joi, 9 iunie 2016

Umilinta ca politica de stat

Umilinta ca politica de stat – 23 mai 2016


Smaranda Dobrescu

 „ Totodată, BNR va face demersuri pentru stabilirea unor proceduri de lucru cu instituţii reprezentative de specialitate în vederea evitării unor potenţiale situaţii regretabile în viitor."
Nu va grabiti! BNR nu-si reconsidera atitudinea fata de legea "darii in plata" ci isi cere scuze ambasadorului american care nu a fost de acord cu emisia numismatica anuntata de BNR!! :-)

 

Umilinţa ca politică de stat

Umilinţa ca politică de stat

COTIDIANUL.RO

 

Smaranda Dobrescu Ca sa nu aveti impresia ca BNR s-a linistit cu afrontul legii "darii in plata", iata ca apare o noua provocare: Un grup de banci dau in judecata guvernul in acest subiect apeland la un birou de avocati celebru si mai ales urias de pe meleahuri straine....See More

 

 

Băncile din România pregătesc un mare proces împotriva statului

COTIDIANUL.RO

 

Prospectiv A-z .
Privatizati, cu banii luati cu bascula si dati cu tzaraita, luati la misto, iar acum ocaratzi! 

Nu stiu ce sanse va avea dl. Piperea caci de data asta s-ar putea ca toata porcaria sa se deruleze in termeni explicit neromanesti, in care pozitia bancilor sa aiba dreptate din oficiu.

O sa avem o avanpremiera la TTIP.

 

Smaranda Dobrescu Teoretic guvernul are aparatul sau juridic, asa cum si ministerele au juristii lor. Daca vrei insa , tu, Guvern sa pierzi, ii vei folosi pe cei din dotare. Daca tii la numele si banii si Parlamentul tau care a vorbit in numele celor ce i-au ales, iti angajezi tu, Guvern un AVOCAT, sau mai multi!!

 

Dinica Roman Teoretic statul si-a cedat TOATE prerogativele suveranitatii. Practic e si mai grav.

 

Mihai Ion Turcu Le-a cedat fara sa-i cerem sa le cedeze, dimpotriva. Statul s-a diminuat spre desfiintare.

Niciun comentariu: