duminică, 8 februarie 2015

Celor care si-au luat tara inapoi..



Celor care si-au luat tara inapoi – 22 ianuarie 2015
 
Prospectiv A-z a distribuit postarea publicată de Marius Mina.
.
Deci Flota n-a existat , am visat-o , era doar pe hartie sau din hartie. Bai, ce blestem o fi cazut pe poporul asta sa tina un infractor, un tradator de tara fara numar la poarta, 25 de ani in functii publice de unde si-a permis sa comita talharii la concurenta cu cele mai performante grupari de crima organizata din lumea mare? Nici el, nici curvistina nu vor fi legati vreodata, sunt sub protectia divina a complicior cu infulenta la maxim . 'm-as pe DNA ul vostru de maimute dereglate hormonal

Procurorii anticorupţie au decis clasarea dosarului Flota, în care fostul preşedinte Traian Băsescu era...
cotidianul.ro
  Nedeea Burca Nu pot vedea postarea propriu zisa, probabil din pricina unor setari. Inteleg, insa, din comentariu ca Basescu a scapat in mod oficial de grija doasarului Flota. Ceea ce nu m-am indoit nicio clipa ca asa va fi.
  Draghi Puterity Asta e problema Nedeea, ca acceptam mult prea usor asa ceva. Nu se poate contesta asa ceva la CEDO? Nu ca as avea sperante ca acolo se va face dreptate, insa macar ticalosii
  Costel Gilca sa aveti in vedere si momentul anuntului: concomitent cu cel al lui Johannis.
Asta suna a maxima cimplicitate si dovedeste faptul ca distrugerea RO a venit pe filiera americana si nu sovietica!
  D.P  Cum, necum, sovieticii i-au permis lui Ceausescu industrializarea Romaniei. Ca Ceausescu a facut din asta un scop in sine, si nu o cale de crestere a bunastarii populatiei, nu a fost in primul rand vina lor.
  C.G  lucrurile sunt de analizat dar da..cea mai mare crestere economica a RO este cea ruseasca: regulamentul organic, independenta, industrializarea comunista!
  P.A-z .
"Cum, necum, sovieticii i-au permis lui Ceausescu industrializarea Romaniei."


Sovieticii plecau ca si romanii dela o baza agrara si doreau emanciparea economica. In plus, ideea era sa se arate tot restului lumii, neconvertite, ca socialismul aduce cu sine emancipare, in primul rand econmica.

In 1990, noile modele ale Romaniei sufereau de cateva zeci de ani de supraproductie, asa ca la nivel de sistem altele erau problemele care trebuiau rezolvate. In plus, romanii si ceilalti au fost cei care-si doreau modelul occidental, fara sa stie ca erau la fel de doriti ca piatza si sa-si fi negociat un alt loc in sistem.

"Ca Ceausescu a facut din asta un scop in sine, si nu o cale de crestere a bunastarii populatiei, nu a fost in primul rand vina lor." Ceausescu era un om simplu al timpurilor sale. In PMR era nevoie de 50 mii de Petru Groza/Lucretiu Patrascanu, caz in care Ceausescu ar fi ramas un major pe undeva.

Costel, sa nu te auda blocajele!
  N.B  Si cine sa conteste, Draghi? Eu, sau tu?
  P.A-z .
De exemplu, cei care si-au facut din Basescu anti-icoana sau cei care si-au facut din justitie icoana. Nu ca s-ar rezolva ceva in mod necesar, vezi cazul Nastase la CEDO.
  Smaranda Dobrescu La Cedo reclama de obicei cel pagubit. Cine altul decat companii ale statului care nu mai exista? Statul.
  N.B  Cei care si-au facut din Basescu anti-icoana n-au nicio putere si nu cred ca exista prea multi care chiar cred de-adevaratelea in justitia asta noua, indifierent cat circ fac pe tema asta la nivel declarativ.
  P.A-z  .
"Cei care si-au facut din Basescu anti-icoana n-au nicio putere" EU credeam ca-i inca putere anti-Basescu intr-un prim minstru, un guvern si ramasite useliste in spatele lui Johannis.
  Viorel Straoanu Nu are nimeni ,inca,ok de la Big Licurici sa se ia de matroz.
  V.S  Flota a existat .Am facut parte din ea ceva ani.Ma ma uit pe site-uri dedicate sa vad fostele nave.
  S.D  Antena 3 Romania
Expertul care a stabilit paguba în dosarul Flota: Este o lovitură dată economiei româneşti, mai gravă decât una nucleară ---> http://tinyurl.com/ojlrzqv
antena3.ro
  Mihai Ion Turcu Trebuie sa devina explicit felu in care Romania a fost devalizata, altfe nu ne mai intelegem pe noi ca romani.



Niciun comentariu: