luni, 14 noiembrie 2016

De ce miting unionist?

De ce miting  unionist? – 22 octombrie 2016


Doina Nicolescu
 

Nu mai inteleg ce se intampla! In fiecare zi apar intamplari care sfideaza logica! Black Cub, romanii fanatici ortodoxi si astazi mitingul pentru unirea cu republica Moldova. Mai ales ultimul caz sfideaza! In anul 1917 Basarabia a cerut alipirea la Romania. In anul 2016 Moldova nu a cerut alipirea la Romania. Manifestantii nu au explicat deloc cum cred ca se poate face unirea. Sa ocupe Romania o tara!!! Si dece s-a intervenit in forta? Cine vrea un maidan la noi?


Preda Mihailescu Buna intrebare. Eu m-am mirat de ce sunt numiti "Protestatari". Un protestatar protesteaza impotriva. Ei insa manifesteaza, ne spun ei noua, PENTRU si nu impotriva. Deci de ce sunt protestatari, este oare alt dedesubt?

 

Dinica Romanhttps://www.facebook.com/bogdan.alex.duca/posts/10207807837739708

 

Bogdan Duca

October 22 at 6:47pm · 

DIn ce văd la televizor: e destul de transparentă încercarea de politizare a marşului pro- Basarabia spre un miting anti- Iohannis şi Cioloş.

Cât despre violenţa jandarmilor.la fel, este interesant cum mitingurile tefeliste se fac cu nişte jandarmi prietenoşi ca nişte pui de pisică, deşi manifestaţiile tefeliste nu s-au făcut niciun moment pe trasee prestabilite, au ocupat carosabilul, au făcut toate ilegalităţile cu putinţă.

Dar cu unioniştii, nu au apucat să iasă bine de pe traseu, că i-au şi buşit jandarmii...

 

Preda Mihailescu Deci Soros anti-Soros? Asa sporeste eficacitatea...


Doina Nicolescu Am vazut la televizor corturile plasate de "protestanti" in piata Universitatii. Curios ca toate corturile sunt identice (aceeasi sursa).

 

Prospectiv A-z .
"Nu mai inteleg ce se intampla! " Urmariti mai indeaproape discutiile aici, doamna Nicolescu! Cum am mai spus, romanii acum sunt sub foc incrucisat. Se pare ca focul curge dupa anumite reguli, inca se da lupta intre unii si altii. La un nivel, sunt rusii si americanii. La alte nivele, sunt toti contra toti--ca-i ieftin sa cumperi un roman!

Ma uit de exemplu la PSD si Alianta Noastra si observ de unde le vin castanele...

 

Doina Nicolescu Recunosc ca suntem sub un foc incrucisat, pornit din mai multe directii! Nu inteleg dece nu incercam sa stingem unele focare, din contra atatam!

 

Mihai Ion Turcu Sa ne concentram pe probleme reale, importante si imediate. Pentru confortul social al unei miniminoritati umane s-a facut foarte mult, dezincriminarea comportamentelor homofilice. Unirea RM cu R nu poate fi facuta de Domnul Ciolos. Problematic este noul parlament si guvernul anilor care vin. Interesul este sa avem o majoritate parlamentara clara ( nu carpita si fluctuenta) si un guvern cu sprijin solid in parlament. problema deloc simpla.

 

Doina Nicolescu Aveti dreptate, trebuie sa ne concetram pe probleme mai importante. Dar nu stiu cum se face ca toate problemele importante sunt ascunse in ceata diversiunilor!

Niciun comentariu: