miercuri, 2 august 2017

Tudose intoarce la Bruxelles foaia impozitarii

Tudose întoarce la Bruxelles foaia impozitării – 12 iulie 2017



Smaranda Dobrescu shared a link.
 

Intrucat impozitul pe cifra de afaceri dezavantajeaza in special pe cei pentru care fusese propusa,iar Excelenta Sa Klemm a intarit acest aspect, pentru motivul ca aceiasi potentiali deranjabili nu agreaza taxa de solidarizare, pe principiul "decât să omor un nevinovat, mai bine mă abțin", premierul a renuntat la modificarile de fiscalitate. Astept cu nerabdare sa vad daca impozitul progresiv pe venitul global nu este si acesta deranjabil. De ce nu face oare coalitia o mare adunare politica unitara cu toata dreapta romaneasca?

 

 

Tudose întoarce la Bruxelles foaia impozitării

Impozitul pe cifra de afaceri nu va fi introdus, România rămânând predictibilă în ceea ce priveşte sistemul financiar-fiscal, a dat asigurări premierul Mihai Tudose la finalul întrevederii pe care a avut-o marţi cu liderii europeni, precizând că acest subiect a…

COTIDIANUL.RO

 

Draghi Puterity Inca unul care merge la Bruxelles zmeu, si se intoarce mielusel. Deja vu...

Smaranda Dobrescu In schimb JC Juncher ne face promisiuni pentru 2019 cu MCV!!

 

Draghi Puterity http://wishformer.com/wp-content/uploads/2017/01/donkey.png

 

Prospectiv A-z .
In conditiile astea, singura predictibilitate a sistemului financiar-fiscal din Romania e FALIMENTUL de tzara...

 

Eduard Virgiliu Nu prea mai exista oua in Romania ...

 

Draghi Puterity Ilie Serbanescu despre impozitul pe profit, pe cifre:

http://www.cotidianul.ro/mascarada-impozitarii.../

 

 

Mascarada impozitării profitului trebuie să înceteze!

În contrast cu minciuna din raportările sale financiare…

COTIDIANUL.RO

 

Smaranda Dobrescu Pornind de la acest neajuns semnalat foarte bine de Ilie Serbanescu putem spune fara sa exageram prea mult ca aceasta este cheia stagnarii tarii si imposibilitatii realizarii veniturilor bugetare care printre altele concura si la investitii si la coplati pentru fondurile europene, si la constructia de spitale, drumuri. Ca raspuns la incapacitatea (sau lipsa de vointa) a guvernelor tarii de a impune prin lege plata impozitului pe profit la cifra reala a acestuia - si nu redusa prin diverse adaugiri improprii in costuri, se va infiinta si FSDI care include actiunile statului la cele mai rentabile societati. Din spusele lui VV Ponta, parte din ele sunt deja cedate amical diverselor puteri....https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f6a/2/16/1f641.png:-(

 

Prospectiv A-z .
Tiaso
+39
Ce spun de multa vreme:evazionistii sunt marii hoti ai Romaniei.Populatiei i se ia fatza cu lupta cu coruptia (si aia in loc sa fie corecta si adevarata,este doar o vrajeala in care sefa dna isi ocroteste si ocoleste infractorii din propria familie,dar si din famiglia ei politica plus serveste pe stapanii lor externi, cu soros in frunte),populatiei i se abate atentia cu tzinte false cum ar fi "clasa politica corupta",generalizare cu care se ascund adevaratii si marii corupti dar si tradatori de tara aflati in clasa politica.Se fac balciuri cu "coruptii ataca dna,justitia etc".Este atacata masiv guvernarea ,care nu convine evazionistilor , de catre vuvuzelele presei de propaganda baso-iohanista cu tot felul de preziceri si profetii apocaliptice ,asta cu scopul ca hotii,prin slugile lor fomiste, sa abata atentia de la furtaciunea lor uriasa si zilnica,sa scape de schimbarea ce o vor guvernantii si sa deturneze atentia de la adevaratele probleme ale tarii care sunt tocmai ei ,marii evazionisti.


Mocanu
+33
Tot ce spune stimabilul Ilie Serbanescu e perfect adevarat... Eu as fi curios sa aflu cite din companiile cu capital strain sint de-adevaratelea cu capital strain si cite sint cu capital romanesc scos fraudulos din tzara, transferat in paradisuri fiscale (unde se si impoziteaza pe profit) si revenit in Romania... De ce spun asta? pt ca daca mafiotii romani n-ar avea nici-un interes din afacerile astea, n-ar lasa ei sa scape neimpozitate atitea companii straine. Cred ca s-ar impune o alta metodologie de calculare a profitului (nu dupa declaratiile anuale ca-n prezent), pt a putea avea o baza reala de calcul a impozitului pe profit. Daca eu, un simplu inginer, facut in iepoca di aur, am habar... nu am nicio indoiala ca adevaratii economisti ai tzarii vor gasi solutia. PS... cind vorbesc de adevarati economisti fac referire la semnatarul articolului si a altora ca el, nu la caricaturile care ne intoxica viata cu prostiile lor.


Baltazar
+33
Felicitari domnule Ilie Serbanescu,atat pentru analiza cat si pentru demascarea fraudelor fiscale folosind conceptul de impozit pe profitul declarat, care de regule este zero sau negativ. Cifra de afaceri nu poate fi dosita, pentru ca e legata de factura de plata. Succes guvernului. Speram ca si alte tari europene sa se orienteze catre noul sistem de impozitare, impreuna am rezista mai bine presiunilor slugilor hienelor corporatiste.

Ţăranul
+28
Domnule Şerbănescu , cum de cutezaţi să dislocaţi ţi să trimiteţi fix la wc-ul din piaţa Rahova creaţiile lui Hilde Brandl , Lucian Măndruţă , Moise Guran , Mănuţiu , Cîţu , Dancă , Biriș , Soviani ... , ridicaţi la rangul de gînditori ai naţiei de către un pricinos publicist de la Cotidianul croit pe lichidarea capitalului autohton ... , pe numele său de scenă , Cosmin Pam ? Cu siguranţă , opăriţii părerologi care conferă oricărei opinii sănătoase la cap , tente cu iz antinaţional şi parfum soroşist ... , vor sări ca şacalii şi vor înfiera cu mînie proletară curajul domniei vostre de a prezenta un adevăr simplu , observat şi de pe Lună , dar pe care foarte puţini au curajul să-l spună public ... ! Acela că , multinaţionalele au jefuit Romănia şi sunt tare şifonate că actualii guvernanţi , timid , încearcă să le taie robinetul ... ! Mă îndoiesc de reuşita acestora , mai cu seamă că astăzi , doi prim solişti ai corului de lălăitori la ordin ... , PSD-iştii Nicolicea şi o cumătră parlamentară Florea ... , au aplicat o lovitură în capul ameţit aparţinînd , fix partidului lor ... ! La Nicolicea , era de aşteptat să iasă ca şarpele la drumul mare ... , a mai făct-o ... !

 

Draghi Puterity Studiu de caz (lasand deoparte faptul ca aici francezii o iau in freza de la americani):

http://www.activenews.ro/.../Cum-zboara-banii-dn-Romania...


 

Cum zboară banii dn România. Caz școală: O multinaționala care mâna Cum zboara pa…


ACTIVENEWS.RO


Prospectiv A-z .

Era si timpul, desi, de ce-i tocmai acum timpul nu mai intreb. Rahatul a atins ventilatorul si incepe a zbura din toate partile.

 

Draghi Puterity Pai acum e timpul sa "make America great again". Deci nu mai jefuiesc toti Romania (francezii, austriecii, si altii), ci doar americanii. (doar asa ca ipoteza de lucru https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff6/2/16/1f609.png;) )

 

Niciun comentariu: