marți, 27 iunie 2017

Scurt ghid pentru amatorii de hipsterite

Scurt ghid pentru amatorii de hipsterite – 14 iunie 2017


Yvonne Corina Macdougall

June 14 at 10:08am

Brilliant https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/feb/2/16/1f642.png:-)
De citit şi vizionat până la capăt!
"Nu te lăsa descurajat de faptul că "ţinta" este înconjurată de patru-cinci androgini care aduc vag a bărbaţi. Nu ai treabă cu ei. Toţi sunt în friend-zone-ul select al divei şi se află la masă doar pentru că au stabilit să iasă la un cidru cald şi să povestească despre ultimele tendinţe în pictura murală cu infuenţe heraldice. Ca să ştii cu adevărat daca ai competiţie, te uiţi cu atenţie după eşarfe şi poşete. Doar dacă observi că există vreunul dintre tipi care nu poartă aşa ceva, începi să-ţi faci griji. Dar nu e cazul, crede-mă!"

 

 

Scurt ghid pentru amatorii de hipsteriţe

Eşti un golan notoriu, dar toată viaţa ai avut un fetiş cu fetele alea pe care le vezi citind pe la terase carţi ale căror autori au nume imposibil de pronunţat? Ei bine, te-am rezolvat. Ţi-am lăsa…

MIHAIVASILESCUBLOG.RO

 

Smaranda Dobrescu Viitor de aur tara noastra are!!!

Sfaturile lui Mihai Vasilescu sunt fantastice, precum si scriitura. A prins la fix trendul artificial, ilar, penibil si mimetic in care traiesc hipsterii nostri. Sa traiesti in permanenta "comme il faut", fara sa iesi din trend, denota nu neaparat o cultura hipsterista temeinica, dar si o constiinta a sinelui la inaltimea celor mai reusite exemplare imbibate de pseudocultura transatlantica. Ei denota o lipsa de personalitate si de gust atat de uriasa pe cat eforturile permanente de a poza intr-o momaie asexuata, traind in sferele unei superioritati perfect gratuite. Daca ar fi vorbit si de post modernism autorul, si despre ceva expozitii faine, rarissime cu ceva oi, magari pe viu sau chiar cu un tip care da cu ciocanul intr-o casa, tabloul hipsterului roman- prea- repede- protestatar- in- piete, ar fi fost perfect. Am un gust amar lasat de impresia ca tinerii imberbi aparuti pe video la acel festival pareau sa fie din Ardeal. Pentru ei viata nu inseamna decat formatii cool, de preferat englezesti, despre care nici macar nu stiu ce fel de gen muzical abordeaza sau cum se cheama hiturile. Probabil ca apartenenta la un asemenea grup select si dispretuitor le confera superioritatea afisata. 

Si totusi tinerii snobi de odinioara veniti de prin universitatile si cafenelele Parisului aduceau si altceva de pe acolo:

AI NOŞTRI TINERI...

Ai noştri tineri la Paris învaţă 
La gât cravata cum se leagă, nodul,
Ş'apoi ni vin de fericesc norodul 
Cu chipul lor isteţ de oaie creaţă.

La ei îşi cască ochii săi nerodul
Că-i vede - în birje răsucind mustaţă,
Ducând în dinţi ţigara lungăreaţă... 
Ei toată ziua bat de-a lungul Podul.

Vorbesc pe nas, ca s-alti-mbănci se strâmbă:
Stâlpi de bordel, de crâşme, cafenele,
Şi viaţa lor nu şi-o muncesc
şi-o plimbă.

Ş'aceste mărfuri fade, uşurele,
Ce au uitat pân' şi a noastră limbă,
Pretind a fi pe cerul ţării: stele.

 

Prospectiv A-z .
Pentru ca astia sa fie folositi ca pretext pentru instalarea guvernuLUI s-a murit in decembrie 1989?! Cool / zero Kelvin.

Cei disparuti in decembrie 1989, iertati-ne pe noi cei ramasi in viata, iar pe voi sa va fi iertat deja Dumnezeu pentru figuratia facuta!!!

 

Prospectiv A-z .
Celor excedati de umorul scolaresc al lui Vasielscu le recomand video-ul dela urma: https://youtu.be/6M1dOua08oA

 

 

Presedinti morti la Untold

Ce iese daca intrebi oamenii despre artistii lor preferati https://www.facebook.com/Sta…

YOUTUBE.COM

Niciun comentariu: