valoarea programului sau?

 

 

PNL lansează un apel la negocieri cu Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei - BN24.ro

Președintele PNL București, Cătălin Predoiu, a declarat duminică că lansează un apel la negocieri cu Traian Băsescu, Monica Macovei și Nicușor Dan pentru…

BN24.RO

 

Prospectiv A-z.
El zice de fapt: "Vreau măcar să discutăm, fără fițe, fără pretenții, Nicușor Dan, doamna Macovei. Eu îmi asum asta personal. Nu angajez partidul." Dincolo de exprimarea "fără fițe" a acestui doctor in stiinte juridice, isi da seama ca leadership-ul se asuma si probabil ca simte un vid (prezent sau viitor) in Dreapta. Cu ce va umple el acest vid? Cu prune, fără fițe!

 

Delia Bogdan Acest domn reprezinta chintesenta penibilului din politica romaneasca. In primul rand, din pricina faptului ca, de fapt, nimeni nu are nici o treaba cu el, decat la nivel de "soricel" politic!

 

Prospectiv A-z .
Lui a trebui sa i se bage in cap altceva pentru a-i face cale lui KWJ si guvernului lui.

 

Smaranda Dobrescu I sa- aratat o prajitura de la Patisserie Pouschine pe care scria Premier

Roxana Antohi Pas cu pas se dovedeste ca Tariceanu a avut dreptate când a spus ca PNL +PDL il va aduce in alianta pe Basescu cu ai lui acoliti Ce mi se pare amuzant este ca domnul Predoiu numai poate de grija bucurestenilor sa nu cumva sa cada in plasa PSD Ma gândesc ca prin aceasta afirmatie de fapt domnul Predoiu spune cam asa Sa vina Primaria la PNL ca sa mancam si noi din prajitura Primaria Capitalei

 

Prospectiv A-z Si ce mai prajitura! Dreapta a stiut asta dintotdeauna inaintea lui Oprescu, bucurestenii par a fi mai lenti in reactii.

 

Smaranda Dobrescu Declaratia asta, gugumanie, facuta fara sa se consulte cu mai vulpoii partidului ii va costa ceva pe PDL-isti confruntati cu animozitatea lui Orban si a vechilor liberali. Nu am probleme prea mari, dar Alina G se afla intr-o situatie cam dificila Asa seintampla cand se trezeste barbatul din Catalin..

 

Prospectiv A-z .
Nu vad nicio problema, mai ales daca-i iese schema... Catalin cel Mare va fi (inscaunat) daca uneste Dreapta.

 

Smaranda Dobrescu Problema ar fi ca liberalii vechi-nu zic ca neaparat curati si uscati- sa se trezeasca si sa asculte ce se intampla acum in piata Victoriei si cati cer demisia Guvernului. Daca se va ajunge ca Dragnea sa se simta mai putin presat de DNA dupa atatea gesturi de bunavointa si ar demara o motiune pe social, cel putin daca nu mai mult, ar mai avea nevoie de voturi in Parlament dupa curatenia DNA de primavara.

 

Alexandru Botu Catalin acesta nu este cel mare,ci Catalin din Luceafarul "viclean copil...."".

 

Mihai Ion Turcu Oamenii acestia traiesc in Luna....

 

Corina Leșan Tot nu au învăţat că Băsescu (& co.) nu e omul înţelegerilor... Ori pohta de mărire / butoane scuză mijloacele.

 

Mihai Ion Turcu "Clasa noastra politica" este politic analfabeta. Discursul de ieri a doua mediocritati crase, a readus in prim plan interogatia "cetateanului turmentat" :"Eu cu cine votez?". Sunt atat de optuzi incit nu observa ca electoratul de astazi este politic inaintea polticienilor si ca nu au mesaj si nici adresa dar au nevoie de voturile noastre.

Niciun comentariu: