marți, 11 aprilie 2017

Pe cine sponsorizeaza Audi?

Pe cine sponsorizeaza AUDI – 13 martie 2017

 

Rareș Jianu with Constantin Balasoiu and 2 others.

Audi îl sponsorizează pe Boia și Chirila.

Deja companiile nemțești nu se mai feresc, nu mai au nevoie nici măcar de interfața fundațiilor.

Si culmea e ca mesajul chiar prinde: vrei sa fii occidental, vrei audi, iată ce trebuie: în orice caz nu istorie națională.

Enjoy.

 

 

Audi Talks | Tudor Chirilă în dialog cu Lucian Boia [episodul 1]

O conversație cu istoricul Lucian Boia despre realitatea românească a momentului (educatie, reforma, mentalități, schimbare, trecut) Producator: Bogdan…

YOUTUBE.COM

 

Eugénia Paraschiv zOpera...)))))))))

 

Dinica Roman Au iesit pe centura cu centura?! Niste prostituati, sper rasuflati, ale caror valori de intrebuintare le sper si pe ele in cadere libera.

 

Constantin Balasoiu Boia se repeta, cum sa zic. Suntem inapoiati, preferăm aranjamentele în locul legilor, iar la scara istorică ne am opus sistematic elitelor pro-occidentale, minus epoca comunista cand noua elita a pactizat cu noi si s a adaptat sau asa ceva. Ca asta e situatia si ca e generala se vede peste tot, numai compromis si coruptie basca aceasta conjunctie psd-mase. 
Chirila e maxim cand se incurca în cronologie, neacsu vs shakespeare. Nu gasisese ex potrivit. Ce sa faca, isi cere scuze. Vroia sa fie în ton cu teza inapoierii endemico istorice a lui boia si poftim, risca sa i o dea peste cap. Neacsu îl precede pe shakespeare. 
Ce cauta audi în treaba asta, ca nu cred ca i au crescut vanzarile?

 

Dinica Roman Audi e locul unde se confirma supra-romanii.

 

Dinica Roman Audi e locul unde se confirma supra-romanii.

 

Smaranda Dobrescu Dupa un astfel de dialog te scoti doar ascultand rectorul de la Cluj.

 

Rareș Jianu Smaranda Dobrescu, cu Dan Puric în Dacia logan https://www.facebook.com/images/emoji.php/v8/fa5/1.5/16/1f642.png:-)

Niciun comentariu: