vineri, 9 septembrie 2016

O noua categorie de asigurati

O noua categorie de asigurati – 5 august 2016

Draghi Puterity

O noua categorie de asigurati - "persoanele expuse politic"!

 

 

Statul terorist-DNAist în acțiune

Ca tot prostul, vreau să-mi plătesc birul anual numit asigurare obligatorie pentru casă. Zis și făcut. Doar că… mai trebuie să furnizez niște informații suplimentare. Bineînțeles, banii îi lu…

CONUMISHU.WORDPRESS.COM

 

 Prospectiv A-z .
Din incretiturile privatizarii statului. E numai inceputul!

 

Doina Nicolescu Am un cont in care imi primesc pensia. A trebuit sa iscalesc ca nu am rude in functii politice!

 

Draghi Puterity Incredibil! Ca daca ati avea, atunci ce s-ar intampla?

 

Smaranda Dobrescu 1. Asadar, la o adica, recuperarea furtului se face cu ajutorul rudelor.
2. Evitarea conflictului de interese in sensul ca pensionarul respectiv sa nu fie angajat de catre politician sau afini. Maniera mostenita din epoca stalinista in ambele variante.Din start, politicianul se prezuma a fi ori hot, ori mincinos, ori nu respecta legile statului.

 

Draghi Puterity Smaranda Dobrescu - O astfel de discriminare nu e anticonstitutionala? Care e the "big picture" aici? Sa nu mai existe de loc o clasa politica? Privatizam conducerea tarii?

 

Smaranda Dobrescu Constitutia vorbeste doar de limitarile exercitarii profesiunii de catre demnitarii din Parlament, cu exceptia orelor didactice din Invatamantul superior. Unele prevederi privind angajarea rudelor sunt prinse in legi aparute in 2005-2008 si aplicate retroactiv. Descurajarea clasei politice nu de a se mai aventura in ilegalitati, dar chiar de a-si indeplini datoriile uzuale s-a vazut si in procentul de o,oo% atragere de fonduri europene. Fenomenul inregistrat in timpul guvernului Ciolos cumuleaza lipsa de profesionalism a celor in drept sa verifice programele, dar si frica avansata a tuturor functionarilor publici, inclusiv secretari de stat si chiar ministri de a mai semna licitatii, impartirl de fonduri europene, acordarea de contracte de cercetare, etc. Rezultatul este pe de o parte implicarea in politica doar a celor bravi si inconstienti si pe de alta parte, distrugerea incet-incet a cercetarii romanesti si a atragerii de investitii europene. Cum se cheama asta? Tara pe tusa. Evident, nu doar respectiva declaratie despre care vorbim are acest rol, ci o asociere de multe alte idei concurente.

 

Draghi Puterity Inca de cand in mod cu totul surprinzator Iohannis si nu Ponta a iesit presedintele Romaniei banuiam ca e vorba de un cadou pe care SUA il face Germaniei (prin mijloace specifice) pentru a-i compensa acesteia o parte din pierderile pe care urma sa le aiba prin ruperea realtiilor comerciale cu Rusia. Ce nu intelegeam atunci, era mecanismul prin care Germania va transforma asta in bani. "Guvernul meu" (din care cel mai recent exemplu petarda macoveista numita Ghinea) si cele scrise de tine mai sus, Smaranda, cred ca imi ofera raspunsul...

Niciun comentariu: