miercuri, 18 iulie 2018

Asta-i tara in care penelistii si useristii vor sa traiasca romanii.

Asta-i tara in care penelistii si useristii vor sa traiasca romanii – 25 iunie 2018

 

Smaranda Dobrescu shared a link.

June 25 at 4:01 PM

Asta-i tara in care penelistii si useristii vor sa traiasca romanii..


 

 

M.LUJU.RO

DECLARATIE BOMBA – Judecatoarea Viorica Costiniu, presedinte de onoare al AMR, dezvaluie ca majoritatea magistratilor aflati in "campul tactic" al SRI au semnat angajamente, sub riscul sanctiunii, ca vor solutiona dosare pe documente secrete la

Top of Form

Like

Love

Andreea Barladeanca de ce ar semna asemenea angajament? sunt amenintati de SRI?

 

Smaranda Dobrescu "sub riscul sanctiunii"Poate nu SRI direct, dar sefii magistratilor aveau incheiate protocoalele cu DNA si SRI si se conformau, chiar daca nu erau documente publice sau legale.

 

Andreea Barladeanca am mari retineri in ce priveste aceasta stire. https://www.digi24.ro/.../lista-celor-71-de-site-uri...Manage

 

 

DIGI24.RO

Lista celor 70 de site-uri trecute la „Verifică informația și din…

 

Smaranda Dobrescu Andreea, eu nu am retineri, sunt complet refractara si neincrezatoare. Toate site-urile nominalizate sunt anti liberale, anti useriste, anti prezidentiale, anti tefeliste. Macar sa le fi amestecat. Preluarea aplicatiei nu ar face altceva decat sa creasca deruta cititorilor. Ori cei care inteleg ceva din politica isi dau seama imediat de fake news. 
Aseara au dat la un post TV un astfel de exemplu: Un post TV prezidential dadea un numar de articole din codul penal refacut in cu totul alta redactare decat erau articolele in realitate. Efectul e distrugator in acest moment de agresivitate maxima.

 

Andreea Barladeanca Smaranda Dobrescu probabil ca eu nu inteleg mare lucru (desi ma stradui) pentru ca mie mi-e foarte greu sa-mi dau seama ce e "fake news". Fiecare parte striga asta....pe cine sa crezi?

 

Smaranda Dobrescu Andreea Barladeanca eu cred ca tu nu stii cum sunt arondate publicatiile, site-urile si televiziunile. Adica puterii sau opozitiei. Cele ale opozitiei sunt in acelasi timp si sub influenta serviciilor. Aceasta informatie ar fi utila dar nu 100% indicatoare de realitate. De obicei stirile externe le mai citim din publicatii straine, iar stirile din tara deja le mirosim imediat care sunt facaturi.Faptul ca nu le stii pe toate e un motiv de bucurie, cred eu, ca poti sa-ti duci viata mai in liniste, departe de enervari si consum.

 

Andreea Barladeanca Smaranda Dobrescu de ce puterea este scutita de influenta Securitatii? Si deh - incerc eu sa ma bucur de aici, de la distanta, dar imi cam sta in gat cand vad ce dezastru e acasa.

 

Smaranda Dobrescu In cazul acesta special, cand PSD si ALDE sunt la putere ele recunosc existenta statului paralel si se opun influentei acestuia. Probabil ca sunt si in interiorul lor membri influentati individual, care au vulnerabilitati cunoscute. Cand era Ciolos la putere, el era in gratiile statului paralel. Asa ca nu e o regula ca doar opozitia marseaza pe sprijinul serviciilor. Opozitia actuala vrea puterea si stie ca o poate obtine mai lesne decat in alegeri bazandu-se pe miscarea #rezist si pe securitate. (vezi cazul cu sufrageria din 2014)

 

Motto Bettermann Sub ce motiv au acceptat semnarea unor astfel de documente? Nu stiu cat de real este aceast articol. Daca este asa, atunci avem o multime de raspunsuri de primit.

 

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/iulia.motoc/posts/10211741221029230
Manage

 

Iulia Motoc

June 24 at 2:17 PM

Pe 27 iunie voi veni in Romania impreuna cu alti doi colegi, judecatori CEDO pentru a intreveni la o conferinta cu o tema extrem de actuala" Independenta si impartialitatea justitiei si jurisprudenta CEDO'. La conferinta de la Alba vor fi 360 de participanti, avocati, judecatori, procurori.

Prospectiv A-z .
Aici se potriveste si asta
https://www.facebook.com/TrenduriEconomice/posts/643495142669120
Manage

 

 

Dan Diaconu

June 26 at 7:09 AM

Din nou Vanghelie a scurtcircuitat lumea politică în momentul în care a detonat bomba: judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au fost la Coldea acasă pe 19 iunie pentru a discuta dosare aflate pe rol, printre care şi pe cel al lui Liviu Dragnea. Aşa cum ştirea referitoare la dependenţa de droguri a Liviei Stanciu a şocat, de data aceasta dezvăluirea lui Vanghelie a venit ca un uragan deoarece a dezgolit brutal statul paralel al cărui pilon central încă este Coldea.

Reacţia imediată a fost una isterică din partea şefei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a cerut în grabă CSM să apere reputaţia instituţiei pe care o conduce. Mai mai c-ai fi zis că se dărâmă munţii. Asta după ce a convocat, cu elan muncitoresc, Adunarea Generală a Judecătorilor, for în cadrul căruia s-a stabilit sesizarea CSM. Dacă lucrurile ar fi rămas aşa, am fi putut considera că avem de-a face cu o reacţie instituţională normală, chiar dacă acţiunea în sine de apărare a reputaţiei mi se pare una de-a dreptul oligofrenă. Dar dacă acestea-s legile şi practicile, să mergem pe mâna lor, nu-i aşa?

Lucrurile însă au devenit explozive în momentul în care, prinsă în curtea instituţiei de către o jurnalistă, Tarcea a declarat că nu exclude ca unii dintre judecători să fi fost la Coldea acasă, chiar dacă înainte de aceasta a afirmat că „în actualul context doar o persoană total iresponsabilă ar putea face aşa ceva". Mai mult, Tarcea a subliniat că ICCJ ar fi afectată din cauză că această instanţă înseamnă mai mult decât secţia penală, că mai sunt şi alte secţii şi e nedrept ca toate să sufere oprobriul public. Practic, prin această declaraţie, Tarcea şi-a tras un glonte în picior.

Vorbim despre ICCJ, instituţia care a avut încheiat un protocol ilegal cu SRI şi Parchetul General, fapt de neconceput într-o societate civilizată. Un protocol peste care se trece suspect de uşor în condiţiile în care judecători ai ICCJ au devenit cu acte în regulă colaboratori ai SRI! Indiferent de mascarea acestei colaborări sub aspectul unei „securizări" a comunicaţiei, faptul că judecători aleşi „pe mustaţă" au ajuns să coopereze într-un mod ocult cu SRI şi Parchetul lui Koveşi aduce extrem de multe semne de întrebare. Acestei situaţii jenante i se adaugă acum declaraţia lui Tarcea, care nu exclude, dar merge înainte pe linia înfierării. Din acest moment, instanţa supremă se află într-o situaţie critică. Cum e totuşi posibil să afirmi că nu excluzi posibilitatea ca unii judecători să fi fost la Coldea acasă? Sintagma cu iresponsabilii păleşte în condiţiile în care cu mai mult de jumătate de an în urmă, colonelul Daniel Dragomir a demonstrat limpede că Horia Şelaru se află pe lista lui „Câmp Tactic" Mitică Dumbravă, aka „georgianul" gongadze_24(vezi imaginea). Şi de-atunci nu s-a întâmplat nimic cu fostul procuror care-a închis dosarul Alro. Îşi mai aduce cineva aminte de această frumoasă aventură?

Abia de-aici lucrurile încep să se joace dur. Vanghelie are informaţiile de la o grupare rebelă care aparent se luptă pe viaţă şi pe moarte cu facţiunea internaţionalist-trădătoare, dominantă la ora actuală. Teoretic existenţa unui asemenea anticorp este benefică, însă nu trebuie să uităm că niciodată până acum gruparea menţionată n-a dus lucrurile până la capăt, utilizându-se doar pentru a arăta pisica. Ceea ce-a făcut Vanghelie a fost să arate pisica. Dacă vor apărea şi probele, putem spune că cei din spatele lui Vanghelie au decis să facă pasul decisiv şi să îngroape statul subteran. Dacă însă vom rămâne din nou la arătatul pisicii şi negocierea pe uşa din dos, avem certitudinea că în România n-avem de-a face decât cu profitori şi farsori.

Indiferent însă de situaţie, cred că e timpul să ne întrebăm cât se poate de clar: a cui e justiţia asta? Şi, mai ales, avem vreo şansă să vedem că lucrurile se îndreaptă sau speranţele noastre de mai bine sunt absolut deşarte


Niciun comentariu: