duminică, 4 septembrie 2016

Zero euro

Zero euro – 29 iulie 2016

 

Smaranda Dobrescu shared Lia Olguta Vasilescu's post.

July 29

Dupa ce proaspata speranta, D-l Ghinea, ministru al fondurilor europene a jignit toti parlamentarii din comisia condusa de D-na Birchal sustinand ca nu au habar ca s-au tras 100 milioane fonduri europene anul acesta, ieri guvernul Ciolos a anuntat ca s-au atras zero euro pana acum. Liberalii il vad bun pe listele lor pe D-l Ghinea.. :-(

 

 

Lia Olguta Vasilescu

July 27 · 

Stiri pe surse

 

Dupa ce ca nu mai avem voie sa absorbim fonduri europene, pentru ca Guvernul Cioloș a făcut tot ce ii sta în putință sa blocheze ghidurile de finantare, acum dam înapoi și 30 de milioane de euro destinați combaterii șomajului în rândul tinerilor. Mi se pare inadmisibil ce fac acești tehnocrați vânduți intereselor din afara României!

 

 

PSD, avertisment dur pentru Dacian Cioloş: Ce i se reprozează premierului

PSD îi solicită premierului Dacian Cioloş să întreprindă demersuri urgente pentru

STIRIPESURSE.RO

Top of Form

 

Mihai Ion Turcu Guvernarile noastre sunt experte in a pierde banii europeni alocati Romaniei. Exista doua teorii privind aceasta performanta : 1 Ca banii sunt alocati in conditii stiute ca fiind de neindeplinit in asa fel incit sa se cheme ca i-am avut la dispozitie dar n-am fost in stare sa-i accesam si 2. Guvernele nu acceseaza aceste fonduri pentru ca din ele "nu se poate fura".Cred ca ambele sunt modalitati folclorice de a gasi raspuns la ceva ce nu avem raspuns.

 

Smaranda Dobrescu As merge pe prima varianta. Guvernele gasesc alte mijloace de a se descurca, desi in ultimul an rezultatul notabil al activitatii DNA a avut doua fete: a diminuat smecheriile financiare dar a si blocat incheierea de contractre si licitatii, caci cu ajutorul delatiunilor, tot acolo se ajunge..

 

Mihai Ion Turcu "Traiasca Romania ca sa nu moara" (Parafraza la "Sa fie bine ca sa nu fie rau".....

.

Doina Nicolescu Si totusi exista persoane care ii ridica osanale premierului! Si nu sunt putine! Chiar si guvernul Boc a reusit sa ia putine fonduri europene. Cred tot mai mult ca acest guvern nu vrea aceste fonduri.

 

Dinica Roman "Guvernul din care am făcut parte nu ar fi permis astfel de ... "performanțe"!
Cică era unul pe timpuri ... Eugen Teodorovici se numea! 40% absorbție (rata totală ajungând la peste 53% în martie 2015); 7,1 miliarde de euro intrate în țară; 7,4 miliarde de euro trimise la Comisia Europeană pentru decontare, niciun euro pierdut și, poate cel mai important lucru, România a fost pe primul loc în UE la rambursare de fonduri de la Bruxelles! Toate astea și multe altele în doar doi ani de mandat! Păcat că au stricat alții înainte și după el toate lucrurile bune... Vorba cuiva ... "Mesterul Manole ..."
PS: Știți care e totuși șansa noastră? Că acest personaj și alți colegi de-ai lui cu realizări remarcabile sunt contemporani cu noi ..."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1272581726115794&id=519093894797918

Niciun comentariu: