miercuri, 18 iulie 2018

Drepturi si libertati civile ar putea fi suspendate?

Drepturi si libertati civile ar putea fi suspendate? – 27 iunie 2018

 

Prospectiv A-z

June 27 at 11:38 PM

O discutie a unui diplomat rus in Franta cu un jurnalist francez si curajos mi-a dat ceva de gandit in sensul ca nu am inteles de ce o buna parte din discutie s-a alocat ne/amestecului hackerilor rusi in scrutinuri electorale de toate felurile si de pretutindeni. (A se re/vedea linkul https://www.facebook.com/groups/AtelierGP/permalink/1901793163217589/)

Azi, la radio un fost copoi al contra-teroristilor pe internet care a lucrat pentru biroul federal de investigatii isi anunta o carte despre amestecul rusesc in alegeri.

Gandindu-ma la cele 2, nu pot sa nu-mi amintesc cum pana in 1990 *accesul liber si neingradit la informatie* era unul din capetele de berbece cu care era strapunsa fortareata sovietica dela Vest. Acum, ca Vestul crede ca a castigat Razboiul Rece si nu poate gresi, informatia devine propaganda, iar promotorii ei devin specialisti psy-ops.

Tot punand impreuna aceste miscari occidentale ma intreb daca alegerea lui Trump nu-i echivalentul lui noua-unshpe. Intr-adevar, dupa noua-unshpe, o serie lunga de drepturi si libertati civile au fost suspendate/abrogate/incalcate caci trebuia sa dam o riposta terorismului. Ma intreb acum intre oglinzile paralele ale acuzatiilor de implicare ruseasca in voturi occidentale, dupa ce vedem inceputa lupta cu toate cele impotriva *stirilor false* (in Franta lui Macron), nu cumva se va putea in curand suspenda LEGAL si rezultatul voturilor daca sunt acuzate ca fiind influentate de... rusi?

Top of Form

Like

Love

Eduard Virgiliu Mai exista si varianta ca 'hackerii rusi' sa nu existe si totul sa fie o comedie menita sa duca la restrangerea libertatii oamenilor.
O parte din firmele care sunt mentionate de Comisia Mueller care cerceteaza 'Trump collusion' nici macar nu erau infiintate cand 'au avut loc faptele'.
In momentul in care o parte dintre cei acuzati (din Rusia) si-au angajat avocat si s-au prezentat la proces, cei din Comisia Mueller au spus ca mai au nevoie de timp ca sa stranga probele... pentru ca nu aveau nici un fel de probe. Comisia Mueller nu si-a inchipuit ca aia o sa se prezinte la proces.

 

Prospectiv A-z .
Inteleg ca John Bolton e la Moscova unde aranjeaza cu Putin un summit intre Trump si Putin. Se joaca!

 

Eduard Virgiliu Prospectiv A-z Trump si-a consolidat pozitia iar dusmanii lui sunt in haos asa ca nu se mai teme de ce va spune presa globalista. Trump vrea sa ajunga la o intelegere cu Putin, sa elimine sanctiunile si sa inceapa din nou cooperarea economica intre SUA si Russia.
Trump este omul pacii chiar daca negociaza pacea cu parul in mana.

 

Prospectiv A-z .
Trump si cativa din juru-i inteleg ca vulnerabilitatea maxima a SUA e deficitul comercial (cu China si UE). Adica exact acel elefant din icnapere ignorat sau prezentat pe invers decat este de globalisti. IN schema asta, Rusia nu-i decat un side-show pentru retarzii/inertialii istoriei.


Niciun comentariu: