luni, 3 aprilie 2017

Bravo Ungaria, bravo Viktor Orban!

Bravo Ungaria – bravo Viktor Orban! – 6 martie 2016

 

Dinica Roman shared Victor Ponta's post.

Nestarpit de mic, Ponta spune si adevaruri? Adica nu spune adevarul complet, dar destul cat sa dea de gandit. Grav e si faptul ca el sugereaza implicit ca e o diviziune in PSD, el de-o parte, cei din spatele guvernului de cealalta.

 

Victor Ponta

March 6 at 3:08pm

Bravo Ungaria - bravo Viktor Orban!

Stiu ca o sa fiu linsat de postaci si propagandisti pentru ce am scris mai sus! Dar pentru oamenii care gandesc cu mintea lor prezint si explicatia - si o sa-mi dati dreptate :

1. Romania a semnat inca din Noiembrie 2013 ( la nivel de Prim- Ministru ) Acordul de principiu cu China General Nuclear Power Group pentru construirea reactoarelor 3 si 4 la Cernavoda - 6 miliarde Euro cu finantare INTEGRALA din China/ in 9 Noiembrie 2015 Ministrul Energiei Andrei Gerea finaliza si parafa memorandumul cu firma din China! Dupa care au venit tehnocratii si si-au batut joc de proiect - iar acum sincer nu am sperante mai mari pe Energie cu noul Guvern. Asa ca sa uitam de noi grupuri la Cernavoda.

2. Ungaria si-a negociat in acest timp proiectul nuclear de la Paks cu finantare si tehnologie din Rusia ( piei Satanahttps://www.facebook.com/images/emoji.php/v8/ff1/2/16/1f648.png🙈)! Si acum au primit acordul Comisiei Europene/ se vor apuca de treaba si vor produce energie ieftina pe care o vor vinde ...... ati ghicit : Romaniei!

3. Noi am revenit in 2016 la planul din 2010-11 de distrugere a producatorilor de energie pe carbune : Hunedoara si Oltenia ! Toata Transilvania va fi obliagtoriu alimentata cu energie electrica produsa in Ungaria din tehnologia ruseasca! Super!

Fac pariu ca toti cei care protestau sa nu punem in pericol tara cu cianuri sau gaze de sist acum nu se vor mai strange nici la Cluj nici la Sibiu - prietenul Soros o stii de cehttps://www.facebook.com/images/emoji.php/v8/fee/2/16/1f601.png😁?

Acum imi dati dreptate ca merita felicitati si Ungaria si Viktor Orban?!?! Faptul ca noi murim pe prostia noastra nu e treaba lor ! Iar Propaganda Securista din Romania ( cea care ne injura ca facem proiecte cu China) a mai obtinut o victorie - contra romanilor bineinteles!

Ghinion!

Ps - pe postacii si pe saracii cu duhul care au inteles iar ca "tin cu ungurii" sau "sunt cu rusii" imi permit sa ii sterg / sunt suficiente locuri in Romania unde prostia e apreciata, nu are rost sa se implice pe pagina mea!

http://m.hotnews.ro/stire/21646635


 

Comisia Europeana da unda verde constructiei a doua noi reactoare la centrala nucleara din Paks, Ungaria, cu finantare ruseasca - Hotnews Mobile

M.HOTNEWS.RO

 

Doina Nicolescu Cand tu esti propiu tau dusman nu mai ai nevoie decat de timp ca sa te distrugi! Degeaba imnul national incepe cu :"Desteapta-te romane".

 

Smaranda Dobrescu V V Ponta a gasit un moment de sinceritate. Astept sa explice si coabitarea cu Barosso-Basescu-Kovesi

 

Anna Zelinski Vorba înțeleaptă, după război/mulți viteji se arată.

Dinica Roman shared Liviu Dragnea's post.

 

Liviu Dragnea

March 6 at 1:25pm

Președintele României nu are nevoie de un mandat din partea Parlamentului pentru a susține poziția României în fața Uniunii Europene. 
Dar asta nu trebuie să excludă o #dezbatere care să #unifice clasa politică în jurul interesului național. 
Se anunță vremuri dificile la nivel european, care reclamă unitatea între toți românii. Nu e vorba doar de ce face președintele în relația cu oficialii europeni. Contează cum vor acționa toți decidenții români: Guvernul, partidele politice, europarlamentarii români și toți ceilalți care pot sprijini într-un fel sau altul interesul României la nivel European. 
Să analizăm împreună fiecare scenariu privind viitorul Uniunii Europene și să stabilim în mod clar cum vom reacționa în fiecare caz. Să învățăm de la cei care au făcut #MareaUnire, al cărei centenar urmează să-l sărbătorim anul viitor. Să ieșim din logica păguboasă a conflictelor politice interne, să fim uniți și să ne pregătim pentru a apăra interesul național, pentru că nimeni altcineva nu o va face în locul nostru.

 

Rizea-manea Marius Care sunt scenariile alea ,ca nu aflaram dacat de al lui Junker !!!


Rizea-manea Marius Nu stim niciproiectia PSD,nici pozitia Pres-ului si nici care ar fi propunerea parlamentului ....cat priveste opozitia este preocupata doar de scenariul cu suicidul national ......

 

Anna Zelinski Viclenie, se preface că nu știe că jocurile sunt deja făcute. JWK? Nu știe, nu poate, nu vrea și nu are voie.

Niciun comentariu: