luni, 13 februarie 2017

Iresponsabilitatea lui Klaus Iohannis..

Iresponsabilitatea lui Klaus Iohannis – 21 ianuarie 2017
 
Smaranda Dobrescu shared a link.

Zambeam la gandul ca nu va mai avea cine sa cheme la apel la Ambasada deputatii si senatorii nostri, ca nu va mai fi personajul a- tot decisiv care sa cheme presedintii Camerelor la Ambasada sa discute legea achizitiilor publice. Teapa! Pe site-ul Ambasadei respective se anunta azi ca M. Klemm va ramane la post fiind dip[lomat de cariera. Dar cei 80 chemati deTrump in cateva ore in tara ce or fi? Diplomati ocazionali? A ramas si incita populatia impotriva guvernului.
"Vorbeam cu amărăciune, într-un articol recent, despre solidaritatea românilor ca despre un dar de care ne-a lipsit Dumnezeu. Geaba trag eu, aici, cu 1000 de cititori, semnale de alarmă despre manipulările de pe Internet, dacă aceia care ar putea duce avertismentul meu mai departe, spre milioane, şi ar putea genera o prevenţie eficientă, mă ignoră."

 

 

Iresponsabilitatea lui Klaus Iohannis împinge ţara spre război civil

Iresponsabilitatea lui Klaus Iohannis împinge ţara spre război civil Contele de Saint Germain 21/01/2017 Iresponsabilitatea lui Klaus Iohannis împinge ţara spre război…

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO

 

Smaranda Dobrescu O mostra de propaganda pe FB:
https://campaniamea.de-clic.ro/.../jos-psd-jos-mafia-il...

Jos PSD! Jos mafia! Il vrem pe Ciolos inapoi! Semneaza si da mai departe!

Pentru o Romanie mai buna

CAMPANIAMEA.DE-CLIC.RO

 

Niculae Malanca Chiar daca ramane in continuare pe postul de ambasador ,domnul Melescanu sa-l cheme la ordin daca mai intra-n vorba neintrebat .

 

Doina Nicolescu Poate ca este bine ca ramane si va face tot ce poate ca romanii sa nu-i mai iubeasca pe americani ca pe sfinti! Eu deja ii iubesc astazi pe americani la fel de mult cat ii iubeam pe rusi in 1952! Si mult din aceasta iubire se datoreaza ambasadorului Klemm.

 

Smaranda Dobrescu Singura reactie normala ar fi sa ne iubim pentru binele nostru si intre noi, in acest scop. Bunele relatii nu trebuiesc confumndate cu idolatria, partizanatul, supunerea, acceptarea statutului de protectorat sau colonie..

 

Doina Nicolescu Dar ce facem cu ura raspandita peste romani? Cititi comentarile postate pe articolul contelui.

 

Smaranda Dobrescu Peste doua zile ne pregatim sa sarbatorim Ziua Unirii, unii cu un rest de mandrie intretinut volitiv , altii din inertie, alt segment de romani cu suflet inveninat de ura. Sentimentul de apartenenta,, cel care iti da putere prin faptul ca te simti inconjurat de aparatori ai unui mare plan de tara nu mai exista. In acest moment. Sunt colegi de retea FB care parca se scuza de ce anume intentioneaza sa demonstreze in seara asta. Dintre cei care se considera democrati. Dreptul la demonstratie e liber, inca, norocul nostru, ca si dreptul de a cere caderea guvernului dupa ce s-au epuizat toate mijloacele democratice de discutii si negociere. Exista inca institutii ale dialogului social, exista mecanismul protestelor la Parlament prin depese trimise ce au obligatia sa primeasca si raspuns. Dar idei precum : "sa terminam cu ciuma rosie" atat de vanturate pe FB de catre grupurile de protestatari amintesc de anii de dinaintea razboiului mondial. Revendicari, desigur dar nu amenintari adresate unui guvern abia ales cu majoritate clara a populatiei. 
De vom ajunge sa ne agresam fizic, intre noi romanii, nu meritam sa mai sarbatorim nicio unire. Suntem dezbinati si daca nu exista un lider de opinie puternic care sa ne spuna 'STOP", atunci e obligatoriu sa ne folosim propria ratiune. 
Dubla masura care a facut ca romanii sa nu se opuna in niciun fel reformei justitiei de catre Macovei dar se opun eliberarii a 2000 necajiti bolnavi, amarati, batrani, mici cotcari infometati denota doar o viata traita in resentimente, ura si manipulare.Poate ca exista si membri ai acestui grup, tacuti, nemultumiti de rezultatul alegerilor. Daca promisiunile electorale nu vor fi indeplinite (gratierea figura printre ele) vor avea abia atunci tot dreptul sa se revolte in strada. Pana atunci ii voi considera manipulati. NU pentru ca eu detin adevarul ci pentru ca detin experienta furiei si a calmului. Tuturor, demonstranti sau nu, va ofer o floare. A armoniei si dragostei (Va rog, nu folositi cuvantul"naivitate")

 

Niculae Malanca In anul 1976 ,am fost impreuna cu sotia in statiunea Lacul Rosu din judetul Harghita,intr-un inceput de toamna care ne-a rasfatat cu intreaga ei paleta de culori si blande adieri pline de miresme . Dar cel mai mult ne-a impresionat multimea de turisti romani de etnie maghiara cu care zilnic serveam pranzul si cina intr-o atmosfera calda ,fara urma de resentimente ,Seara ,noi ,romanii ,cantam cantece populare muntenesti ,iar etnicii maghiri ne incantau cu melodii de petrecere care exprimau bucuria de a trai in armonie.Astazi ,ca si dumneavoastra ,ma intreb cu amaraciune ,cand ne-am pierdut atitudinile simple de toleranta ,respect pentru opiniile celor de langa noi ,de solidaritate ?

 

Smaranda Dobrescu In aceste momente, presedintele participa la demionstratia neautorizata si incita timerii la vio;enta: https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/f60/2/16/1f62e.png:O . "O gasca de penali incearca sa slabeasca statul de drept"

 

Smaranda Dobrescu Presedintele face parte din Executiv. Cum poate anima o miscare impotriva executivului-guvern cand Constitutia ii cere sa medieze, nu sa inflameze lucrurile?. Respectivele ordonante sau legi sunt in discutie, care e rostul sa provoace tinerii? Am vazut si copii de 12-13 ani. Daca D-lui a coborat in Piata, a avut fara indoiala informatii sepepiste ca toata lumea acolo ii este favorabila. Bravo, buna si controlata manifestare.!

 

Roxana Antohi Eu cred ca vrea sa fie suspendat In speranta ca nu vor veni suficienti de mult la referendum si se va intoarce victorios si va dizolva parlamentul si va pune guvernul lui O socoteala paguboasa pt Romania

 

Smaranda Dobrescu Via Mircea Platon
Imi place modul in care civicii "de dreapta" de azi recicleaza limbajul fesenist-iliescian din 1990 si fac apel la "oamenii de bine"!
In al doilea rand, remarcati formula: "De ce e legitim sa iesiti in strada". Adica, iesiti voi, prostilor, ca noi stam la butoane. Cam cum a fost si in decembrie 1989, cand Iliescu ne chema sa iesim in strada ca sa aparam Revolutia si Frontul.
Nu stiu daca structurile sunt aceleasi, dar limbajul manipularii e acelasi.

http://www.contributors.ro/.../de-ce-e-legitim-sa-ie%C8.../

 

 

De ce e legitim să ieșiți în stradă

Cred că mulți oameni de bine, dar poate cu o mai grăbită înțelegere a comportamentului civic sau poate mai…

CONTRIBUTORS.RO

Like · Reply · Remove Preview · January 22 at 6:44pm

 

Niculae Malanca iN LOC SA-SI EXERCITE ROLUL DE MEDIATOR ,PRESEDINTELE ATATA LA ZAVERA !!!???


Smaranda Dobrescu Sustin unii comentatori ca prezenta presedintelui intr-o manifestatie care cere caderea guvernului are semnificatia unei lovituri de stat. Nu ma pronunt, dar mi-e clar ca puterile statului se afla in criza si batalia se duce si se va duce in strada. Daca procurorul general spune ca Guvernul nu are drept sa legifereze iar presedintele le spune guvernantilor sa-si retraga legi, inseamna ca statul de drept se afla in mare incurcatura. Iesirea sper din suflet sa fie pasnica, rationala.

 

Smaranda Dobrescu Daca Guvernul Ciolos a putut sa modifice peste noapte Codul Penal fara cea mai mica oponenta, fiind un guvern cu legitimitate limitata, de ce un guvern legitim, al majoritatii populatiei nu poate modifica Codul Penal in acelasi mod? Presedintele stie de ce, dar "al doilea Guvern al meu" e greu de inghitit, chiar daca Doamne fereste, vor mai fi incendii in cluburi...

Niciun comentariu: