duminică, 6 august 2017

A dispărut Fabrica de Cărămidă din Țăndărei

A dispărut Fabrica de Cărămidă din Țăndărei • Colosul industrial al orașului s-a transformat în moloz •
independentonline.ro
Flavius Chircu
Prospectiv A-z
"Anchetă penală clasată [...] Motivul pe care anchetatorii l-au invocat a fost reprezentat de tardivitatea cu care aceștia au fost sesizați..."


Aici a fost metoda/ordin de sus, mai sus chiar de palatele romanesti?
 
 
Manage
Dinica Roman
Dinica Roman https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/1583498818382404
Gheorghe Piperea
Puiu Popoviciu, omul de afaceri favorit al lui Basexu, a fost condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare. Nu conteaza ca, in puscarie, va turna mult si bine. Conteaza ca cele peste 200 de ha de teren pe care este amplasat Baneasa Investment Park vor reveni Universitatii de Agronomie. Asta, daca parchetul a cerut si a obtinut anularea asociatiei in participatie semnata in conditii de coruptie de Universitate cu Popoviciu. Ca, daca nu s-a cerut, paguba ramane la noi, platitorii de taxe. Ca asa-i in tenis.
Dinica Roman
Dinica Roman https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/1584166314982321
Gheorghe Piperea
Cazul Gabriel "Puiu" Popoviciu este similar cazului Mazare.
Chestiunea prejudiciului (evaluata, un pic cam parcimonios de catre parchet, la 1 miliard de lei, adica 225 milioane euro) nu a fost rezolvata in procesul penal, actiunea civila fiind disjunsa. Procesul civil poate dura inca 7-8 ani, timp in care ecourile procesului penal se vor fi stins, sansele ca acest prejudiciu sa fie recuperat fiind cam zero. Mai mult chiar, terenul, pe care se afla un mare parc comercial, sediul unor foarte mari branduri, plus sediul ambasadei SUA, ar trebuie sa fie restituit Universitatii Agronomice, chiriile incasate pana acum virate Universitatii si toate bunurile, mobile sau imobile generate de infractiune ar trebui sa fie confiscate. Nu se va intampla asta, fiti siguri. Nici favorizatorii infractorului, in frunte cu fostul primar al Bucurestiului din anul 2000, cand a inceput povestea Baneasa Investment Park, nu va avea de suferit. Pritenii stiu de ce.
Mai mult, insa, ar trebui sa va enerveze asta : Popoviciu va adasta prin strainatate, liber ca pasarea cerului si cu toti banii in conturi. Ca si Mazare.
Prospectiv A-z
Prospectiv A-z .
Citeam undeva ca Popoviciu ar fi ginerele lui Dinca. In cazul asta devine vadita strategia occidentala de a-si alege favoritii in functie de alte criterii decat ce ne spun ambasadorii ca ar trebuie sa fie criteriile dupa care romanii sa-si oranduias
ca viata.

In Romania se face politie politica in spatele ambasadelor, exact ca in anii 1950. Si tot ca si atunci, pentru jupuirea resurselor naturale si umane ale Romaniei.

Niciun comentariu: