vineri, 10 iunie 2016

Biocidul genocid

Biocidul genocid – 24 mai 2016

 

Prospectiv A-z

Tinerii agitati de Colectiv au iesit deja la pensie? Pe langa Colectiv, un motiv natang de a da jos un guvern ales, Hexi Pharma arata ca Titanicul pe langa o barcuta rasturnata de excesul unor tineri.

http://www.cotidianul.ro/biocidul-genocid-281681/

Redau cateva comentarii:
Valahu
Articol E X C E P T I O N A L ! . Deriva post-comunistă e deja un plan bine pus la punct pentru menţinerea în mizerie a României, blocându-i propria reactivitate şi alegere. Prăbuşirea climatului intern a depăşit orice limite. Cetăţenii români sunt îndrumaţi pe diferite căi să se distrugă reciproc. Această direcţie face parte dintr-o strategie pe care nu o mai poate nimeni ignora. Campaniile pentru democraţie au sfârşit cu rezultate care arată că totul a fost, în fond, manipulare.

IQ100reloaded
Haideti, dle general , ce politica in sus, politica in jos? politica e si ea o masca pt scârbiciile suspecte interne tradatoare si externe ostile, o stim si noi popwulimea...iar scopul nu e banul , banul e doar mijlocul de mituire, de motivare a executantilor "middle mangement", o justificare sau o cuantificare a activitatii . Scopul si miza contribuita la saracirea , degradarea biologica in masa si imputinarea pana la NESUSTENABILITATE a statului si a poporului roman ( asta de abia e un castig major pt inamici).Adica un genocid.Mai soft, dar tot genocid.Cum o spuneti si dvs , dar parca doar in titlu.

Emil
Dle Aurel I. R. cifra de 60.000 ați împrumutat-o de la morții revoluției din decembrie 1989? Sigur traba pute urât, dar face parte din capitalism, iar siguranța cu care ne priviți seamănă cu afirmirmațiile tip verdict pe care le emiteți. Nu vi se pare că și la case mai mari se minte? Unii, mari și garantați prin originea germanică, vând gaze de eșapament concentrate pe care le afișează diluate prin programe măsluite. Nu ne spuneți și care este numărul morților cauzați de acestă miciună toxică? Ai noștrii, pe invers vând, produse, zic unii, diluate pe care cer bani ca pentru cele concentrate. La ei se recunoaște repede, se cer scuze, se bagă gunoiul sub preș și se încercă să se dreagă busuiocul. Noi o scăldăm de la Președenție, DNA, laboratoare de analize etc... ca să ținem gunoiul la vedere cât mai mult, dar pe final nu se va rezolva nimic.

Charlie
Din aceasta analiza excelenta lipsesc serviciile, iar taxarea comisiilor parlamentare specifice prea blanda. A avut loc o substituire de persoana pentru iesirea din scena a persoanei vulnerabile celor care l-au bagat in fata.

 

Biocidul genocid

Biocidul genocid

COTIDIANUL.RO

 

Mihai Ion Turcu Exista o parte buna, faptul ca tinerii s-au putut mobiliza, scurt si emotional dar este un pas facut. Nu se stie in ce situatie limita va fi nevoie de o noi toti in strada.

 

Smaranda Dobrescu Cand vom fi toti in strada nu va fi nevoie de impulsuri exterioare de gen Soros si nici de un "Tudor Chirila" etc.


Alexandru Botu Nu cred in constructivismul relatiei multime revoltata in strada -guvernanti, deoarece in acele momente slabiciunea multimii revoltate este evidenta si s-a manifestat totdeauna prin distrugeri imediate si ulterior prin acceptarea unor reguli si mai jegoase impuse de guvernanti. Cred insa in institutii si organizatii tari care sa impuna guvernului ce doreste poporul. Care sunt acelea? Pai cele pe care si le construieste si intareste poporul in timp de pace, nu de razmerita. Idealism? Da, idealism, fara acesta ne-am fi dus pe tobogan vertiginos si de mult.

 

Mihai Ion Turcu De acord. Un sistem sanatos se autoregloeaza. Mai este sistemul sanatos? Cum s-a ajuns la Magna Charta, prima "constitutie' europeana care limiteaza puterea absoluta a suveranului si care prevede dreptul vasalilor de a actiona armat impotriva puterii centrale in momentul in care aceasta incalca charta fara ca actiunea sa fie considerata sprejur si tradare ci legitima si legala? Toate constitutiile moderne europene prevad dreptul cetatenilor de a demoisntra legitim, organizat, civilizat si legal. Demonstratia este un ingredient al sistemului liberal-democratic prin care cetatenii controleaza puterea. O putere necontrolata nu ramane nici liberala nici democratica.Faptul ca starea de masa este totdeauna potential periculoasa , cu evolutii imprevizibile care pot scapa de sub control si evada din rartionalitate este bine studiat, explicat si descris in sociologie.Starea de masa este totdeauna susceptibila de manipulare si propice pentru emergenta unor conducatori exat inadecvati pentru rolul de guvernare. Riscul de a induce demonstratii sau revolte populare este unul din argumentul care modereaza actiunile guvernelor, evitat de guvernarile competente, dupa cum este si prilej prevazut in sistem pentru substituirea unui guvern in defect cu altul eventual mai performant. Normalitatea exceptionalitatilor tine de cultura politica a cetatanilor si guvernantilor. In unele situatii critice fara a exista discpozitia necesara si un anume exercitiu, nu poate fi realizata sustinerea agregata a propriului guvern, cu devotament si sacrificiu.

Niciun comentariu: