vineri, 22 iunie 2018

Demisie sau medalie pentru DNA?

Demisie sau medalie pentru DNA? – 11 mai 2018

 

Smaranda Dobrescu shared a video.

May 11

Lovitura dura pentru DNA sau diploma de merit? Demisie sau medalie?

 

Liviu Plesoianu

May 10

DNA nu a încasat nicio lovitură. DNA și-a atins obiectivele trasate!

Sunt în dezacord total cu toate titlurile și interpretările de tipul "Prin achitarea lui Ponta, DNA a încasat o lovitură teribilă". Nu, complet greșit! DNA nu a încasat nicio lovitură. DNA și-a îndeplinit cu brio obiectivele, misiunea. Pentru DNA-ul distinsei #sufrageristeKovesi, faptul că "penalii" sunt sau nu condamnați până la urmă este o chestiune secundară. Important e un singur lucru - ca "penalii" să fie înlăturați din funcție. Că o fac "de bună voie" (fiind băieți buni și retrăgându-se la ordinul de zi pe unitate), că o fac la presiunea "străzii" (activând Noua Securitate a doua secvență a planului de acțiune pentru... cauze complexe), ideea e una singură: DNA îi scoate din joc pe cei care, dintr-un motiv sau altul, ajung indezirabili pentru entitatea metastatală care a luat România ostatică.

Spuneți că DNA a fost învinsă, bătută în instanță? Ei, și? De-aia nu mai poate Kovesi. Ea a avut ordin ca Ponta (premier) să fie înlăturat pentru a se elibera locul hărăzit lui Cioloș. Și PONTA A FOST ÎNLĂTURAT! Deci DNA nu a pierdut, ci a câștigat... A avut Kovesi ordin să-l scoată din joc pe Tiberiu Nițu (Procuror General)? A avut. L-a scos din joc? L-a scos. Deci, iată, și în acest caz DNA a câștigat... Aceasta este realitatea și nu trebuie să ne autoamăgim.

Într-o țară normală, DNA și #sufragerista Kovesi chiar ar fi încasat o lovitură fatală azi. Ar fi demisionat sau ar fi fost imediat demisă. Dar în România acest lucru nu se întâmplă. Kovesi își vede de-ale ei în continuare, sub pavăza Insului din Deal. Iar Insul din Deal nu va mișca niciodată niciun deget împotriva ei deoarece știe foarte bine că dosul profesional al duduii stă amenințător pe absolut necesarul dosar penal legat de casa obținută prin fals și uz de fals.

În clipa în care Kovesi și toți procurorii din gașca ei vor fi pe bune anchetați pentru tot ce au făcut în și cu țara asta, când își vor primi, într-o Justiție eliberată, o pedeapsă exemplară pe măsura dezastrului total pe care l-au generat și păstorit, atunci vom putea să titrăm: "Lovitură grea încasată de Kovesi și de DNA". Doar atunci!

P.S. Apropo, domnu' Procuror General, domnu' Lazăr, au trecut deja zece zile de când v-am sesizat cu privire la posibile fapte foarte grave care aduc atingere securității naționale. V-am amintit ce a spus Sebastian Ghiță, ca martor la diverse întâlniri cu ofițeri CIA: "Kovesi și Coldea sunt de fapt ofițeri ai unui serviciu secret străin". În maximum 20 de zile începând de acum, domnule Lazăr, aveți obligația legală de a răspunde la sesizarea mea. Dacă nu o veți face, nu-mi va rămâne decât să consider că tolerați posibile amenințări foarte grave la adresa securității naționale.

 

 

Smaranda Dobrescu Cazul Ponta merita discutii aprofundate la aceasta data, intrucat demisia lui a determinat anul de guvernare tehnocrata cu zero rezultate . Cu alte cuvinte, dosarul sau penal a avut consecinte multiple cu prejudicii necalculate de nimeni. Si totusi as pune intrebarea: Daca Ponta nu ar fi atacat in ultimul an vartos PSD-ul si pe Dragnea, in bun consens cu statul paralel ar mai fi fost azi achitat? Cati din vechii magistrati numiti de Basescu au lasat locul liber intre timp? Trei, patru?

 

Prospectiv A-z .
Ponta era un cal de sistem. A fost miscat si promovat/destituit la ordin. 

Achitarea lui, as vrea sa cred eu, vine pe fondul refluxului DNA. Caci DNA-ul ante-Trump functiona pe dictonul: 'Nu exista nevinovat; nu ne-am ocupat destul de el/ea!'

P.S. Exista vreo legatura intre victoria lui Trump si refluxul DNA?

 

Smaranda Dobrescu Dihotomia in societatea romaneasca controlata de servicii si DNA, urmareste de fapt democratii sau republicanii americani. Democratii s-au bazat pe politicienii si serviciile dreptei iar republicanii intr-o masura oarecare pe stanga. Victoria in alegeri a PSD ar putea fi pusa in legatura cu victoria lui Trump si total dezavuata de democratii americani. Decapitarea sefului Coldea a dezechilibrat raportul existent in servicii si au inceput marile dezvaluiri. .Dezechilibrul nu pare insa atat de evident, intrucat victoriile stangii sunt inca nesemnificative...In partea nevazuta a statului paralel par a fi cutremure puternice...

 

Smaranda Dobrescu Elementul care ar putea induce indoieli este persistenta la post a ambasadorului. Eu consider insa acest amanunt ca o lipsa de interes a lui Trump fata de tara noastra.

 

Smaranda Dobrescu Prospectiv A-z Cand ai pus intrebarea despre posibila legatura faceai vreo legatura si cu postarea de ieri a D-luiDragomir?

"Doar cine cunoaste realitatile Orientului Mijlociu si jocurile subterane facute de Iran si aliatii sai sub umbrela administratiei Obama poate intelege ca presedintele Trump a ales sa lupte. Pana la capat.

Sa arunce la cos combinatiile sulfuroase ale democratilor, smecheriile lui Soros si interesele "sectei statului paralel".

O noua era se deschide in fata noastra.
Aud tremuraturi si schelalaieli la lingatorii de clante? Aud bocete dinspre PFA Kovesi, Coldea SRL si "partenerii" lor? Se uita baietii si fetele astea in jur si nu mai vad pe nimeni?
Relax. Noi suntem aici. Doar stapanii v-au dat teapa."

 

Gheorghe Gradinaru Smaranda Dobrescu pozitia lui dragomir este mult prea pro-israel si anti obama pentru a constitui o baza pe care sa poti trage concluzii.

 

Smaranda Dobrescu Cel putin in postarea respectiva, e clara aceasta tendinta. Totusi el este primul care a deschis discutia in spatiul public despre domeniile de interventie ale binomului, acele campuri tactice, ceea ce il situeaza intr-o alta tabara decat cei cu Klemm, Obama, Clinton, etc. De fapt se vede si acordul fata de Trump. Alte elemente de analiza nu am. Doar deductii la prima vedere.

 

Gheorghe Gradinaru Smaranda Dobrescu personal nu vad decat o pozitie transanta care sa ii permita o finantare pentru lansarea unui proiect politic.

 

Smaranda Dobrescu Prozaic!.Am constatat revigorarea in aceste zile si a unui mic partid de stanga internationalist, aparator LGBT care pare sa astepte din partea democratilor americani sustinere. In secolul trecut mai zareai cate un partid autofinantat din greu si care mai devreme sau mai tarziu disparea daca nu era in Parlament ca sa beneficieeze de legea sponsorizarii partidelor.

3

 

Prospectiv A-z .
http://www.argumentesifapte.ro/.../de-ce-este-dna-ul-ca.../
Manage

 

 

ARGUMENTESIFAPTE.RO

De ce este DNA-ul ca un soi de SIDEX de pe vremuri - Argumente și fapte

 

Smaranda Dobrescu Eficienta DNA, daca aceasta ar fi o institutie absolut corecta si independenta ar trebui sa se regaseasca in scaderea coruptiei in tara, deci in scaderea cazurilor si a dosarelor. Numarul celor acuzati definitiv si trimisi la inchisoare nu este mai mic, insa. Restul este activitate de politie politica mana in mana cu SRI si nu justitie.

 

Prospectiv A-z .
Adrian Severin: "5. Ar fi fost achitat Victor Ponta și dacă nu ar fi atacat în timpul din urmă PSD și pe Liviu Dragnea, făcând astfel un serviciu important "statului paralel"? Cât din această achitare se datorează corectitudinii judecătorilor și cât noii atitudini antipesediste a lui Ponta?"

https://www.facebook.com/adrian.severinmep/posts/1353456678132347

 

Prospectiv A-z .
https://www.facebook.com/adrian.severinmep/posts/1354367968041218
Manage

 

Adrian Severin

May 12

Peste asta nu se poate trece!

1. Punerea sub urmărire penală de către DNA a Primului Minstru Ponta a dus la căderea guvernului său, rezultat din alegeri, și înlocuirea acestuia cu un guvern nelegitimat electoral. (Aviz tefeliștilor care susțin că nu merg la vot în semn de protest față de faptul că ei una votează și alta iese.)

2. Punerea sub urmărire penală de către DNA a judecătorului Toni Greblă, a dus la schimbarea compoziției Curții Constituționale a României, cea care arbitrează conflictele dintre instituțiile statului și autorizează / validează (așa cum am văzut în 2012) suspendarea / demiterea Președintelui Republicii. (Solicitarea ca Tony Greblă, victima DNA, să revină la CCR, iar Livia Stanciu, "partenerul de nădejde" al DNA și complicele josnic al abuzurilor acesteia, să plece de acolo, este corectă în ordinea morală și chiar în cea politică, dar nu are nici o bază legală; deci este inoperantă. "Laptele vărsat nu mai poate fi adunat."; sau, în cuvintele judecătorului "asasinat civic", "luminile s-au stins.")

3. Punerea sub urmărire penală de către DNA a Procurorului General Tiberiu Nițu a dus la înlocuirea conducerii Parchetului cu o alta impusă, prin blocarea mecanismului constituțional de control interinstituțional prin contraponderi, din chiar interiorul cercului de putere care l-a înlăturat acuzându-l de fapte penale.

4. Punerea sub urmărire penală a judecătoarei Gabriela Bârsan, președinta secției de contencios administrativ a ÎCCJ, de către DNA, a dus la schimbarea conducerii la nivelul instanței judecătorești supreme a României, și totodată, prin contagiune, la blocarea reprezentării românești în Curtea Europeană a Drepturilor Omului, soțul celei acuzate, distinsul profesor Corneliu Bârsan, judecător român la această curte, fiind constrâns să se abțină de la a mai judeca dosarele de interes pentru țara în care familia sa era cercetată penal, România, înainte de a fi pensionat.

5. Punerea sub urmărire penală a liderului liberal Ludovic Orban de către DNA a dus la modificarea listei de candidați pentru alegerile la primăria Capitalei, limitând libertatea de alegere a cetățenilor, dar, încă mai grav, tulburarea politică astfel creată a condus la subordonarea PNL față de agenda politică secretă a trinomului SRI-DNA-ÎCCJ.

Toate aceste cazuri (a căror descriere nu poate fi negată) și multe altele similare, s-au terminat prin achitări sau clasări pe motiv că fapta nu a existat sau nu era prevăzută de legea penală. Un asemenea deznodământ nu a schimbat cu nimic, însă, efectele punerii sub urmărire asupra interesului public și nu a reparat decât marginal prejudiciul uman suferit de cei în cauză.

Cu numai doi ani în urmă, toate cazurile menționate anterior s-ar fi terminat cu condamnări la închisoare. A se vedea cazurile Remeș, Năstase, Voiculescu, Dragnea, Severin etc. (Oricât de antipatice vor fi fiind aceste persoane, și oricât de vinovate pentru fapte bănuite dar nesupuse judecății, condamnarea lor pe criterii politice, cu încălcarea principiului aflării adevărului, este inadmisibilă, ea fiind de natură să submineze ordinea democratică și de drept a României.)

Clasările, achitările și liberărările condiționate de azi nu sunt rezultatul creșterii numărului judecătorilor corecți, ci al creșterii numărului judecătorilor care, în condițiile demascării complotului anticonstituțional al grupului conspirativ din fruntea autorității judecătorești și a serviciilor secrete, se tem că vor fi chemați să dea socoteală pentru complicitate cu șefii lor la tentativa de răsturnare a regimului de stat în România. De aceea, "tragerile la sorți" controlate mai lasă să apară și magistrați "liberi de contractul cu diavolul".

În cazurile Ponta și Orban, dintre motivele ascunse ale achitării nu pot fi excluse fracturarea PSD de către cel dintâi (cu mare potențial de amplificare în urma fericitului deznodământ judiciar) și subordonarea politică a PNL de către cel din urmă. (Distrugerea marilor partide românești și înlocuirea lor cu pseudopartide create în laboratoarele neoimperialismului global este parte firească a oricărei conspirații îndreptate împotriva națiunii și democrației noastre.)

Putem oare trece peste aceste fapte încredințând destinul nostru personal și național "tragerii la sorți" organizate de grupuri criminale și antinaționale?! Eu unul cred că nu.

În acest context revocarea procurorului șef al DNA devine o glumă sinistră. Se impune imediat tragerea sa și a complicilor săi la răspundere penală. Guvernul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în acest sens.

Dacă nodul gordian nu a putut fi desfăcut, este timpul să fie tăiat. Cum? Așa cum se taie: cu sabia.

 

Smaranda Dobrescu Asa trebuie pusa problema: impactul arestarilor/intocmirii de dosare penale asupra mersului firesc al lucrurilor in politica, economie, media, viata si cariera oamenilor invinuiti pe nedrept. Abia atunci se poate calcula prejudiciul abuzului in serviciu al DNA. Abuz de putere.


Niciun comentariu: