miercuri, 2 august 2017

Globalizarea e buna doar cand profitam noi de ea..

Globalizarea e buna doar cand profitam noi de ea.. – 12 iulie 2017



Draghi Puterity shared a link.

Globalizarea e buna, insa doar cand profitam noi de ea https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/ff6/2/16/1f609.png;)

Guvernul federal al Germaniei se pregateste sa isi foloseasca dreptul de veto impotriva achizitiilor chinezesti, pentru ca know-how-ul german sa nu ajunga in China.

 

 

Industrie 4.0: Bundesregierung plant Veto-Recht bei Übernahmen

Kuka, Aixtron, Grohmann – Die Bundesregierung bangt um seine Hidden Champions und plant ein Vetorecht gegen Übernahmepläne von außerhalb der EU. Damit soll…

ELEKTRONIKNET.DE

 

Ioan Sorin Leoveanu Si nici cel Chinez in Germania.

 

Draghi Puterity "Chinezii oricum stiu doar sa copieze" - asa graieste folclorul Guvernului Federal

P.S. Apropo, de Industrie 4.0 si IOT. Programez de ceva vreme un chip chinezesc de WiFi - ESP8266 al firmei Espressif. Costa putin peste 1$ si stie mult mai multe decat chipuri similare facute in occident care costa de 10 ori mai mult. Intre timp au scos si genratia urmatoare ESP32 care practic contine tot ce si-ar mai fi putut cineva dori pentru o aplicatie IOT. Daca in toate domeniile fac asa, ar trebui sa zicem bogdaproste ca ne mai cumpara din firme...

 

Ioan Sorin Leoveanu Apropo de chinezi, la baza dezvoltării lor stă cam tot ce este mai bun în fiecare domeniu de vîrf din lume. Cercetătorii si profesorii în marea lor majoritate sunt scoliti pe la cele mai bune universităti si laboratoare de cercetare din lume. Au pus umărul la greu Japonezii si Koreenii din sud. Nu stau ei în tehnologia germană de mult timp.

 

PA-z .
In alte cuvinte, Donald Trump are implicit dreptate si dpdv al Angelei Merkel...


PA-z .
http://www.cotidianul.ro/sa-facem-ce-spune-olanda-sau-ce.../

 

 

Să facem ce spune Olanda sau ce face Olanda?

Olanda este foarte interesată de mersul justiţiei în…

COTIDIANUL.RO

 

Bochis Borşanu Alexandru Silviu Nu citesc articolul că mi-e scârbă de Olanda. Olanda e amorală, dacă nu, chiar imorală. E liber la droguri, la homosexuali, nu au credință în Dumnezeu și sunt revanșarzi, dacă nu, chiar răi genetic. ...... O mizerie de țară !

Niciun comentariu: