duminică, 15 iulie 2018

Civilizatia urii lor

Civilizatia urii lor – 22 iunie 2018

 

Luminita Arhire

June 22 at 1:18 AM

E miros de autodafé-uri în piață? Se-ntinde ura în societate ca o epidemie de holeră scăpată din frâu, înainte de-a se fi descoperit tetraciclina ? Cam da... și-aș vrea să scriu despre asta .

Numai că eu n-am să scriu despre isteroidul Mălin Bot care nu se știe din ce trăiește și din ce-și cumpără „portavoci" ultimul răcnet (la propriu !!!) , nici despre Săndel Matei ( aghiotant unu) care bumbăcește bătrânei pe stradă, nici despre Bogdănel Stan (aghiotant doi) care știe cum arată cătușele dar nu știe ce „iaște aceea" cratima și la ce folosește dânsa ... nu, nu...eu vreau să scriu despre un domn care se numește Bogdan Bob Rădulescu... actor de profesie. Pentru că, din punctul meu de vedere, tumoarea latentă a societății românești, așa arată: el e tipu' cel simpatic, bun pentru scheciuri de să te strici de râs, mai inteligent decât alții, acel tip „de gașcă" la care cască gura niște inși mai puțin dotați sub freză, dintr-aceia care încep orice frază cu „...ăăăă..." și care-ar muri de fericire să fie frumușei și spontani ca Bogdan Bob Rădulescu și să facă ceea ce face el... și, uite-așa , încet-încet, ar ajunge să-și vândă și-un rinichi, doar pentru a fi capabili SĂ ȘI SPUNĂ ceea ce spune el...

Dar poate vreți să știți ce spune și ce crede Bogdan Bob, istețul pe care mase largi de cetățeni și l-ar dori participant la petrecerile lor, ca să „anime" lumea și să „ne simtem bine" cu toții? ... Iată ce are el în cap, sub masca jovială de ultra-simpatic:

„Printre cuvintele despre preoții și creștinii ortodocși, la care Bogdan Bob Rădulescu nu poate să renunțe, sunt :«Ciume bubonice, VIERMI , lepre, că...aturi pe care le zice Biblia, gherțoii, mârlanii, pedofilii și manipulatorii ce țin orele de religie sau c...ați ordinari, VIERMI PARAZIȚI ce cresc pe oameni precum cancerul, «analfabeți, tâmpiți și mulți» Despre credința majoritară din România, Rădulescu a spus că-i e: «scârbă de religie ortodoxă»... «În clipa în care o să vă târâți hoiturile peste copiii noștri în școli, să le vomați lăturile Creației, așteptați-ne pe noi să dăm buzna peste voi în că...aturile voastre de biserici și să vă predăm evoluția cu torțe în mâini». Despre manualele de religie, actorul a spus că sunt «mânjite cu c...at». ( ACTIVE NEWS 21 octombrie 2016) 
.....................................................................................
Să nu credeți că domnul actor a rostit aceste frumoase fraze șoptit, pe sub masă , la urechea vreunui cască-gură ( că doar și ăia au urechi) ... nu, nu... dânsul a emis minunatele judecăți de valoare într-un show televizat, în 2014. Dar că pe urmă s-a făcut vicepreședinte USR ( la Cluj, bineînțeles, că doar nu la Alexandria-Teleorman) , ați știut? N-ați știut că o asemenea gândire poate propulsa un cetățean într-o poziție solidă într-un partid votat de „lumea subțire", cu studii , masterate și „salar" baban la multinațională ? Ei, nu fiți triști, a demisionat... dar nu s-a dezis de „gingășiile" de mai sus ... că doar el e sincer...

Pe 29 iunie 2016, Maria Man de la TRANSILVANIA REPORTER i-a luat bonomului și foarte amuzantului actor, un interviu, așa... ca pentru simpatici. De acolo am extras următoarele:

Întrebare reporter: „...Ai organizat varianta clujeană a protestului intitulat pe rețelele de socializare «Cătușe înainte de pâine!», joi, 23 iunie. Protestul de la București era anunțat, iar la Cluj nu se întâmpla nimic. Din experiență știu că la Cluj durează cam o zi până se organizează lumea. Tu nu ai vrut să aștepți. Cred că e prima dată când ți-ai asumat rolul de organizator. Ce anume te-a determinat să iei «taurul de coarne»..."?

Răspuns Bogdan Bob : „Am luat taurul de coarne, că deja a înnebunit! Nu e nici măcar taur, e un bou, ca să fim sinceri. Bou care în mare parte a timpului e un porc. Şi care de data asta a reuşit să-şi depăşească propria mizerie proverbială, să iasă din coteţ şi să ne calce-n picioare. De asta n-am mai rezistat şi am zis că e momentul să-l punem la locul lui. Ştiu că e metaforic răspunsul meu, dar clasa politică din România e o adunătură formată în cea mai mare parte din VIERMI care nu mai aşteaptă să murim ca să ne mănânce, ci ne mănâncă de vii, pe noi şi pe copiii noştri."
....................................................................................

Cum apele sunt din nou tulburi în confuzata noastră societate, hop! sare din păpușoi și actorul nostru , cu noi avânturi și cu noi idei :

„E clar că #rezist nu mai are sens și sorți de izbândă în fața VIERMILOR ĂȘTIA ( corect „ăstora", n.n.) ÎMPUȚIȚI . Văd de aseară un #ajunge care nu-mi spune încă nimic.
Vreau să #lupt cu ei și nu în plimbări indignate duminica seara timp de două ore prin centrul Clujului.
Vreau să intru peste ei în parlament cu topoare și furci și să-i scot afară ca pe șobolani, nu c-aș fi adeptul violenței, ci că e cât se poate de clar că ei sunt imuni la proteste pașnice și mișcări civilizate.
Dacă sunt singur, n-am sorți de izbândă. Dacă suntem câteva zeci de mii e clar că reușim. Decizia e la noi. Deci…?"
..........................................................................................
Căci, după cum lesne putem observa, „VIERMII" par să fie o componentă esențială în viața domnului Bogdan Bob Rădulescu. Adică, dânsul pare să-i cunoască în mod intim... nematode (ascaridae și oxyuridae)... trematode( viermi plați) ... cestode (tenia)... protozoare ( giardia)...

Nu m-am gândit până acum... dar poate explicația pentru evidența că un om ajunge la maturitate așa un mare nemernic, așa o mare canalie, e doar faptul că a avut o copilărie nefericită, marcată de paraziți intestinali și de faptul că nu i-au cumpărat ai lui trotinetă cu claxon, când toți ceilalți copii din bloc aveau !

 

Tudor Codita Excelent. Am intenționat să distribui ieri un îndemn al exemplarului, însoțit doar de un comentariu privitor la două cifre: cei peste 4500 de "prieteni" și cele (la acea dată) peste 1.200 de aprecieri la îndemnul său de a fi răsturnată violent ordinea de stat. Senzația fizică de greață m-a oprit și nu am fost în stare decât să blochez contul. Cumplit!

 

Eugénia Paraschiv Foarte trist...

 

Felicia Trifan Pacat ca nu putem distribui.

 

Luminita Arhire De pe pagina mea se poate distribui orice.

 

Felicia Trifan Luminita Arhire Multumesc!

 

Sergiu Fendrihan Din pacate e o ura irationala ce seamana a anarhistilor rusi din 1880. Schimbarea sociala se face si ea conform unui algoritm al istoriei

 

Prospectiv A-z .
Anarhisti rusi care au fost preluati de occidentali pentru a scoate tzarismul din ecuatia puterilor europene. Ca si acum...


Niciun comentariu: