luni, 14 noiembrie 2016

Noi si CETA

Noi si CETA – 21 octombrie 2016


Smaranda Dobrescu
 

Bulgarii, mai pe faza decat vecinii de la nord de Dunare au atentionat in cadrul discutiilor relative la CETA nu doar problema vizelor ci si cea a exporturilor de legume si fructe canadiene modificate genetic ce vor invada piata Europei, impiedicand produsele bulgaresti similare, cat se poate de ecologice sa mai iasa la export. La noi, totul e perfect iar renuntarea la vize (peste un an) a fost anuntata ca un mare succes. Adevarat ca incheierea tratatului sta inca in "da-ul" valonilor.

Like

Roxana Antohi Daca avem conducatori care se gândesc la ei si nu la tara Daca alegem in functie de aparente si nu cerem socoteala atunci când cei alesi nu fac ce au promis .La Euronews reporterul care vorbea ungureste nici nu a mentionat Romania sau Bulgaria in legatura cu CETA ci numai pe valoni. Asta fac si cei care ne conduc ne ignora pe noi poporul


Smaranda Dobrescu Regret ca liberalii au facut din ridicarea vizelor pentru Canada un titlu de lauda pentru Ciolos. Dupa amiaza la televiziuni liberalii exultau de bucurie cu asa victorie. 
A cazut ceva mai tarziu incheierea CETA. Cine stie pentru cat timp..
http://www.cotidianul.ro/esec-in-negocierile-acordului.../

 

 

Eșec în negocierile acordului cu Canada


Uniunea Europeană nu este pregătită să încheie un tratat de liber schimb cu Canada, a afirmat ministrul canadian…

COTIDIANUL.RO

 

Dinica Roman sigur, unii au sa 'explice' atitudinea bulgarilor prin pro-slavism/putinism/rusism. explicatorii sinceri sunt useful idiots.

http://www.le-veilleur.com/.../ceta-apres-la-wallonie-la...

 

 

CETA : Après la Wallonie, la Bulgarie refuse de signer le traité de libre échange

BY LE-VEILLEUR

 

Alexandru Botu sa speram ca valonii sunt mai destepti decat "vorbitorii" nostri. Ii facem cetateni de onoare.

Niciun comentariu: