marți, 11 aprilie 2017

E oficial, DNA abuzeaza puterea!

E oficial, DNA abuzeaza puterea! – 10 martie 2017

 

Dinica Roman shared DCnews's photo.

E oficial, DNA abuzeaza puterea!

 

DCnews

March 10

BREAKING NEWS CCR, motivarea deciziei despre conflictul Guvern-DNA--> https://goo.gl/PD8CcM

 

Smaranda Dobrescu "În plus, instanţa constituţională a apreciat că tot ceea ce DNA a prezentat drept elemente materiale constitutive ale infracţiunilor sunt doar aprecieri personale sau critici formulate de autorii denunţului formulat cu privire la legalitatea şi oportunitatea actului adoptat de Guvern, iar în acest caz se impunea clasarea dosarului."

Nici nu se poate arata mai clar ca doi procurori generali nu cunosc Constitutia!! Ramane asa?

 

Dinica Roman Pai ramane asa, ca doar n-o sa dea vreo ambasada CC la parandarat.


Smaranda Dobrescu Avem nevoie de un nou Cod Penal, un nou Cod de Procedura Penala si o lege noua a SRI, puse de acord cu Constitutia , cu principiile unei justitii drepte incapabile sa aresteze nevinovati sau sa scape indivizi de tip "Cocos". Avem nevoie sa se stipuleze clar care sunt atributiile SRI si daca are sau nu permisiunea sa-si trimita agenti acoperiti in presa, invatamant, ANAF, institutii publice,Guvern, etc, in asa fel incat indiferent cine va conduce sa nu se inregistreze incalcari constitutionale.

 

Andrei Iaver Va rog sa adaugati si necesitatea urgenta de elaborare, dezbatere, adoptare si promulgare a proiectului de lege privind raspunderea magistratilor! De lege ferenda, procurorii sa fie scosi din randul magistratilor si incadrati in Ministerul Public, pentru respectarea normei constitutionale, imperative, conform careia, procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea minstrului Justitiei.

 

Alexandru Stanescu Dacă ră rămâne așa , vai de noi ! Santem o adunătură si nu un neam ! Sau poate un neam prost ?

 

Dinica Romanhttps://www.facebook.com/bogdan.alex.duca/posts/10208963289105270

 

Bogdan Duca

March 10 · 

Practic CCR ne-a confirmat că DNA şi procuratura generală a României au făcut ceea ce numim "poliţie politică".

Ce trebuie noi să înţelegem, cred eu, este că problema Procuraturii generală şi a DNA nu e reprezentată de cei doi şefi temporari ai acestor instituţii, care ar fi trebuit să fie de mult daţi afară, ci este o problemă de sistem. Avem nevoie de reforma la sânge a Parchetului şi a DNA. 
Avem nevoie ca de aer de o lege aspră a răspunderii procurorilor şi judecătorilor. Avem nevoie să nu mai asimilăm pe procurori magistraţilor, această simplă asimilare fiind un atentat la libertăţile cetăţeneşti.

Niciun comentariu: