miercuri, 5 octombrie 2016

Printre motivele demisiei lui Ponta

Printre motivele demisiei lui Ponta – 22 august 2016


Smaranda Dobrescu
 

"Victor Ponta a explicat într-o emisiune televizată că printre motivele demisiei sale din funcţia de premier, în noiembrie 2015, s-a numărat şi faptul că fostul ministru de Interne Gabriel Oprea l-ar fi informat că protestele masive de stradă provocate de tragedia din Colectiv ar fi urmat să degenereze într-un Maidan, ca în Ucraina."

 

 

Explicaţia lui Ponta pentru demisia după Colectiv: Oprea m-a informat că urma un Maidan ca în Ucraina

Detalii în Gândul

M.GANDUL.INFO

 

Smaranda Dobrescu La vremea respectiva, a doua zi asadar dupa prima seara a manifestatiei mi-am exprimat exact aceasta parere. Cu acea ocazie am "pierdut cativa prieteni"

 

Smaranda Dobrescu In caz ca mai sunt nelamuriti si rataciti in politica noastra deloc originala, deloc in afara principiilor sorosiste, as vrea sa ii linistesc, caci Nicusor Dan a declarat ca va sustine un guvern tehnocrat in frunte cu Dacian Ciolos. Unde sunt cei care sustineau ca Nicusor Dan e de stanga?
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21240457-nicusor-dan...

 

 

VIDEO Nicusor Dan: Dacian Ciolos, Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu au usile…

HOTNEWS.RO|BY HOTNEWS.RO

 

Doina Nicolescu Sa vedem cati romani poate atrage Nicusor!

 

Prospectiv A-z .
QED

 

Alexandru Botu Avand in vedere reusitele celor finantati de S, in curand vom asista la manifestari de vibranta mandrie si autoaclamare, ba si la purtarea unor uniforme care sa le permita sa se recunoasca intre ei fara parole ori semne discrete.

 

Prospectiv A-z .
Domnule Botu, astia se bat pentru 'dreptul' lor! Ptiu, era sa scriu 'dreapta'!

 

Smaranda Dobrescu Asa cum detinutii politici se recunosteau indiferent daca se vazusera sau nu vreodata, hipsterii se recunosc si ei..

 

Alexandru Botu De ce nu se recunosc intre ei oamenii normali?


Prospectiv A-z .
Pentru ca le lipseste un plan! A vrea doar sa traiesti mai bine nu-i un plan.

 

Alexandru Botu Bun, foarte bun, neiertator raspunsul Dumneavoastra, Domnule Prospectiv A-z!

 

Draghi Puterity Exact! Hope is not a strategy!

 

Alexandru Botu Cautam strategi si planificatori pentru oamenii normali?!

 

Mihai Ion Turcu Ce se intampla daca VVP la pupitrul Guvernului Romaniei anunta ca din informatiile pe care ca premier le detine demonstratiile din Bucuresti urmaresc sa .... si ca acesta fiind planul pune sub semnul intrebarii accidentalitatea de la Colectiv si ca autoritatile din subordinea guvernului, incluiv procuratura, va face cercetari pentru a descoperi adevarul privind incediul de la Colectiv, mergand apoi si in piata sau la balcon ul Universitatii pentru a tine un discurs "incendiar"?

 

Smaranda Dobrescu Dar nu a facut-o si macar atata merit i-l putem recunoaste. Gestul sau a derutat demonstrantii. In caz contrar, orice ar fi spus, lucrurile nu se stie cum ar fi denaturat.Ce spune acum, se poate accepta cu rezerva de rigoare. Ceea ce insa a remarcat mai tot bucuresteanul a fost o adunare atat de mare, determinata sa schimbe si Parlamentul (care in acea noapte avea creo 15 gardieni de paza, din intamplare). Ori nu Parlamentul nici Guvernul fusesera vinovati de incendiul respectiv. Aveau ei alte vinovatii pe suflet. .

 

Doina Nicolescu Era un bun inceput pentru maidan! Totusi cei care vroiau maidan nu cunosteau poporul roman. Noi nu suntem urmasii cazacilor.

 

Mihai Ion Turcu Dar avem un parlament si guverne care s-au abandonat prerogativele - cui ?

 

Smaranda Dobrescu Continui sa cred ca demisia guvernului a fost un gest de salvare in primul rand si mai putin de lasitate. Parlamentul insa... exact ca si dupa referendum. Imi amintesc de declaratia publica a lui Tariceanu privind invitatia facuta lui de catre Zgonea de a se duce la Ambasada SUA unde ii asteptau oameni de afaceri sa discute legea achizitiilor publice (daca nu gresesc titlul legii). Reflexul era bine instalat la presedintele Camerei...

 

Mihai Ion Turcu Exista o deosebire intre mamele si tatii de baieti in felul in care se raporteaza la feciorii lor.Deosebirea are valoare prin complementaritate de aceea in special baietii trebuie sa aiba si tata pentru ca mama au ca tot copilul, tatal putand fi absent sau nesemnificativ.Mamele-si iubesc copii pentru casunt ai lor si copii, pe baieti mai mult decat pe fete.I-i iubesc in sine si-i ocrotesc tendential in exces in special daca-i simt ca fiind fragili.Tatii nu-i iubesc pentru ce sunt ci pentru ce imagineaza ca ar trebui si putea fi in masura in care dau semne ca se integreaza in proiectul lor. Ca "tata" a lui VVP sunt jugnit, nu are "vana".


Smaranda Dobrescu :-) :-). Aveti dreptate. Se intampla cu copiii "adoptati" sa nu fie vanosi.

 

Alexandru Botu Judecatile serioase au rezultate bune daca opereaza cu date corecte si cu observatori si actori onesti. Ori in politica noastra nu am intalnit nici date curate si nici actori si operatori foarte onesti. Asa ca, doar privind de la distanta si analizand consecintele (raul cel mai mic) putem, in timp, sa spunem cine ne-a produs mai multe necazuri. Desi nu-mi vine sa cred, VVP a produs mai putin rau ca a plecat decat cei care au profitat de asta. Programat sau nu.

Niciun comentariu: