joi, 16 februarie 2017

Despre black ops-urile binomului

Despre black ops-urile binomului – 27 ianuarie 2017

 
Draghi Puterity shared a link.

Despre black ops-urie binomului:

http://www.luju.ro/…/kovesi-demascata-la-londra-cititi-decl…

Am retinut si un comentariu interesant semnat V:

"Deja se contureaza imaginea de ansamblu. Coldea si Kovesi membrii ai aceleiasi unitati informative, nici nu mai conteaza potentiala acuzatie de inalta tradare in cazul in care sunt agenti ai deep state-ului american. Unitatea SRI de la Peris pare sa fie un gen de "rogue operation" cu posibilitatea de a putea opera in afara cunostintelor directorului pe baza de ordine directe. Demisia lui Coldea este cel mai probabil doar de imagine, el putand coordona in continuare linistit operatiunile acestui serviciu paralel. Trebuie neaparat suspendat Iohannis si rascolita gramada de excremente. Asta daca ne intereseaza... Daca nu, putem sa stam si sa ne uitam cum se mai schimba cate unul pe ici pe colo si se bate palma cu noua administratie americana a CIA-ului, culmea, nu de catre cei pe care i-am votat, ci tot de acesti maimutoi cu impresii de James Bond."

 

 

KOVESI DEMASCATA LA LONDRA – Cititi declaratia exploziva a unui ofiter SRI care devolaeaza practicile politiei politice: "Generalul Coldea organizeaza intalniri saptamanale in dimineata de luni, cu sefii tuturor unitatilor SRI si include pe...

LUJU.RO|BY COPYRIGHT (C) LUJU.RO

 

Smaranda Dobrescu Fondurile bugetare ale SRI cresc de la an la an, pe motivul intensificaruu luptei cu terorismul. Dar oare de ce in Franta, Germania, Belgia, etc, tari expuse in mai mare masura actelor salbatice, fondurile nu cresc exponential si continuu? Prima miscare pe care as face-o eu (evident, nu ma va ruga nimeni sa ma dau cu parerea https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/feb/2/16/1f642.png:-) ) ar fi sa interzic prin lege activitatile economice ale SRI, motiv nu numai de fonduri nu se stie cum folosite, dar si de santaj economic de jur-imprejur.

 

Alexandru Stanescu Activitățile economice ale sri reprezintă o cangrenă ! Le oferă o independența total în afara legii ! Și liniște î țară nu va fi ! Dovada : actualele demonstrații ! 
Dacă s-ar face un sndaj printre ei ,puțin știu cât de cat cam care e situația !! Lăsați să vorbească , Câmpiile Elizee ...

 

Draghi Puterity Dar daca scad fondurile pt. SRI cine ii mai plateste pe analistii NATO? https://www.facebook.com/images/emoji.php/v7/ff6/2/16/1f609.png;) (incep sa nu ma mai simt in sigurantza in NATO, cand ma gandesc ca niste indivizi care au ramas repetentzi la Poli sunt cei care le furnizeaza analizele)

 

Smaranda Dobrescu Ai dreptate, Draghi: primul motiv de nesiguranta ar fi Deveselu, Acesta l-ar completa in aceeasi logica .

 

Draghi Puterity Da, stiu, "Deveselu pentru noi, este Fukusima doi". 

Apropo de riscuri, Trump a zis ca vrea din nou inchisori CIA in strainatate. Noi am avea un general in rezerva, cu cetatenie dubla, specializat in actiuni murdare, care s-ar putea ocupa de asa ceva, nu crezi? 

P.S. Tot nu imi da pace un gand... Daca Coldea si-ar fi urmarit vocatia (cand ducea cu un ARO la piatza legumele parintilor din Tarnova), am fi fost dublu castigati: si pe latura sigurantzei nationale, si pe cea a produselor "BIO".

 

Smaranda Dobrescu Basca ca generalul in rezerva ar putea fi secondat cu succes de o doamna care chiar daca nu e specializata in tortura fizica, s-ar descurca in cea psihica binisor..Cred ca a cam intrecut masura Trump cu tortura..

Niciun comentariu: