vineri, 23 septembrie 2016

Cum e cu tobele razboiului?

Cum e cu tobele razboiului? – 13 august 2016


Draghi Puterity
 

Domnule profesor Turcu, puteti comenta cele spuse de Kissinger? Mie imi suna putin patologic, desi nu pot sa exclud nici ca marele plan malefic pe care il descrie ar putea fi real.

 

 

Henry Kissinger: "If You Can't Hear the Drums of War You Must Be Deaf" - Daily Squib

NEW YORK - USA - In a remarkable admission by former Nixon era Secretary of State, Henry…

DAILYSQUIB.CO.UK

 

Mihai Ion Turcu Este un proiect in mare cunoscut. Nu este realist. Generatia lor este epuizata , inclusiv conceptual. Lumea se schimba alert.

 

Smaranda Dobrescu Nu cred ca Kissinger mai da dovada de ratiunea pe care o manifesta in urma cu 30 ani. Nu este realism, este numai cinism in ce prognozeaza, chiar daca povestea asta pare a fi obiectivul multor cluburi si elite de tip sorosist si chiar daca povestea e in curs de aplicare. Sigur ca daca vor veni Doamnele Clinton si Nuland bine sustinute de magnatii lor si ai Israelului, Kissinger va exulta de bucurie. In rest nu stiu daca luand in serios aceste amenintari UE trebuie sa ramana unita sau sa cedeze tendintelor centrifuge.. Probabil ca unele concepte dragi noua vor ramane in plan secund in caz ca... Adica cum? Sa devenim fermieri si sa ne cumparam pusti sa ne aparam de hoardele flamande? Asta am citit-0 doar in cartile SF din anii `80!

 

Smaranda Dobrescu Draghi, daca tot esti in aceasta dispozitie, iti recomand sa asculti o alta prognoza, ca sa discutam despre apocalipsa jumatate in gluma, jumatate in serios. Care sunt cele 10 tari care e posibil sa dispara in urmatorii 20 ani:
https://www.youtube.com/watch?v=1vP3Ju7J4gk

 

 

10 Countries That May Not Survive The Next 20 Years

YOUTUBE.COM

 

Preda Mihailescu Daca nu era si America pe lista, era ridicul. Asa este ... amatoresc? Prefer amatorii profesionistilor cinici care cred ca se indeplinesc visele lor criminale.

 

Dragos Bora Suna patologic, intr-adevar. Deoarece a aparut pe un site de umor. Desi-s un soi de bufoni, ca mai scapa printre randuri si adevaruri...http://www.dailysquib.co.uk/.../3089-henry-kissinger-if...


 

 

Henry Kissinger: "If You Can't Hear the Drums of War You Must Be Deaf" - Daily…

DAILYSQUIB.CO.UK

 

Stefan Kovacs Să și le bage unde nu îl bate soarele...hai că l-au condamnat nevinovat pe Miloșevici dar javra asta vinovată de vreo 500.000 de morți în Indonezia și Bangladesh, vreo 200.000 în Timor plus câteva zeci de mii în Chile- când își scoate limba în spânzurătoare ?

 

Prospectiv A-z .
Mai incet, domnule Kovacs, ca v'aude schimbul III dela DNA si il condamna si p'asta sa-l despagubiti! ;-)

 

Stefan Kovacs Prospectiv A-z Ziceam și eu- la schimb cu să-mi vireze prin conturi câteva milioane...

Niciun comentariu: