vineri, 23 septembrie 2016

Ce planuri mai are agentura Soros?

Ce planuri mai are agentura Soros – 14 august 2016
 
Draghi Puterity
 

O parte din Agentura Soros care se ocupa cu manipularea alegerilor din UE (inclusiv persoane de contact si sume):

 

Draghi Puterity

August 14

O parte din Agentura Soros care se ocupa cu manipularea alegerilor din UE (inclusiv persoane de contact si sume):
http://linkis.com/sli.mg/a/Dvev5

 

 

Full list of Soros NGOs manipulating elections in all EU member states


Preda Mihailescu Nu merge la zoom. Dar parca am vazut ca intre toti, romanii erau destul de bine platiti. Si noi care ne plangem tot timpul ca occidentul nu ne respecta!

 

Smaranda Dobrescu Punctele cheie cu rusinarea si demascarea populistilor, a celor cu mesaje extremiste, a celor anti Lgbt, etc.sunt aiureli de mana forte care ascund propaganda inclusiv pe FB ca sa iasa cine trebue in alegeri..

 

Prospectiv A-z .
La o prima vedere, totul pare legitim daca acceptam misiunea 'Societatii deschise' ca legitima in universalismul drepturilor minoritatilor etc. La o analiza mai serioasa, observi ca-ti lipseste materialul teoretic, de cel legal nici nu mai discut, pentru a incadra aceste actiuni a *d'ale societatii in civil*. Teoreticienii romani, putini cati sunt, nu au mijloacele pentru a observa si caracteriza asemenea fenomene; cei mai multi fiind ei insisi subventionati de fundatii si/sau neauziti.

Daca ungurii au putut face ceva despre bine/rau-facerile de gen soc in civil samd, noi romanii am ramas blocati ca la inceput de ani 1990 cand il citam ironic pe Ceausescu cu agenturilii.

 

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Intr-un fel. Dar pe de alta parte, copiii au mai crescut - astazi se platesc doar subsidiari, recruti pe noi teme colaterale. Dar oamenii nostrii de la doua sh doi, ge de se si alti seniori au ramas specialisti reliable - probabil ca nici nu mai au nevoie de subventii, acestea curgand direct din posturile pe care le-au putut atinge in societatea romaneasca. Ma gandesc, nu stiu!

 

Prospectiv A-z .
Preda, nu contest ceea ce observi, genealogia societatii in civil, ci deplang lipsa unei contre teoretice si legislative pe masura...

 

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Sunt perfect de acord, spre deosebire de Ungaria unde s-a miscat de fapt cel mai bine, in parte insa si Polonia (dar Michnik nu este singur ... ), la noi nu prea au crescut anticorpii. Dar nu poti spune ca nimic nu s-a schimbat: caci iata, pe partea contaminarii, procesul de maturare este in toi, semintele aruncate in 1990 au incoltit voioase si ne reprezinta la EU si scriu prin lume despre noi, actiunea aceea a avut succes. No - anticorpii cand or veni, vor fi buni si ei 

:-(

Prospectiv A-z .
Oare de ce a fost inchis Grupul Prospectiv de 2 ori? Prospectivizarea creaza anticorpii.

Niciun comentariu: