luni, 9 februarie 2015

De ce lipsesc contestatarii BNR?



De ce lipsesc contestatarii BNR? – 25 ianuarie 2015
Prospectiv A-z
.
"Ei, și după acest ocol cam mare ajungem în miezul problemei: de ce lipsesc contestatarii BNR? Păi, de unde ar trebui să vina aceștia? Din tabăra “analiștilor”, politicienilor, ziariștilor de specialitate. Să-i luăm pe rând."
Înainte de a vorbi despre lipsa aproape cu desăvârșire a vocilor critice, să ne aplecăm puțin asupra misiunii și rolului BNR.
criticatac.ro
Câteva sute de persoane care au credite în franci...
cotidianul.ro
  P.A-z  .
Ce conteaza acum este ca cca 75 mii romani se vad cu spatele la zid. Sunt multe, prea multe acumulate nu doar aceste credite in franci elvetieni...

— Am rămas săraci! — N-avem bani! — Ne i-au luat toți Moțoc! — Moțoc! Moțoc! — El ne belește și ne pradă! — El sfătuiește pre vodă! Să moară!
— Moțoc să moară! — Capul lui Moțoc vrem!
  Alexandru Botu Numai ca Voda ala Lapusneanu, caruia i se plangeau bietii de ei, chiar putea sa le dea capul lui Motoc. Pentru ca Voda pe atunci era Voda nu loboda. Si Motoc nu ajunsese sa fie el mai tare decat Voda. Pentru ca cel mai tare din Tara Moldovei era cu adevarat Voda.
  Preda Mihailescu Uite-l pe Motzoc ce nevinovat zambeste si spune ca nu are de unde!
Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y2/r/ct9UQc1vo8V.png
 P.A-z  .
O lege a falimentului personal este una din putinele masuri de protectie a celor multi si fraieri de scamatoriile jefuitoare ale creditorilor speculativi. Iata ca si altii stiu acest lucru.

http://www.cotidianul.ro/fmi-profund-ingrijorat-de-legea.../
FMI, profund îngrijorat de legea falimentului personal
cotidianul.ro



Smaranda Dobrescu
Legea falimentului personal, pornita in sfarsit cu entuziasm este ca si blocata de interventia FMI facuta prin sefa misiunii din Romania .Preluand retinerile si criticile FMI, CSM se aliniaza sustinand acelasi lucru cu FMI si anume realizarea in prealabil a unui studiu de compact serios si documentat. Un studiu, o comisie, bune or fi, dar istoria ne-a invatat ca ideea respectiva va fi ingropata dupa un an-doi pana la finalizare.:
http://jurnalul.ro/…/fmi-vrea-sa-tergiverseze-votarea-legii…
Andrea Schaechter, şefa misiunii FMI în România, crede că legea va avea “un impact negativ” asupra pieţei financiare, dacă nu este bine pregătităFondul...
jurnalul.ro
  P.A-z  .
O lege a falimentului personal este una din putinele masuri de protectie a celor multi si fraieri de scamatoriile jefuitoare ale creditorilor speculativi. Iata ca si altii stiu acest lucru.

  Draghi Puterity FMI-ul a impus mereu tarilor pe care le imprumuta neadoptarea unor astfel de legi.
  S.D   Dacă legea insolvenţei persoanelor fizice ar fi afectat atât de mult băncile şi le-ar fi adus în ruină, atunci de ce FMI nu numai că nu se împotriveşte unei astfel de legi în Ungaria, unde guvernul Orban este inamicul numărul unu al băncilor şi a luat măsuri exagerate, dar o mai şi susţine??
http://www.economica.net/romania-tara-de-mana-a-doua...
economica.net
P .A-z  .
In Uniunea Europeana de egali, Romania e cea mai inegala.
  A.B  Fanariotii!...Doamne, Tudore, unde esti?..
  Nedeea Burca "In Uniunea Europeana de egali, Romania e cea mai inegala." Asa este. Doar ca asta se intampla din pricina ca negociatorii si conducatorii nostri nu stiu sa discute ca de la egal la egal, ei se poarta ca niste slugi si atunci de ce ne-am mira ca sunt tratati ca atare?
  Mihai Ion Turcu Romania este datornica unor banci, FMI este o banca, este tratata de la camatar la daornic. Intre debior si creditor relatiie nu sunt de egalitate. Avem dubii privind competenta celor care negociaza in numee nostru dar si de buna lor credinta.
  S.D   Buna credinta poate fi pusa la indoiala, e drept de ambele parti, dar dubla masura cu care trateaza FMI diferitele tari este totusi observabila.
  P.A-z  .
"Avem dubii privind competenta celor care negociaza in numee nostru dar si de buna lor credinta."


Aceste dubii au fost constante in acesti 25 de ani sau au fost dintotdeauna ca pe timpul lui Basescu? Impresia mea este ca Basescu a atins cotele maxime ale pagubei si penibilului, nu de unul singur ci impreuna cu pedelacii care-si scot iar capetele.
  N.B  Nu doar paguba si penibil, ci si foarte multa rea credinta. Un tupeu fara margini, care n-ar fi fost posibil in lipsa sprijinului si incurajarilor venite din afara tarii.
P.A-z  .
Astia vor studiu de impact, adica cel putin tergiversare daca nu... Desigur, doar profitul bancilor va fi variabila considerata. Nicio vorba despre efectele sociale ale creditarii pe buletin. Care a fost concluzia studiului de impact al creditarii pe buletin? Tipareste bani, da la toata lumea, mai ales celor care sunt analfabeti financiar si nu pot plati, dupa care ii transformi pe datornici in iobagi ai bancilor.

http://www.cotidianul.ro/legea-insolventei-persoanelor.../
Legea insolvenței persoanelor fizice nu se justifică...
cotidianul.ro



Niciun comentariu: