joi, 16 februarie 2017

Necesitatea renasterii nationale

Necesitatea renasterii nationale – 30 ianuarie 2017

 

Gheorghe Gradinaru shared a link.

January 30 at 6:25am

"Când instituțiile statului și clasa politică deraiază de pe linia apărării intereselor naționale, factorul intern, ca structură informală a conștiițelor patriotice , care veghează ca securitatea existențială a natiunii să nu fie periclitată, intră în alertă. Suma motivelor de alertă a atins pragul critic:"

 

 

Despre necesitatea națională a renaşterii naţionale prin factorul intern

Draft pentru Raportul de stare a naţiunii Când instituțiile statului și clasa politică deraiază de pe linia apărării intereselor naționale, factorul intern, ca structură informală a conști

ART-EMIS.RO|BY GENERAL BR. (R) AUREL I. ROGOJAN

 

Alexandru Botu Am citit. Funest!

 

Smaranda Dobrescu Am citit, descurajant! Daca simptomele exista -si nu am multe motive sa le neg, cum se face ca noi ne proptim in fleacuri si ne revoltam pentru amanunte a caror disparitie nu ar schimba cu nimic lucrurile cu adevarat grave. Daca italienii sfatuiti de CEDO au reusit sa-si rezolve problema penitenciarelor supra incarcate printr-un mix de masuri incepand cu arestul la domiciliu pana la gratiere, amnistie,pedepese neprivative de libertate in destule cazuri, de ce noi suntem capabili sa ne aratam resentimentari si revoltati fata de o singura problema, si aceea neinteleasa si in schimb toleram toate celelalte aspecte care definesc o colonie?


Ion Lazia Pentru simplul fapt că se răspunde emoţional unor acţiuni controlate de manipulare ale celor specializaţi în astfel de acţiuni făcute tocmai pentru ca puterea reală să se menţină acolo unde sunt ei, manipulatorii.

Niciun comentariu: