marți, 27 iunie 2017

Soros baga bani in stiri false

Soros baga bani in stiri false – 14 iunie 2017

 

Prospectiv A-z shared Iulian Capsali's post.

 

Iulian Capsali

June 12 at 7:07pm

Soroș încearcă să preia controlul acelor țări din Europa de Est care încă mai au un simț identitar, de mândrie națională. Sunt popoare naționaliste și nu vor să fie distruse așa cum au fost deja Germania, Austria sau Marea Britanie.
Soroș e acolo (în România - n.n.) și bagă foarte mulți bani în știri false. Fac pariu că o parte din așa-zișii jurnaliști aflați acolo ( la conferința de presă Trump - Iohannis -n.n.) și întrebau de România, sunt pe statul de plată al lui Soroș. Ne gândim să trimitem pe cineva acolo (în România), să monitorizăm situația, să primim informații din interior, pentru trăim vremuri excepționale, în care totul pare conectat. Globaliștii tratează totul ca pe niște piese de puzzle și mereu încep cu țări mai mici, din estul Europei, pentru că știu că nu primesc foarte multă atenție.

 

 

Jurnalist american, apropiat de consilierul lui Trump, Steve Bannon, spune că vizita lui Iohannis în SUA e legată de altceva: Am primit informații că Soroș se…

ACTIVENEWS.RO

 

Smaranda Dobrescu Soros sigur isi vede de planurile lui globaliste si de stergere a granitelor, de desfiintare a natiunilor. etc. Dar de ce se presupune ca e acum in Romania si nu se face legatura cu miscarile de tip tefelist din Rusia extinse si revansarde impotriva guvernului? Nu zic ca nu or fi si real nemultumiti acolo, caci surubul se strange la fel de dur acolo ca si in departari.Dar la fel de adevarat este ca fum fara Soros nu prea a aparut in ultima vreme pe planeta noastra albastra... 
https://www.nytimes.com/.../russia-aleksei-navalny...


Across Russia, Protesters Heed Navalny's Anti-Kremlin Rallying Cry


Aleksei A. Navalny, a leading Putin critic, was detained…


NYTIMES.COM

 

Preda Mihailescu Este adevarat, mai exista si Grecia https://spectator.org/greece-george-soros-trojan-horse.../
si minuscula Macedonie unde se forteaza experiente de "federalizare ad absurdum" https://spectator.org/macedonia-to-george-soros-and.../

 

 

Greece: George Soros' Trojan Horse Against Europe

One of the few fascinating things you learn by looking…

SPECTATOR.ORG

 

Prospectiv A-z .

O cuta mica in prezentarea asta care umbreste argumentul...

"As foreign minister in 1999-2004, George Papandreou helped his friend George Soros and his larger goals. For example, while Greece held the European Union presidency in 2003, Papandreou helped promote Balkan integration into the EU, as Open Society Foundations (OSF), Soros's hydra-headed NGO network, favored."

Adica Balcanii (Ro+Bg+...) nu intrau in UE fara interventia lui Soros la greci?!

 

Preda Mihailescu Prospectiv A-z @ Nu - asta nu este o implicatie corecta. Existenta unei actiuni depuse in favoarea unui scop este un lucru obiectiv. El nu implica faputl ca fara acea actiune nu putea fi atins scopul. Cum se spune, sunt multe drumuri ce duc la Roma - dar daca mergi pe drumul meu se vor bucura verii mei carciumari si hangii de pe drum.

 

Dinica Roman http://www.politico.eu/.../why-greece-is-germanys-de.../

 

 

Why Greece is Germany's 'de facto colony'

The debt relief Athens desperately wants is…

POLITICO.EU

 

Smaranda Dobrescu Posibil, dar nu obligatoriu!


http://www.national.ro/.../grindeanu-facut-sorosist-de.../



 Grindeanu, facut sorosist de Sandra Pralong!


„Defectarea" premierului Sorin Grindeanu de la linia…

NATIONAL.RO

 

Preda Mihailescu Excelent - ea are desigur credibilitatea sursei, poate deci si ea sa lucreze la dosare?!

 

Smaranda Dobrescu Dupa conferintele de presa de azi ale lui Dragnea si Grindeanu, eu cel putin am tras concluzia ca se doreste si se lucreaza serios la destructurarea PSD> Cu datele adunate mai sus, cate avem, se pare ca Grindeanu are sprijin extern (poate Soros, poate altii, dupa cum se spune si in postarea D-lui Capsali..) Dupa spusele de ieri si azi ale lui Grindeanu din Conferintele de presa, s-a inteles ca unul din reprosuri consta in neindeplinirea programului de strangere a relatiilor cu Rusia. Olguta Vasilescu a negat in seara asta ca ar fi o astfel de mentiune in program (credibil!). Asta nu a oprit Reuters sa preia ideea ca Grindeanu a fost dat jos de catre PSD pentru ca nu a indeplinit programul de politica externa apropiata Rusiei. Asta ar cam fi de ajuns ca PSD-ul sa ramana la pamant o buna bucata de vreme. Se pare ca profesionistii pe care-i mai avem sunt cu totii in diverse servicii speciale, secrete, eficiente...Oare mai exista sansa unui premier nealiniat?




 

Niciun comentariu: