vineri, 23 septembrie 2016

Credite prea performante

Credite prea performante.. – 10 august 2010


Draghi Puterity
 

Credite prea performante...

 

 

Oana Zamfir: 'Isar face o acuzație foarte gravă'. Teodorovici aruncă bomba

Lucian Isar a spus că BNR ar fi acceptat un împrumut de patru ori mai mare de la FMI decât estimase chiar BNR că avem nevoie, la începutul lui 2009.

DCNEWS.RO|BY DCNEWS

 

Smaranda Dobrescu La BNR zac ascunse multe secrete. Acum, daca guvernatorul este persoana publica de calibru greu, a face o afacere in interesul bancilor sau personal este la fel de blamabil de catre cei care platesc aceasta fantezie. Am mai spus, si o repet: Imi doresc tare mult ca acesti tineri care au iesit la bataie cu BNR-ul sa nu-i regasesc la anul in conducerea BNR. Sa cred si eu ca nu orice actiune curajoasa ascunde un interes personal. Pentru sanatatea mintala a romanului cu datorii, ar prinde de minune...

 

Prospectiv A-z .
Consider ca este un standard nedrept de inalt aceasta cerinta de a nu-i regasi neaparat pe critici la conducerea BNR! Cred ca mai corect ar fi ca in cazul in care acestia s-ar regasi acolo intr-un orecare timp, sa se ia si masuri legislative si/sau de statut BNR pentru a elimina/reduce posibilitatea abuzului de gen Isarescu-Olteanu-Croitoru etc.


Smaranda Dobrescu Si eu consider ca daca intr-un anume domeniu mai larg sau de nisa se afla specialisti de prima mana ar fi un gest prost inspirat sa nu fie folositi. Dar daca acei specialisti se remarca prin critici acerbe la adresa BNR consecutiv demisiei unui viceguvernator, de exemplu, descoperit a fi infractor dupa 10 ani si partidul respectiv vine imediat cu propunerea de inlocuire cu acel specialist, situatia comporta unele intrebari. Nu in ultimul rand legate de justitie.

Niciun comentariu: