luni, 30 mai 2016

Cine urmeaza dupa Brazilia si Venezuela?

Cine urmeaza dupa Brazilia si Venezuela? – 15 mai 2016

 

Draghi Puterity
 

Dupa Brazilia, urmeaza Venezuela si Africa de Sud (deci S-ul din BRICS?)

Apropo, se pare ca si India a schimbat macazul...

 

 

"Soft" Coups Threaten Brazil, Venezuela and South Africa

The Empire of Chaos(The US) has won a major victory in Brazil destroying a democracy in order to bring Brazil back under control. Dilma Rousseff has been…

GLOBALRESEARCH.CA

 

Draghi Puterity http://www.zerohedge.com/.../scenes-venezuela-apocalypse...

 

 

Scenes From The Venezuela Apocalypse: "Countless Wounded" After 5,000 Loot…

ZEROHEDGE.COM

 

Preda Mihailescu 60 percent of the Senate are from political dynasties 58% of them are under criminal investigation and 13% of them were not elected at all worming their way in as "alternates." - aduce aminte de ceva ..

.

Fogarassy Paul SUA a avut excelente relații diplomatice cu regimul de la Pretoria. Acum lucrurile devin nuanțate ... Asta ca să fie clar că plătim scump statutul umil în care ne găsim. 

Sunt curios dacă ungurii vor fi pedepsiți în curând, sau îi mai lasă să creadă în dreptul internațional ... Oricum, dacă nu vor fi executați exemplar, riscă să „contamineze" regiunea cu idei de genul independenței și autodeterminării poparelor (anacronic, nu-i așa ?!)

 

Draghi Puterity Exista autodeterminari bune, gen Kosovo, si autodeterminari rele, gen Crimea. 

Ungurii par sa aiba pe cineva care le tine spatele in SUA, probabil vreun evreu important de origine maghiara din lumea financiara. Si stii cum e, chiar si un bubul poate avea o "pet country" la care ii permite mai multe pentru ca ii e drag de ea. Ca oricum, prea multi bani nu poate scoate de pe ea, ca n-are de unde. wink emoticon

P.S. Mai tii minte cum prin anii '90 ne-o tragea in fel si chip Tom Lantos, senatorul democrat de California? Asa e cand "ai tai" tin cu tine..

.

Fogarassy Paul La el mă gândeam și eu când ai scris.

 

Gavrila Ch Haideti domnilor, individului ii place gulasul/si nu-l pot invinui pentru asta; altfel spus, dragoste cu nabadai dela spargatorul bancii Angliei.

 

Preda Mihailescu Draghi Puterity @ Ah, Ungurii nu au cate un bubul - structurile de lobby in America au inceput de pe vremea lui Kossuth si nu au incetat sa fie intarite. Si sunt coordonate central dela Kossuth House din Washington. Nimic spontan. De acolo s-a coordonat actiunea cu Dracula, de acolo actiunea cu "daramarea satelor ca genodic cultural", si multe alte mari actiuni de dezinformare. Cred ca sunt in stare sa puna pavaza peste Orban...

Ce este intr-adevar surprinzator este ca se tolereaza chiar iesirile antisemite inacceptabile ale guvernului. Aproape ca te duce un gand la originile khazare poate totusi comune ..

.

Gavrila Ch Spre noi victorii in frunte cu partidul celalalt.


Smaranda Dobrescu Pe autostrada ce duce spre Rio de Janeiro, un graffiti enorm atrage atentia:" Nu trebuie ca noi sa platim criza bancherilor". Banal de cativa ani acest text in majoritatea capitalelor europene, sloganul surprindemai mult in aceste locuri.IN urma cu doi ani aici sarbatoarea era in toi.
Infrangere jignitoare in Venezuela, viraj la dreapta in Argentina, criza economica si politica in Brazilia, manifestatii de strada in Ecuador: Stanga e in mare impas in America Latina. Pacalelile Washingtonului par a fi insuficiente pentru a explica o astfel de sufocare a stangii.Din Caraibe pana in Tara de Foc, fortele progresiste se confrunta inca odata cu proprii si batranii demoni.
"Ieri, America Latina reprezenta o sursa de inspiratie pentru stanga europeana. De cand se aplica aici aceleasi politici de austeritate ca in Europa, am ajuns sa reprezentam contrarul situatiei" observa D-l Guilherme Boulos, presedintele Miscarii Lucratorilor. 
De aceea ma intreb: oare un mare santier de experiment precum Europa nu a fost destul de concludent incat sa fie aplicat si in mult prea incercatele de experimente tari latino-americane?

 

Doina Nicolescu Planul de austeritate a slabit Europa. Acum urmeaza ce a mai ramas din America Latina. Oare in Asia vor putea incepe?

Niciun comentariu: