miercuri, 2 august 2017

Daca nu exista confirmarea

Daca nu exista confirmarea – 18 iulie 2017
 
Preda Mihailescu shared a link.
 

Daca nu exista in confirmarea ...

 

 

The Deep History of US, Britain's Never-Ending Cold War On Russia

Finian CUNNINGHAM: American-British collusion with Nazi Germany finds its modern-day manifestation in NATO collusion with the neo-Nazi regime in Ukraine…

STRATEGIC-CULTURE.ORG

 

 .
Adica se confirma incet, incet inca una din tezele *conspirationiste*?!

 

Preda Mihailescu Ceea ce face istoria o disciplina de care nu poti sa te ocupi serios pastrand orice ratiune lineara. Caci argumentele lui Suvorov, ca Stalin l-a construit pe Hitler in anii 20 ca sa ii combata pe "capitalisti", precum un spargator de gheata, sunt doar aparent incompatibile cu ideea unei contributii a americanilor si britishilor pentru a-l forma ca arma anti-comunista. Cati admiratori si mentori a avut totusi acest mustacios.

 

PA-z .
Nu stiam de teza "Stalin l-a construit pe Hitler in anii 20", dar stiu de aceea cum ca vorbitorii de inglish i-au construit explicit pe Lenin-Trotsky si implicit (cel putin pana la noi dezvaluiri) pe Hitler. 

Razboaiele Mondiale trebuiesc citite si in cheia solutiei centrului la criza capitalista. In felul asta, mesajul pacifist constant din discursul sovietilor capata alta semnificatie.

 

Preda Mihailescu  PA-z  Victor Suvorov, The Icebreaker. Este un general de informatii din armata rusa, care a studiat si a putut sustine teza aproape fara informatii clasificate, doar folosind stiri din ziare, din carti si memorii. Teza este foarte bine construita si greu de tagaduit. 

Si a pregatit atacul Germaniei tot timpul, cu eforturi imense - de aceea nu ii ramasase mult pentru aparare. Iar, en passant spus, parte din scenariul atacului era desmembrarea Romaniei, planificata cu Horthy. De aceea diktatul de la Viena a fost "acceptabil" pentru Romania, caci venea ca alternativa la un plan mai radical. Iar Aliatii nu ofereau nici o alternativa.

Niciun comentariu: