vineri, 20 mai 2016

"Tara estre de vanzare"

„Tara este de vanzare" – 4 mai 2016

 

Smaranda Dobrescu
 

""Poştă, aeronautică, transporturi, energie, sănătate: în toate sectoarele, România a vândut. Vânzările au fost impuse de FMI pentru a reduce costurile din economie", notează revista Slate, în ediția electronică."
Parca nu am auzit presa noastra sa aibe o asemenea perceptie. In momentul contractarii oricarui imprumut cu FMI, in perioada de 15 ani de dupa revolutie, exista buna traditie de a trece Memorandumul prin Parlament . Iar acolo erau destui care argumentau pro si contra.Nu se prea inghiteau pe atrunci mutarile in plic.

 

 

INCREDIBIL! Presa franceză după vizita șefei FMI, Christine Lagarde, în România: "Țara este de...


Actualitate D INCREDIBIL! Presa franceză după vizita șefei FMI, Christine Lagarde, în România: "Țara este de vânzare, în curând nu vor mai exista prea multe lucruri…

INFOPULS.RO

 

 .
Prospectiv A-z Ce ma intreb este cum de a reusit Pinochet sa pastreze cuprul in proprietatea statului...

 

Doina Nicolescu Presa franceza a fost draguta! Corect trebuie spus ca tara se da aproape gratis. Nici eu nu inteleg dece intelegerile cu FMI nu se iau cu acordul parlamentului.

 

Smaranda Dobrescu Putem fi multumiti ca la un capitol stam si noi remarcabil de bine: Profitul mediu inregistrat in 2015 de catre bancile ce functioneaza in Romania este de doua ori mai mare decat profitul mediu al bancilor din Europa. Si nu doar la profit stau bine.


http://www.ziare.com/.../pe-hartie-bancile-din-romania...

 

 

Pe hartie, bancile din Romania sunt de doua ori mai profitabile ca media UE:…

ZIARE.COM

 

Alexandru Botu In schimb, unele din ele sunt pe lista datornicilor la stat.

Niciun comentariu: