luni, 13 februarie 2017

Actualitate: Gittenstein

Actualitate: Gittenstein – 15 ianuarie 2017

 
Smaranda Dobrescu shared a link.

O relatie buna intre un ambasador si un sef SRI poate rezolva orice intr-o tara.. N-ar mai fi nevoie de premier si alti actori..

 

 

Actualitate - Gitenstein: 100.000$ Pe Lună! - eAzi.ro - Publicaţie online de atitudine şi informaţie

Azi

EAZI.RO

 

Preda Mihailescu Hopa, oare lui Trump ii place acest stil? Ar fi de sperat sa nu ii placa - dar inca nu este clar!

 

Doina Nicolescu Acest om, Gitenstein, din pozitia sa de ambasador, le-a spus manifestantilor din 2012 ca nu ar trebuie sa fie nemultumiti, fiindca nu se trage asupra lor ca in Siria. Si dupa aceea s-a reintors in Romania pentru a se imbogati! Oare ambasadorul Klemm va face la fel?

 

Preda Mihailescu Doina Nicolescu @ Daca este lasat si ajutat chiar sa faca, Klemm are toate sansele sa doreasca sa faca la fel: a vazut ca se poate, probabil ca nu este naiv si este destul de bine informat despre modul de imbogatire al lui Gittenstein. Deci, cine il opreste? Trump? Politica romana?

 

Smaranda Dobrescu Si totusi se poate ca un ministru de externe sa atraga atentia ambasadorului..
http://mobile.hotnews.ro/stire/21545282

Melescanu i-a cerut ambasadorului SUA sa discute direct cu el, nu prin intermediul presei - Hotnews…

MOBILE.HOTNEWS.RO

 

Preda Mihailescu Putea sa ii si aminteasca ca se gaseste pe portita de iesire, acum ca s-a schimbat guvernul la el acasa!

 

Smaranda Dobrescu Gest onorant dar inutil. Trump le-a dat ordin azi tuturor ambasadorilor sa se intoarca rapid acasa.. Din actele "notabile " retinute de presa azi in contul presedintelui Trump a fost disparitia de pe situl casei Albe a paginii LGBT https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:-)

Niciun comentariu: