marți, 11 octombrie 2016

Acoperitii grei din societate..

Acoperitii grei din societate.. – 22 august 2016


Smaranda Dobrescu
 

"Al doilea indiciu pentru depistarea unora dintre acoperiții infiltrați prin scorburile societății (pentru a-i face bine, desigur) este protejarea lor în fața justiției."

 

 

Cum recunoaștem „acoperiții" grei din societate?

Cum recunoaștem „acoperiții" grei din societate? Contele de Saint Germain 22/08/2016 Cum recunoaștem „acoperiții" grei din societate?2016-08-22T13:41:34+00:00 Editoriale No Comment Scorul acestui articol[Total: 0 voturi.…

CONTELEDESAINTGERMAIN.RO

Like

Ioan Albescu Intrebare: putem evalua, acum la 26 de ani capitalism de cumetrie, pe cale statstica empirica cam cați sunt?

 

Smaranda Dobrescu "Nici nu stiu cati mai suntem" - Mircea Geoana :-)

Alexandru Botu Suficienti, cu rezerve.

 

Alexandru Botu O categorie nementionata de Conte: cei care au stabilit sa para ca se dusmaneasc de moarte, pentru a-si forma falange de sprijin, actionand neconditionat si pentru a diviza societatea.

 

Smaranda Dobrescu Minuni mai vezi si in lumea noastra: In topul preferintelor electoratului (nu intentie de vot) sunt in ordine: Firea, Ponta, Dragnea, Basescu, Nicusor Dan. Basescu daca nu gresesc se bucura de 34% incredere iar Nicusorul vreo doua procente mai putin.. Prima concluzie pe care o pot trage este ca deciziile de vinovatie sau nevinovatie ale justitiei ii lasa reci pe alegatori...

 

Alexandru Botu Cea mai tare putere in stat este Propaganda!

 

Doina Nicolescu Am impresia ca astazi servicile secrete au mult mai multa putere decat pe timpul lui Ceausescu.

 

Mihai Ion Turcu Dupa ce serviciile nu au mai fost direct conduse de cle sovietice (1966, nu sunt sigur privind data) au fost aduse in ascultare de catre PCR.

 

Prospectiv A-z .
Nomial, caci in realitate oamenii rusilor au operat aproape nestigheriti in Romania pana dupa 1989--e drept, nu mereu la varf. Desi, daca incercam sa explicam comportamentul Cabinetului 2, trebuie ca acela era lucrat la randu-i de afara. Asa ca...

Domnule Turcu, in momentul cand tanti Secu a dat de gustul banilor (mai cu seama cei la lucru in occident) a inceput sfarsitul.

 

Alexandru Botu Inceputul sfarsitului a fost initiat de Andropov. El a stabilit ca sefii de promotie sa mearga la Servicii si cu ei a populat serviciile de comert exterior, ambasadele si reprezentantele din strainatate. In timp, acestia-nefiind prosti- au schimbat ideologia pentru mirajul banilor, bani destul de multi (comisioane diferite nedeclarate) pe care nu aveau cum sa-i cheltuiasca fara sa se expuna. Modelul a fost urmat si de celelalte tari, dar nu la acelasi nivel. Si asa s-a ajuns ca prin acei oameni sa se coaguleze puciurile pentru schimbari (declarate democratice) care sa le permita lor sa preia controlul asupra afacerilor si circuitului banilor. Dar, in foarte mare masura, cei care cu adevarat i-au manipulat facandu-i sa creada ca sunt doar ajutati le-au aratat ca statutul lor real era de gainari (daca nu-l accepta pe acesta vor fi dovediti tradatori!).

 

Niciun comentariu: