luni, 18 aprilie 2016

Sefa DNA, spionata..

Sefa DNA, spionata.. – 6 aprilie 2016


Draghi Puterity
 

Imi vine sa intreb ca la scoala: "Ce intentioneaza sa ne transmita autorul prin aceste versuri?"

 

 

Șefa DNA, spionată de firma unui director Mossad

Patru cetățeni israelieni sunt anchetați de DIICOT pentru spionare și tentative de compromitere a Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA. Doi din

RISEPROJECT.RO

 

Alexandru Botu Draghi Puterity, 
O poezie erezie ori o poezie elegie?

Vorba lui "Mircea cel Batran":

Oricare din acestea de va fi sa fie
Noi o sa facem tragedia comedie
Si o sa-l facem pe Sultan Vizir
Si pe aprodul Purice Emir.

 

Smaranda Dobrescu "Surse judiciare susțin că firma Black Cube a fost angajată cel mai probabil de un inculpat într-un dosar de la DNA.
Nu putem să nu observăm că pe 15 Martie 2016, trei israelieni foarte bogați erau arestați preventiv în lipsă de Curtea de Apel Brașov, la cererea DNA:
-TAL SILBERSTEIN, om de afaceri, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență și complicitate la spălarea banilor;
-SHIMON SHEVEZ și BENJAMIN „BENY" STEINMETZ, oameni de afaceri, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, complicitate la trafic de influență și complicitate la spălarea banilor;"
http://www.curentul.info/.../14245-presedintele...

 

 

Președintele Israelului: cumpărăm România. Kovesi, spionată de firma unui…

CURENTUL.INFO|BY DORINA LASCĂR

 

Draghi Puterity Deci suntem niste figuranti in razboiul dintre Soros si Steinmetz? Sau intre alte zone din SUA si Israel?

 

Smaranda Dobrescu Sa retinem deocamdata lipsa acordului general SUA-Israel..


Smaranda Dobrescu via Constantin Gheorghe: "Cine e RISE Project? Altă trompetă "de presă" a binomului SRI-DNA, scoasă la înaintare din motive de pierdere de credibilitate a "acoperiților" din presa românească? Cum au aflat ei de manțogăria aia cu Kovesi?" etc, etc

 

Alexandru Botu Cunosc o teorie care se rezuma la: orice penetrator poate fi la randul lui penetrat.
As adauga ca, in unele circumstante, cu voia sa.

 

Draghi Puterity Probabil Soros e exponentul de varf al curentului globalist unipolar care mizeaza pe SUA ca vehicolul optim de implementarea a acestuia (superputere militara, politicieni coruptibili si ieftini, o populatie naiva, usor de manipulat prin mass-media, s.a.m.d.). Steinmetz, prin apropierea fata de Mossad, pare mai degraba un patriot sionist. Evident nici unul nu isi neglizeaza averea persoanala, insa probabil sunt ambii la stadiul "it's not about money, it's about power" iar aceasta putere vor sa o foloseasca fiecare pentru agende sa: globalista sau sionista.

 

Prospectiv A-z .
Nu prea imi vine mie a crede ca se cearta astia de fata cu goii. Mai degraba, ei au vrut sa transmita un semnal cum ca nu toti coruptii sunt egali, iar la randul lor li se spune ca nu toti procurorii sunt egali...

Din 1990 incoace si-au facut teren de joaca din Romania--vezi spalarile de bani din cazinouri, inchise cand acestea incomodau pe mai marii lor. Romanii s-au inghesuit sa-i aseze in capul mesei, vezi inclusiv pe colectorul lui Nastase, Sasha Bittner.

 

Alexandru Botu Mai curand asa cum zice Prospectiv A-z

 

Prospectiv A-z  http://www.comisarul.ro/.../laura-target-amanunte...

 

 

EXPLOZIV/Laura target... Amănunte INCENDIARE!

COMISARUL.RO

 

Prospectiv A-z .
„Recent, compania a contractat în România un proiect de colectare a probelor privind fapte serioase de corupție în interiorul Guvernului și în agențiile sale. În timpul acestei activități, doi dintre angajații companiei au fost arestați după ce au de...See More

 

 

Cum comentează Black Cube acuzațiile de spionaj

COTIDIANUL.RO

 

Draghi Puterity Aha, deci acuma si SRL-urile straine ne cauta de corupti. Am inteles... 

Interesant e ca Mossad-ul ii ofera o portitza Lulutzei, insinuand ca daca se aplaneaza situatia, se vor declara de aceeasi parte a baricadei. Oare ce va face Lulutza?

 

Draghi Puterity ... sau a fost totul doar o telenovela, pt. reconfirmarea Lulutzei?

 

Mihai Ion Turcu Avem o atitudine depresiv-defetista. Trebuie sa revenim la "Nu ne vindem tara !", chiar deca la varful politicii este vanduta cu bucata.

Niciun comentariu: