luni, 6 iunie 2016

Interdictie de intrare in UE

Interdictie de intrare in UE – 18 mai 2016


Dinica Roman

M-am intrebat ca si altii la Atelier care este reazamul Ungariei, dincolo de interes national, in actiunile sale. Ma intreb in continuare.

 

 

Alexander Dugin was denied to enter the EU

Well-known Russian philosopher and political scientist Alexander Dugin has not been allowed to move into the territory of Greece. At the airport of Thessaloniki, he was informed that on request of Hungary he was denied entry to the European…

KATEHON.COM

 

Mihai Ion Turcu Ungurii sunt enclava unor triburi de razboinici calarati de stepa blocati depa marea infrangere de la Lechfel in Panonia. Starea de grup anclavat genereaza dispozitie paranoica, defensiv-ofensiva si mai mare coeziune. De europenizarea lor s-a ocupat Sfantul Imperiu Roman de Natiune Germana, respectiv Germanii si Sfantul Scaun, europenizare cu forta, formal reusita (teritorializare si organizare feudala de tip german).O enclava destul de mare dispunand de forta proprie poate rezista, Ungurii sunt singutul popor de calareti din perioada migratiei tarzii care a rezistat asimilarii.Referinta lor este conditia de mic imperiu ( Regatul Ungurilor) in care erau o minoritate stapanitoare, pe care-l viseaza refacut insisi fiind tot minoritate stapanitoare aristocratica. Este o stare si un proiect neabandonat vreodata, generator de "ethos", unul cu tenta depresiva puternic voltat emotional.

 

Preda Mihailescu Asta este o cacialma ungureasca de zile mari! Ce falsi pot sa fie, cinste lor! Ei au legaturi cu Dughin prin Jobbick din 2005. Legaturi stranse. Daca acuma se prefac suparati, nu poate sa fie decat o decizie coordonata! Sah, nu altceva.

 

Mihai Ion Turcu Cand puterea este sub nivelul aspiratiilor mai ramane siretenia.

 

Preda Mihailescu MIT @ Misterios ca adesea: sa inteleg ca va puteti si dumneavoastra inchipui ca de fapt in spate este o intelegere tacita intre Dughin si prietenii sai buni Ungari, pentru a produce o fenta, de ei singuri cunoscuta in detaliu? Eu nu vad alta explicatie. Chiar daca nu imi pot imagina exact profitul - poate ca un fel de sacrificiu al lui Dughin (care probabil ca nu il doare), pentru ca Orban sa poata sa isi faca o carte de vizita "anti-totalitara"?


Smaranda Dobrescu Dar daca relatiile dintre cele doua tari sunt neschimbate, dar tarul l-a renegat pe Rasputin?

 

Mihai Ion Turcu Preda Mihailescu Orban incearca sa-si salveze natia. Apleati Imnul National al Ungraiei, este edificator privind mentalul ungaric. Au nevoie de un aliat, unul nationalist si puternic este cel potrivit.,

 

Preda Mihailescu Mihai Ion Turcu @ Da, asta a fost intotdeauna asa, si daca ii schimba ca ciorapii, daca cocheteaza cu Austrieci, Rusi si Germani la distanta de cativa sau decenii, nu conteazs. 

Intrebarea este invers: Dughin, cu care se stie prea bine ca intretin prin Jobbik relatii stranse de peste 10 ani, cum devine deodata persona non grata, din toata Europa care ar avea ceva de comentat la adresa ideilor sale, tocmai pentru prietenii maghiari. Asta este misterul.

Textul imnului desigur ca nu il cunosc ...

Niciun comentariu: